Arkadaşlarımın tavırlarına anlam veremedim..

ofka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2011
10
0
0
Antalya
arkadaşlar bugün iş yerimde olan bi olayı paylaşmak istiyorum ve yorumlarınıza ihtiyacım var...gayet enerjik bir şekilde gittim işe sohbet etmeye falan çalıştım arkadaşlarla ..ben dinlerken yüzüne bakıyorum bir arkadşın birden durdu noldu dedi bana dedim bişey yok dinliyorum sadece sonra bu devam ediyor yine benim baktığımı farkedince bi duraksama yapıyo( hala anlayamadım sebebini acaba kötü mü baktım benden mi kaynaklandı diye düşünmektede alıkoyamadım kendimi)neyse bütün enerjim yerlerde tabii..öğlen yemek yicez benim yanım boş oturan yok..bunuda takmamaya çalıştım neyse dedim akşam döncem iyi akşamlar dedim cvp veren yok..yaa merak ediyorum tabiat olarak biraz soğuk bi insanım çabuk arkadaşlık kuramam acaba benden mi kaynaklanıyo böyle davranmaları ve ben nasıl davranmalıyım böyle yaklaşan kişilere yorumlarınızı bekliyorum ..

Bazen olabiliyor insanlar soguk veya kendini beyenmis zanedebiliyor.
mesela banada bazen derler niye öyle sert bakiyon ama kasti birsey degil bazen bakislarim öyle..

Bazen olabiliyor insanlar soguk veya kendini beyenmis zanedebiliyor.
mesela banada bazen derler niye öyle sert bakiyon ama kasti birsey degil bazen bakislarim öyle..

bilmiyorum kadınca öyle yaklaşınca onlar bana, ister istemez daha çok soğuk oluyorum konuşmak istemiyorum hiç biriyle.. sonuç :yalnızlık :(((

İş yerinde çok samimiyet bekleme zaten. Herkes birbirinin kuyusunu kazar

Boşver arkadaşım ya,sahte arkadaşlıklar kurmandansa yalnızlık iyidir, ama sonuçta oturmanda kalkmanda konuşmanda abeslik yoksa kimseye beğendirmek zorunda değilsin. Sen kendine güven yeter.

Arkadaşım hiç boşuna canını sıkma.Kimse için değmez.Ayrıca işyerinde samimiyet bekleme.Ben 17 yıllık kardeşim dediğim dostumdan kazık yedim.Onun yüzünden 3 yıldır çalıştığım işimden oldum.Değmez inanki.Sen işine gücüne bak.Kimseyi takma...:63:

ayyy aynı şeyleri bende yaşadım.. departmandaki herkes bana karşı soğuk,bi organizasyon yapılsa kimse bana söylemez veya beni katmaz.. halbuki çok canayakın ve sıcak bir insanım..ama kıskanç insanlarla dolu etrafımız sonradan öğrendim çekemediklerini ve kıskandıklarını..

işyerinde kimseye güvenme derim ben bunu çooook sonra anladım...sen geç kalma :34:

birileri dedikodunu filan yapmıştır günahını almayayım da kimsenin, şayet öyleyse zaten uzak dur başın ağrımaz en azından sonrasında :))) değilse de, kendi hallerine bırak gitsin, çok tanımak isteyen gelir tanır, arkadaşların da deediği gibi, en azından kuyunu kazan olmaz, günaydın iyi akşamlar der geçer gidersin.

İş Yerinde Merhaba Merhaba !! Kapıdan Çıkınca Kimseyi Tanıma Olsun Bitsin !! Hiçte Tatlı Canını Sıkma!!:70::70::70:

Son düzenleyen: Moderatör:
Staj yaptığım yerde kadın telefonda iş arkadaşına aşkımlı bebeğimli konuşup laf anlatırken,konuşma bittiğinde şak diye telefon kapanıp akabinde kıza hakaret ediyordu.:27:
Böyle olacağına yalnız olmak daha iyi,iş yeri ortamı hiç güvenilir değil zaten..Siz yine olması gerektiği gibi davranın da mesafeli olmak her zaman daha iyi.

Sinir bozucu durumlar ama çok da fazla takılma derim.
Var malesef bu tip insanlar.Sanki açık arar gibi fırsat kollarlar.
Gerçekten samimi insan bulmak öyle zor ki.
İnsanların kendilerini haddinden fazla önemsemelerinden çıkıyor sorunlar.
Seni önemsemeyenleri sen de önemseme.
Hayat bir iki dengesizin saçmalıklarına kafa yorulmayacak kadar kıymetli.

işleri yogun degıl heralde oturup fısır fısır onu bunu cekıstırdıklerıne göre....

bütün vaktımz iş yerınde gecsede mesafe en iiyisi boşver onlarında vardır bi karın agrısı nedense kızlar birbirini çekemiyo her iş yerınde oluyo sacma sapan şeyler işte takılmana deymez

Son düzenleme:
Back
X