- Konu Sahibi ElaMenevis
Arkadaşlar;erkek arkadaşımın bayan bir iş arkadaşı var.Evli ve çocuklu bir bayan.Şu an eskisi gibi aynı iş yerinde çalışmıyorlar ama halen görüştüklerini biliyorum.Biz erkek arkadaşımla ayrı şehirlerdeyiz.Yanına gittiğimde bu bayanla beni tanıştırmadı.Bir dahaki gidişimde tanıştıracağını söylüyor.Bu bayanla maddi manevi sıkıntılarını paylaşıp dertleşecek kadar samimi olduklarını biliyorum.Biz kısmetse evlilik düşünen bir çiftiz ve bu bayan da bunu biliyor,beni biliyor yani.Erkek arkadaşıma inşallah biran önce yuvanızı kurar,evlenir,mutlu olursunuz şeklinde konuşan biriymiş,tabi bana anlatıldığı kadarıyla böyle biliyorum.Yalnız erkek arkadaşımla değil,bütün iş arkadaşlarıyla yakın olan,yardımsever biriymiş.Erkek arkadaşım bu bayanla konuştuğu zaman filan benden saklamıyor,anlatıyor herşeyi bana.Yalnız bu bayan kocası ile olan kavgalarından,evliliğindeki sorunlara kadar muhabbet içerisinde erkek arkadaşımla.Sözde iş yerinde herkes asılıyormuş filan,bunları anlatıyor.Erkek arkadaşımın ablasıyla da arkadaş olmuş.Ablası bile aranızda birşey mi var diye sormuş.Bunu da yine erkek arkadaşım anlatıyor bana yani.Ben bu durumdan rahatsızlığımı belli ettim erkek arkadaşıma,o da gidip bu bayana çıtlatmış.Eğer benim yüzümden aranızda bir sorun olacaksa bir daha görüşmeyelim,aramam hiç filan demiş bu bayan.Hala muhabbetleri devam ediyor ama.Erkek arkadaşım da benim huzursuz olduğumu bildiği halde,yeter ki senin için rahat olsun,görüşmem artık demiyor hiç.Sadece arkadaşız,zaten sen de tanışınca anlarsın filan diyor.Siz olsanız ne yapardınız böyle bir durumda?