Bir arkadaşım var artık eskisi kadar görüşmeme kararı aldım.Olayı şöyle özetleyeyim.Biz 4-5 arkadaşız yaklaşık beş senedir arkadaşız bekarlık yıllarından.Artık evlilik vs den ötürü eskisi gibi görüşemiyoruz ama görüştüğümüzde de epey takılıyoruz.Dışarda görüşüp bir restaurant ya da cafeye her gittiğimizde epey muhabbet edilip bi sürü şey yenilip içildikten sonra iş hesaba gelince oldukça çekimser davranıyor.İçimizden bir arkadaş son derece cömert davranıp gidip bize hissettirmeden bir kaç kez ödedi.Ancak ben bunun bi daha tekrarlanmamasını rahatsız olduğumu dile getirdim,hepimiz çalışıyoruz kimse kimsenin yediğini içtiğini ödemek zorunda değil.Yine bu buluşmalardan birinde arkadaşıma yine önce davranmasın fırsat vermeyelim ben kalkıyorum garsona söyleyeceğim dediğimde duymamazlıktan geliyor,ya evet öyle yapıyor insanı mahçup ediyor diyor ama hiç harekete geçmiyor.Bi kaç kere de sırf mahçup olduğumdan beş altı kişinin hesabını ben ödemek zorunda kaldım.Buluşmalara katılmayınca da herkese birden ayıp oluyor.Çözüm olarak hepsiyle ayrı ayrı görüşemeyeceğime göre hiçbiriyle görüşemeyeceğim sanırım.Başka bi yolu var mı acaba