arkadaslarrrrrr yardimmmmmmmmmmm

polit

kunfe yekun
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
361
121
83
19 haftalik ikizlerime hamileyim 3_4 gunden beri kasigimda ara ara sertlesme oluyor sanki poposu yada kafasi gibi geldi bana bazi arkadaslara sordum korkuttular beni erken dogum filan dediler hemen dr git dddiler bende acile gittim sadece ultrason bakti kalp atisi var dedi kendi dr na git dedisizce bebegim mi oyoksa sıkinti mi var bebeklerim ikisi yan yana ama ayri yumurta ikizi kizimin oldugu tarafta oluyor sertlesme hemen geciyor uzun surmuyor

ben 21 haftalık ogullarımı kaybettim mutalaka git doktora o agrıları önemsemedigm için ve rahim agzını ölçtür genişleme olursa dikiş atsınlar iste doktorundan kendini çok yorma ikiz hamilelik çok zor allah yardımcın olsun

ben 21 haftalık ogullarımı kaybettim mutalaka git doktora o agrıları önemsemedigm için ve rahim agzını ölçtür genişleme olursa dikiş atsınlar iste doktorundan kendini çok yorma ikiz hamilelik çok zor allah yardımcın olsun

Allah yardimcin olsun cok uzuldum cnm bende cok korkuyorum

19 haftalik ikizlerime hamileyim 3_4 gunden beri kasigimda ara ara sertlesme oluyor sanki poposu yada kafasi gibi geldi bana bazi arkadaslara sordum korkuttular beni erken dogum filan dediler hemen dr git dddiler bende acile gittim sadece ultrason bakti kalp atisi var dedi kendi dr na git dedisizce bebegim mi oyoksa sıkinti mi var bebeklerim ikisi yan yana ama ayri yumurta ikizi kizimin oldugu tarafta oluyor sertlesme hemen geciyor uzun surmuyor

Allah bebeklerini korusun. Benim 18 haftalık bir kaybım var(suyu geldiği için). Suyun gelmesinden önceki hafta devamlı kasıklarımda, göbeyimin tam altında sertleşmeler oluyordu, ben de çocuktur diye seviyordum. Daha öncesinde progesteron iyneleri kullanıyordum, kasılmaları engelliyordu. İyneyi durdurmuştum. Şimdi tam bilmiyorum suyun gelmesi ile o kasılmaların ne kadar bağlantısı var, ancak sana kesin tafsiyyem mutlaka iyi bir doktora görün. İnşeAllah ciddi bir şey yoktur. Yine de tedbiri elden brakma. Allah yardımcın olsun.

Öncelikle pozitif olmaya çalış, kötü şeyler düşünme, ama tedbiride elden bırakma, ortalama 20 . Haftalardan sonra bu kasılmalar görülebiliyo, bunu dr. uns sor, belkide magnezyum başlatabilir, ikiz gebelik yaşıyosan her an tetikte olmalısın, her belirtiyi dikkate al,dr.a danış, herşey yolunda bile olsa senin için rahat etsin, bebişlerin sağlıklı olsun, bol bol da dinlen.
Bu arada henüz bebeklerin kafasını, popsunu hissedemezsin;)

canım aynı şeyi o haftalarda ben de yaşıyordum..muhtemelen bebekler hareket ediyordur..endişe etme ama dr una söyle..ben elimi koyuyordum hemen hissedebilmek için..

Back
X