Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında evlenmeden önce ,sen gezmeyi seviyorsun ben çok sevmıyorum ama birbirimize anlayış göstererek ,ben senın için daha fazla gezerek sen benim için az gezerek uyum sağlayacağız demişti.evlenince öyle olmadı maalesef...bazı şeyler birlikte yaşayınca anlaşılıyor.o zamanlar birbirine daha çok uyum sağlayabileceğine inanıyor insan.Pek uyumlu değilsiniz galiba eşinizle...bişey sorayım bekar biri olarak ,sevgiliyken bunları hiç konuşmadınız mı..bende gezmeyi cok severim
valla bence git bende senin gibiyim ama benim arkadaslar evlenince kocasının sözündne cıkmayan tipler ldugu icin bulamıyorum öyle kız kıza gezicek arkadaslarmerhabalar,
15 yıllık çok samimi olduğum iki kız arkadaşım var.biri evli biri bekar.geçenlerde konuşurken karadenize gitme hayalleri kurduk,sonra gerçeğe dönüştürmek istedik 6 günlük sırt çantamızla karadenizi keşfetmek istiyoruz fakat eşim istemiyor.
Eşimle gidelim diyorum onu da istemiyor,başka yere gidelim diyorum ben merak etmiyorum bir yeri,zaten öyle gezmeyi sevmiyorum asla gitmem diyor.çok zora gelmeyi ve gezmeyi sevmiyor -tatil anlayışı herşey dahil oteller-oysa ben keşfetmeyi gezmeyi çok seviyorum.O sevmiyor tamam zorlayamam gitmesin ama hem gitmeyi sevmiyor hem gitmemi sevmiyor.
Diğer evli arkadaşımın eşi sıkıntı yapmadı fakt benim eşim gitmemi istemiyor,ben de giderim diyor ki zaten git diyorum çok sık boğaz etmeyi de edilmeyi de seven biri değilim.
Sebebini sorguladıkça ne yaparsan yap aşamasına geldik.ben bu tatile gitmeyi çok istiyorum,gidemezsem sanki onun hayatını yaşıyormuş gibi hissedeceğim fakat üzerek gidersem ben de orada mutsuz olacağım...Ne yapmalı dersiniz?
valla olmadı en azındna aklıma geldi kuru sıkı alsın yanına herkeze karsı hayvan olur insna olur korkutur bariiiEğer karadeniz turunda gitmeyi teklif ederseniz belki yumuşar
Ama siz çantayla keşif yapmak istiyorsunuz bilmediğiniz yerlerde
Dünya hali başınıza ne gelip gelmeyeceği belli değil, hergün kötü şeyler okuyoruz
Belki de eşiniz de böyle düşünmüş olabilir, Allah korusun ömür boyu kendinizi affetmezsiniz.
Hiçbirşey eskisi kadar masum ve güzel değil, özellikle de bayanlara karşı
Yok çantalı kaşif olma fikrinde ısrarcı değilim,o dese tamam gidelim arabamızla gezelim belli yerde kalalım dese ona da uyarım sonucta amaç yeni yerler görmek,tanımak.Eşim onu da istemiyor hepten görmek istemiyorum diyor.Karadeniz de de ısrarcı değilim kapadokyayı gorelım karadeniz istemiyorum dese ama onu da istemiyor.ikna olabileceği tek tatil daha önce 3 kez gittiğimiz Antalya.onda da gezmek değil otelde kalmak.Eğer karadeniz turunda gitmeyi teklif ederseniz belki yumuşar
Ama siz çantayla keşif yapmak istiyorsunuz bilmediğiniz yerlerde
Dünya hali başınıza ne gelip gelmeyeceği belli değil, hergün kötü şeyler okuyoruz
Belki de eşiniz de böyle düşünmüş olabilir, Allah korusun ömür boyu kendinizi affetmezsiniz.
Hiçbirşey eskisi kadar masum ve güzel değil, özellikle de bayanlara karşı
Kocasının sözünden çıkmayan bir tip değilim de vicdanım peşimi bırakmıyor işte:)valla bence git bende senin gibiyim ama benim arkadaslar evlenince kocasının sözündne cıkmayan tipler ldugu icin bulamıyorum öyle kız kıza gezicek arkadaslar
gittt gitt bu gunler bu fırsatlar bi daha gelmez ...Kocasının sözünden çıkmayan bir tip değilim de vicdanım peşimi bırakmıyor işte:)