Merhaba bayanlar, eşimin biz tanışmadan önce de samimi olduğu bir bayan arkadaşı var . Fakat daha evlenmeden önce eşime , konuşmalarını istemediğini söylemiştim . Amma velakin değişen bişey olmadı , sadece samimi bir arkadaşı olduğunu , konuşmasında bir sakınca olmadığını söyledi ve beni telefonda kendisiyle tanıştırdı . Buna rağmen ben aradığında rahatsız oluyorum .
Kadın daha önce evlenip boşanmış , Geçen yıl da sorunlu ilişkisi evliliğimizin ortasına şak diye oturmuştu . Eşim sürekli arkadaşıyla ve nişanlısı olan adamla konuşup orta bir yol bulmaya çalıştı . En sonunda ayrıldılar ama kadın resmen tüm aşk acısını eşimle konuşarak atlattı diyebilirim. Artık eşime kızmaya başladım , bu kadının bayan arkadaşı yok mu niye sürekli her olayında seni arıyor bu diye . Samimi görüyor beni ondan diyordu . Sonra uzun bir zaman konuşmadılar , yani ben denk gelmemişim!!
taa ki geçen aya kadar . Öğlen yemekte kadın aradı düğününe davet etti , meğer yeni biriyle tanışmış nişanlanmış, evleniyor ve eşim bunları biliyor ... surat astım ve içimdeki birikenleri saydıktan sonra sustum işe geri döndük . Az önce yine aradı , muhtemelen uzun konuşacaktı , eşi X şehrine gitmiş de bilmem ne anlatıyordu ...beni sordu , bebeğin ismine karar verdiniz mi filan dedi ... sonra ben mutfağa gittiğim sırada eşim kapatmış teli , geldiğimde konuşmuyordu . Dedim 2 dk konuşmak için mi aramış ? O konuşurdu muhtemelen ben kısa kestim dedi. Bişey demedim . Muhtemelen eşim ben kızıp surat yaptığım için konuşmadı , öğleden sonra işe döndüğünde arar diye düşünüyorum .
Kızlar sizce haksız mıyım ya ? Üstüne çok mu gidiyorum ? Bu kadın neden bu kadar ailemizin içinde olmak zorunda ... ayrıca merak ettiğim şimdiki eşi biliyor mu acaba eşimle bu kadar muhabbeti iyi olduğunu , sorucam bunu eşime . Şimdi de aradı, niye yüzünü asıyorsun, seni öyle görünce dünyam yıkılıyor benim ,asma yüzünü diyor . Ben çıldırmıyım da kim çıldırsın ? Uzun oldu hakkınızı helal edin ..