Arkadaşlığımız bile mahfoldu, fikirlerinizi alabilir miyim

MissPeker

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
9
1
29
Selam kızlar. Fikirlerinizle bana yardımcı olabilirseniz inanın çok sevinirim.

Ben yakın arkadaşıma aşık oldum. O hoşlandım olarak biliyor ama ben gerçekten ona karşı çok yoğun duygular yaşadım hala yaşıyorum. Gözlerimin ışığı söndü diyebilirim. Tuhaf bir dönem yaşadık ilişki insanı olmadığını aslında görebilirdim. Ama kör olmuştum sanki. Sonrasında bir süre sonra onu elde etmeyi başardım. O sırada benden cidden hoşlanıyordu, çabaladı da. Ama sonra olmadı ben ortada kaldım. Delirdim. Başka kızla gezdiğini biliyorum. Yakın zamanda benden arkadaş olarak özür diledi. Çok kötü davrandım. Şimdi ne yapmalıyım ? Onu her şeye rağmen özledim.

Şimdiden teşekkürler...

Edit : Gelen uyarılar üzerine düzenledim

Son düzenleme:

Ben yakın arkadaşıma aşık oldum. O hoşlandım olarak biliyor ama ben gerçekten ona karşı çok yoğun duygular yaşadım hala yaşıyorum. Gözlerimin ışığı söndü diyebilirim. Onunla açık açık konuştum, tuhaf bir dönem yaşadık ilişki insanı olmadığını aslında görebilirdim. Ama kör olmuştum sanki. Sonrasında bir süre sonra onu elde etmeyi başardım. O sırada benden cidden hoşlanıyordu, çabaladı da. Ama bir hafta on gün kadar sonra yürütemem dedi ve ben ortada kaldım. Delirdim. O sırada ucuz bir kızla gezdiğini biliyorum. Yakın zamanda benden arkadaş olarak özür diledi. Çok kötü davrandım. Ciddi kötü davrandım. Sonra da cevap vermedim mesaja. Şimdi ne yapmalıyım ? Onu her şeye rağmen özledim.

Şimdiden teşekkürler...
ucuz bir kız ne demek siz de pahalısınız öyle mi ?

"onu elde etmeyi başardım. O sırada benden cidden hoşlanıyordu, çabaladı da. Ama bir hafta on gün kadar sonra yürütemem dedi ve ben ortada kaldım" Bu kısmı anlayamadım??

ben sizin fiyatınızı merak ettim.siz o kızdan pahalı mısınız :KK70:

Elde etmeyi başardım derken ? Ve siz diğerinden oran'la pahalımısınız ?

Eh iste kanki gibi gorunup alttan alttan asik olunca bide hislerini acaiklayinca karsi tarafta ayni hislerde degilse arkadaslikta bitiyor buda uzucu tabiki.ama ucuz bi kiz lafini bence kullanmayim baska yerde.nedemek istediginizi anladim ben ama hos bir laf degil.sanki sen kendinede fiyat bicmis gibi oluyorsun.bosver herkes kalitesi dogrultusunda insanla gezer.onun kalitesi oymus kendine onu yakistirmis yapacak bisey yok

Bu hayatta herşeyi satın alabilirsiniz . Yalnızca sizi seven kadının fiyatı yoktur .

Himm neye göre ucuz bi kız? Merak ettim gerçekten sizin fiyatinizi arttiran ne ona gore ?

Ben yakın arkadaşıma aşık oldum. O hoşlandım olarak biliyor ama ben gerçekten ona karşı çok yoğun duygular yaşadım hala yaşıyorum. Gözlerimin ışığı söndü diyebilirim. Onunla açık açık konuştum, tuhaf bir dönem yaşadık ilişki insanı olmadığını aslında görebilirdim. Ama kör olmuştum sanki. Sonrasında bir süre sonra onu elde etmeyi başardım. O sırada benden cidden hoşlanıyordu, çabaladı da. Ama bir hafta on gün kadar sonra yürütemem dedi ve ben ortada kaldım. Delirdim. O sırada ucuz bir kızla gezdiğini biliyorum. Yakın zamanda benden arkadaş olarak özür diledi. Çok kötü davrandım. Ciddi kötü davrandım. Sonra da cevap vermedim mesaja. Şimdi ne yapmalıyım ? Onu her şeye rağmen özledim.

Şimdiden teşekkürler...
Ucuz kız?
O nasıl oluyor?
Sen pahallı mısın?

bir kadını kadın yapan annelik ;bir kızı kız yapan bekaret :KK70: fiyat bunlara göre biçiliyo sanırım.
Evet yaa ama günah bize çocuk istemiyorum napcam ben bi kadin olmayi beceremedim :KK70:
Bu ölçütleri belirleyen bi kurum var bence gizliden herkesin fiyatini belirliyolar standartlara göre haha

X