• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlarr hakkımızda açılan soruşturma ve şikayeti nasıl görürüz

minerva5222

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2025
3
0
1
28
Arkadaşlar 13 ay önce bir kadınla sosyal medyada tartıştık . Sonra bu kız bana senin ip adresini buldum seni sayfadan attılar kapına da tebligat gelecek yazmış . Sonra kendi hakaretlerini geri çekmiş . Ben çekmeden SS aldım tabi . Sorum şu güvenlik soruşturmasına gireceğim memurluk için . Bu kızın beni şikayet ettiğini ve hakkımda sorusturma açılıp açılmadığını nasıl öğrenebilirim.

Adliyedeki ön bürolardan öğrenebiliyorsun en net sonuç. UYAP’tan da görebilirsin ama UYAP bu bilgiyi e-imza olmadan veriyor mu bilmiyorum. e-imza satın alman gerekebilir. İstersen UYAP’tan bi bak belki e- imzaya gerek olmadan e-devlet şifresiyle giriş verir ve gösterir.

Adliyedeki ön bürolardan öğrenebiliyorsun en net sonuç. UYAP’tan da görebilirsin ama UYAP bu bilgiyi e-imza olmadan veriyor mu bilmiyorum. e-imza satın alman gerekebilir. İstersen UYAP’tan bi bak belki e- imzaya gerek olmadan e-devlet şifresiyle giriş verir ve gösterir.
Hocam uyapta sadece kovuşturma dosyası var . Benim merak ettiğim daha mahkeme aşamasına gelmemiş durumlar .

Uyaptaki kovuşturma dosyaları hocam 🥲
Hakkınızda şikayet olursa karakol telefon ederek sizi ifadeye cagırıyorlar,sonra sizin ifadeniz karşı tarafın ifadesi,delil vs savcılığa yollarlar.

Savcılık da sizi ifadeye cagırabilir daha sonra bütün dosyaları inceler dava acılıp acılmayacagına karar verir.

Savcılık dosyayı arabulucuya gönderir.

Back
X