Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr ben sevgılımı karsı cicili bicili cilveli olamıyorum tlf guzel cok acamak ıstıyorum ama olmuyor bana fikir verinn lütfenn sevgılı avuc ıcıne nasıl alınır sizce.birde biz eskısı gıbı telefonda konusacak bısey bulamıyoruzz napabılırımmm acil yardımmmm
kızlarr ben sevgılımı karsı cicili bicili cilveli olamıyorum tlf guzel cok acamak ıstıyorum ama olmuyor bana fikir verinn lütfenn sevgılı avuc ıcıne nasıl alınır sizce.birde biz eskısı gıbı telefonda konusacak bısey bulamıyoruzz napabılırımmm acil yardımmmm
avuc ıcıne almak derkenn her dedıgımı yapsın anlamındaa
Yapmayın bence..
Kendinizi değiştirmeye çalışmayın..
Adam zaten sizin bu cicili bicili olmayan halinizi sevmiş ve beraber olmak istemiş di mi?
Neden değişme çabası gösteriyorsunuz?
Fakat; konuşacak bişey bulamamak! İşte asıl problem bu! Çiftlerin konuşacak bir şey bulamaması iyi değil bence. Gün içinde yaptıklarınızı anlatın,gerekirse dedikodu yapın,ama konuşun derim ben..
Her dediğinizi derken?
Bunun için bişey yapmanıza gerek yok ki..
Adam içinden gelirse yapar gelmezse yapmaz..
avuc ıcıne almak derkenn her dedıgımı yapsın anlamındaa
kuş gibi her dedigine kafamı sallasın ne yani...
sevgilim kuş gibi her dedigime kafa sallıyor diye 1 aya kalmazda bi başka topik acarsın:bbo:
cilveli olunca nolcak ki ne işe yarıyor yani onu şaaaptıramadım-tatlicadiarzu-
benim bu adam bana hiç cilve işve yapmıyor napsam ki:icecream:
bende ıcımden geldıgı gıbı davranıyorum hep bu yuzden kaybedıyorum bunu yapmassam belkı mutlu olurum.sevdıgım erkek artık tam bır odun oldu fotograf yolluyorum senı cok sevıyorum dıorum oda bende sana senı cok sevıyorum dedı.gonderdıgım fotografa ne bır yorum ne bır bısey sınır oldum ıste bu yuzden stretajı degıstırmek ıstıyorum.
Ayy keskee bı ıyı olsaa