merhabalar ailece görüştüğümüz bir arkadaşımız var evli bir oğlu var benimde 2 yaşında bir kızım var sorun bizlere çok sık geliyorlar ben artık rahatsız olmaya başladım nerdeyse her gece bizdeler gibi bişey eşim yoğun çalışıyor işten geç geliyor artık her gece aynı insanlarla olmaktan eşimin yüzünü göremez oldum bu ayrı bir dert onlar ne zaman gelip gitse kızım ağlama krizlerine giriyor ki yeni farketytim olanları dün akşam baktım ki çocuklar beraber oynarken arkadaşımın kocası kızımın elinden oyuncapğı çekip alıp kendi çocuğuna veriyor bizimkiside bu sefer sinirlenip bağırıyor çocukların ağlama sesleri vs artık baya gerildim ve her geldiklerinde ay ne paylaşmayı bilmiyor ilerde sourn yaşarısnız vs laflarından bıktım laf çakıyorum ama anlama niyetlerti yok dün akşam 4 saat ağlama krizlerine girdi sanırım bağırmış kızıma höyt höyt türü davranışlarındna dolayı kızım resmen artık her geeln misafire kötü davranmaya başladı paylaşımcı cocuk gitit yerine kıskanç mızmız herşeye ağlayan bir çocuk geldi her geldiklerind euyarıyorum bağırmayın sert çıkmayın o çocuk daha herşey istediğiniz gibi olmaz kendi çocuklarını ağlatmamk adına benim kızım eziliyor buda artık gücüme gidiyor eşimle dün akşam atıştık snein arkadaşların madem mecburmuyum her akşam onları görmeye eve gelip ayağımı uzatıp yatmak istiyorum diye söylendi durud haklı tabi esas önemlisi onlar gittikten sonra kızımı toplamak uzun zamna alıyor dün akşam sürekli ağladı uykusunda
Son düzenleme: