- 29 Mayıs 2025
- 8
- 1
- 1
- 35
- Konu Sahibi Mondschein
-
Bilmem miEn sevdiklerim dahil herkese sesleniyorum beni aramayın sadece mesaj ve reels ldldlsldpdş.
Ses kayitlarinin başına düşülen "acil degil" notunu da unutma ahshdhYazmaya üşenirsem ses kaydı atarım ki çok kısa da olmaz genelde, onlar müsait olunca dinler dönerler. Veya onlar bana uzun ses kaydı atarlar ben müsait olunca podcast gibi dinlerim ve dönerim.
Valla ben arkadaslarimla yazismayi etmeyi cok severim, yakin arkadaslarimla da her gun yazisiriz ama sizin anlattiginiz hem cok yorucu hem gorev gibi.Merhabalar, arkadaslarimla onlara yeterince vakit ayirmadigim ya da telefonla konusmadigim icin sorun yasiyorum. Her gün ya da iki günde bir telefonla uzun uzun konusmak ya da sık mesajlasmak istiyorlar. Cevap yazmayinca dedikleriyle strese sokuyorlar beni. Haftaici yogun calisiyorum. Yaziyorlar napiyorsun diye moladayim deyince ariyorlar en az yarim saat kapatmiyorlar, ben de konusmayi cok seven biri olmadigim icin ya acmiyorm ya da bir bahaneyle kapatiyorm. Sonra triplerini cekiyorum. Isten sonra cok yoruluyorum kendimle vakit gecirmek istiyorum. Tek yasiyorum her seye tek basima kosturuyorum ve cok yoruluyorum. Konusmaya gücüm kalmiyor. Telefonda zaten is yeri grubu, aile grubu falan da var, aktif olarak yaziliyor. Sürekli yetisemiyorm herkese. Baska arkadasliklarim da var onlarla ayda bir görüssek bile yetiyor, kaldigimiz yerden devam ediyoruz. Bunu nasil cözebilirim?
Kuşum on dklık sesler atınca insan mahcup hissediyor, yazık insan dinleyecek bunları naptın yine diyorum kendimeeeBilmem mi
Ses kayitlarinin başına düşülen "acil degil" notunu da unutma ahshdh
Ahshdh ben o yuzden bolerek atiyorum ki bir anda 10 dk gorme, dörder dakikalik uc tane gor ahshdhKuşum on dklık sesler atınca insan mahcup hissediyor, yazık insan dinleyecek bunları naptın yine diyorum kendimeee
Arkadaşım olmadığı için trip yemiyorum.Annecim tek dostum ve sırdaşımdır.Birkaç saat konuşmasak arar “Kız sen niye beni aramıyorsun .”der.Trip yediğim kişi annem olsunMerhabalar, arkadaslarimla onlara yeterince vakit ayirmadigim ya da telefonla konusmadigim icin sorun yasiyorum. Her gün ya da iki günde bir telefonla uzun uzun konusmak ya da sık mesajlasmak istiyorlar. Cevap yazmayinca dedikleriyle strese sokuyorlar beni. Haftaici yogun calisiyorum. Yaziyorlar napiyorsun diye moladayim deyince ariyorlar en az yarim saat kapatmiyorlar, ben de konusmayi cok seven biri olmadigim icin ya acmiyorm ya da bir bahaneyle kapatiyorm. Sonra triplerini cekiyorum. Isten sonra cok yoruluyorum kendimle vakit gecirmek istiyorum. Tek yasiyorum her seye tek basima kosturuyorum ve cok yoruluyorum. Konusmaya gücüm kalmiyor. Telefonda zaten is yeri grubu, aile grubu falan da var, aktif olarak yaziliyor. Sürekli yetisemiyorm herkese. Baska arkadasliklarim da var onlarla ayda bir görüssek bile yetiyor, kaldigimiz yerden devam ediyoruz. Bunu nasil cözebilirim?
Tripnazlarla iliskiyi kesiyor ve ferahliyorsun, tavsiye ederim bu kadar mi farkeder?Merhabalar, arkadaslarimla onlara yeterince vakit ayirmadigim ya da telefonla konusmadigim icin sorun yasiyorum. Her gün ya da iki günde bir telefonla uzun uzun konusmak ya da sık mesajlasmak istiyorlar. Cevap yazmayinca dedikleriyle strese sokuyorlar beni. Haftaici yogun calisiyorum. Yaziyorlar napiyorsun diye moladayim deyince ariyorlar en az yarim saat kapatmiyorlar, ben de konusmayi cok seven biri olmadigim icin ya acmiyorm ya da bir bahaneyle kapatiyorm. Sonra triplerini cekiyorum. Isten sonra cok yoruluyorum kendimle vakit gecirmek istiyorum. Tek yasiyorum her seye tek basima kosturuyorum ve cok yoruluyorum. Konusmaya gücüm kalmiyor. Telefonda zaten is yeri grubu, aile grubu falan da var, aktif olarak yaziliyor. Sürekli yetisemiyorm herkese. Baska arkadasliklarim da var onlarla ayda bir görüssek bile yetiyor, kaldigimiz yerden devam ediyoruz. Bunu nasil cözebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?