Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kasık agrisi ve doluluk baskı hissi yasiyorsun cok normal korkma.Bugün 5. İğnemi vuruldum ve çatlamaması için iğne vuruldum hiç kasık ağrısı yaşayanınız varmııı nolur biri yazsınnn yaaaa bugünden beri bu sorumun cevabını arıyorum kimse yazmıyoryardım
Ben de cok yaşadım, yumurta toplamadan önceki 1 2 gün ağrıdan yürümekte bile zorlanıyordum hatta. Hiç endişe etme, yumurtalar büyüdükce agrı ve şişlik hissi oluşabiliyorBugün 5. İğnemi vuruldum ve çatlamaması için iğne vuruldum hiç kasık ağrısı yaşayanınız varmııı nolur biri yazsınnn yaaaa bugünden beri bu sorumun cevabını arıyorum kimse yazmıyoryardım
Yaaaa çok teşekkür ederimmmm evet aynen çok tedirgin oldumBen yaşadım canım endişelenme yumurtalar büyüdükçe baskı yapıyor hatta ben yürüyemiyordum rabbim gönlüne göre versin
Ayneeen öyleee baskı ağrı bir garip his yaşıyorum ilk kez yaşıyorum napıcamı şaşırdm bugünden beriBen de cok yaşadım, yumurta toplamadan önceki 1 2 gün ağrıdan yürümekte bile zorlanıyordum hatta. Hiç endişe etme, yumurtalar büyüdükce agrı ve şişlik hissi oluşabiliyor
Eveeettt ayneen tam olarak yaşadığımı yazmışsın canım inanılmaz korktum birde bugün çatlamaması için iğne yaptık bilmediğim şeyler ezan okunuyor allahım en tez zamanda bebeğimizi bize nasip etsinKasık agrisi ve doluluk baskı hissi yasiyorsun cok normal korkma.
Amin canim amin benim olmadi malesf negatif oldu ama ikinciye kismet insallah seninki tutarEveeettt ayneen tam olarak yaşadığımı yazmışsın canım inanılmaz korktum birde bugün çatlamaması için iğne yaptık bilmediğim şeyler ezan okunuyor allahım en tez zamanda bebeğimizi bize nasip etsin
Yaaa ayneen şuanda öyle bir haldeyimm akıntımın rengi değişik geliyor sanki zayen bir yumurtam olgunlaşmış bunu dondurup tekrar baştan başlicaz yılmak yok elbet kavuşucaz çok şükür fırsat var elimizdeAmin canim amin benim olmadi malesf negatif oldu ama ikinciye kismet insallah seninki tutar
Korkma bunlar cok normal aşıri akintin olur hatta karnin şış gibide olur merak etme.
Evet ya bugün bir başladı o baskı anlayamadım ne olduğumu çok teşekkür ederimBende yaşadım doluluk hissinden ayakkabımı bile bağlayamayacak duruma gelmiştim. Stres yapmayın çok normal.
Tam olarak ne tedavisi buBugün 5. İğnemi vuruldum ve çatlamaması için iğne vuruldum hiç kasık ağrısı yaşayanınız varmııı nolur biri yazsınnn yaaaa bugünden beri bu sorumun cevabını arıyorum kimse yazmıyoryardım
Ne zaman düşünüyosnuz ikinciyi bende hep ümitlenmek istemiyorum allah verirse nasip olursa olur olmazsa hayırlısı napalım en azından denedik girdik bir yola deriz diyorumAmin canim amin benim olmadi malesf negatif oldu ama ikinciye kismet insallah seninki tutar
Korkma bunlar cok normal aşıri akintin olur hatta karnin şış gibide olur merak etme.
Evet insalah en kısa zamanda kavuşursunuz sizde bizde ❤Yaaa ayneen şuanda öyle bir haldeyimm akıntımın rengi değişik geliyor sanki zayen bir yumurtam olgunlaşmış bunu dondurup tekrar baştan başlicaz yılmak yok elbet kavuşucaz çok şükür fırsat var elimizde
Tüp bebek 5. Gün iğnelerim bitti yarın 6. GünümTam olarak ne tedavisi bu
İnşallaah ne zaman düşümüyoosun denemeyi tekrar ve hangi hastaneye gidiyosunuzEvet insalah en kısa zamanda kavuşursunuz sizde bizde ❤
Bende aynisini dedm suanda da oyle diyorm. Ikinciye baslamadan belirli testler var onlari istedi onlarla alakali olabilirmi diye bakilcak.Ne zaman düşünüyosnuz ikinciyi bende hep ümitlenmek istemiyorum allah verirse nasip olursa olur olmazsa hayırlısı napalım en azından denedik girdik bir yola deriz diyorum
Bahçeci umut tüp bebek doktorum cem çelikİnşallaah ne zaman düşümüyoosun denemeyi tekrar ve hangi hastaneye gidiyosunuz![]()
Yumurtalar gelişirken kaşık ağrısı normal bir süre daha devam edicek özellikle yumurta toplamadan sonra siskinlikle kasik ağrısı birlikte olucak kabiz olmamaya özen göster ballı limonlu su iç 1 bardak suya 1 tatli kaşığı bal ve yarim.limon sık sabah akşam iç kaşık ağrıLarı ara ara oluyor normalTüp bebek 5. Gün iğnelerim bitti yarın 6. Günüm
HamişmisinnnBen yaşadım canım endişelenme yumurtalar büyüdükçe baskı yapıyor hatta ben yürüyemiyordum rabbim gönlüne göre versin