"Arkadaşlarla kendimiz içiyoruz"

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Gaziosmanpaşa'da, bir depoda kaçak içki bulunduğu ihbarını alan polis ekipleri akşam saatlerinde operasyon düzenledi. Baskın yapılan depoda çok sayıda kaçak içki ele geçirildi. Deponun sahibinin savunması ise polisi şaşırttı: ''Satmıyorum, kendim içiyorum. Arkadaşlara da veriyorum"
Sitene Ekle

Soner Hasırcıoğlu / İstanbul DHA

Gaziosmanpaşa'da bir depoda kaçak içki bulunduğu ihbarını alan polis ekipleri akşam saatlerinde operasyon düzenledi. Baskın yapılan depoda çok sayıda kaçak içki ele geçirildi. Gaziosmanpaşa Asayiş Büro Amirliği'ne yapılan bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, Bağlarbaşı Mahallesi Kavaklıdere Sokak'ta bulunan bir depoya akşam saatlerinde operasyon düzenledi. Depoya yapılan baskında, satışa hazır çok sayıda bandrolsüz içki ele geçirildi. Polis ekipleri, depo sahibi olduğu öğrenilen Olcay Korkmaz'ı gözaltına alırken, depodaki içkileri de kamyona yükledi.

SATMIYORUZ, İÇİYORUZ


Baskın yapılan deponun sahibi olan Olcay Korkmaz ise gazetecilerin sorusu üzerine ilginç bir cevap verdi. Korkmaz, Yok, kaçak içki imal etmiyorum. Aksaray'dan alıyorum, onlar bidonla Bulgaristan'dan geliyor. Satmıyorum, kendim içiyorum. Arkadaşlara da veriyorum dedi. Korkmaz'ın, daha sonra, polisin ele geçirdiği kolilerin kamyona taşınmasına da yardım ettiği görüldü.

REKLAM FİLMİNDEKİ GİBİ...
Olcay Korkmaz'ın sözleri, Cem Yılmaz'ın cips reklamında, polis tarafından gözaltına alındığı sırada söylediği Satıcı değiliz, yiyiciyiz abi sözlerini akla getirdi.

BEN DE KAÇAK İÇKİ ALIRIM
Bu sırada, mahalle sakinlerinden Sabahattin Balkan adlı bir vatandaş ise, Bilmiyorum imalathane olduğundan da, her sabah siyah camlı bir araba geliyor, bir şeyler alıyor buradan. Bunlar yeni geldi buraya. Yan tarafta ciğer satıyorlardı burada. Ben içki içmiyorum zaten. Akıllanmıyor ki millet. Ama yerli rakı pahalı. Ben içki içmiş olsam, ben de kaçak içki alırım dedi.
Polis ekipleri depoda ele geçirdikleri kaçak içkileri bir kamyona doldurarak imha edilmek üzere götürürken, depo sahibi Olcay Kokrmaz da gözaltına alındı.
Kaçak içkilerin yılbaşı öncesi piyasaya sürülmek üzere olduğu belirtildi.
 
Satmıyormuş yalnızca içiciymiş:KK70: Yılbaşı geldi ya başladılar yine kaçak içkiye, kaç kişiyi canından ediyorlardı sahte içkiler yüzünden, bunlara ağır cezalar verilmesi lazım artık:KK20:
 
Back
X