Arkadaşlarmış,siz olsanız ne yapardınız?

Sen kesin tepkini koymadikca bu durum senelerce boyle devam eder..Ve en sonunda rahatsizligin hat safhasina ulasitignida ayrilir,en guzel yillarimi harcadim dersin..O sinsi kadinin davranislarindan cok sevgilinin bu konuda genis olmasina takildim.
Halinden gayet memnun ve nasil bir arkadasliksa aralarindaki arkadasligini bitirmek istemiyor.Yerinde olsam secme hakkini sunardim ona.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne demek birbirlerini ilişkileriyle alakalı sorunlarını anlatmak ya, kadın kadın arkadaşıyla, erkek erkek arkadaşıyla konuşurken bi duraksar bunları
hiç kadın arkadaşı yokmuşta,kardeşi vs yokmuşta, bekar adamı mı bulmuş eşiyle sorunlarını anlatcak
erkek arkadaşında bi garip ablası gibi sahiplermiş üstelik gerçek bi ablası varken
ben olsam olay çıkartırdım, medeni değilim demekki
aslında sen nasıl bu kadar sabrettin onu anlayamadım, akraba değil bişey değil, diyecekki tamam canım sen bu kadar rahatsızsan arama mesafe koyarım, amaa yok tanışınca seversin
banane yahu neden tanışayım neden seveyim:27::27:

ben çatladım valla burda görüldüğü gibi:1::1:

erkek arkadaşın iyi niyetli bence öyle olmasa bu kadar detayı anlatmaz saklardı, bence artık senin ağırlığını koyman lazım

Son düzenleme:
Back