Ben 8 yıllık evliyim 6 yaşında oğlum varrr ,kayınvalidem hep eltimi tutuyo burda çok konu açmıştımm .Bu aralar eşimden iyice soğudumm ara sıra şiddet uygulamaya başlıyoo: eltimin dayısının kızının düğünü varmış ona gitçekmişim neişim var orda dedim gelemmmem dedim ağzına gelen her lafı saydıı .NİYE GİTMİYOMUŞUMN DİYE.oğlum babasız ve bensiz hiç bi yerde durmuyooo (ayrılsam deme istedim)neymiş bu sene sünnet yapçakmışız gelsinlermiş(dıdısının dıdılarına okadar çok gittimki) ne çocuğumu görmeye geldiler ne bişi yaptılar.Eltimin kardeşinin kınasına nişanına düğününe gittimm o nlar KAYINVALİDEMİN hacı mevl.bile gelmediler ama k.validem hepsine gittii çalıştığım zamanlarda eşim çok farklıydı çok iyiydii normaldede eve gelir alır tel.kimseyle işi olmazz artık annemin k.validemin herkesin yanında bana karşı bağırarak konuşmaya başladıı oğlum çok duygusal bi çocukk gitsem annemlere durmöaz k.validemde durmazzz ben ne yapmalıyımm lütfen yardım edin şu 4 yıldan beri nerden bakarsanız günaşırı belkide hergün ağlıyorumm nababilirimm benn..????morelim çok bozuk old.için yazı kurallarını ihmal etim kusuruma bakmayınnn....
Son düzenleme: