- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Numarası yok silmiştim Instagram adresini biliyorum.Ben olsam sazan gibi atlar arar yada yazardım , ama siz bana aldırmayın içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın bence .
Saglik ve vefat durumlarinda kirginlik ve kuskunlukler kisa sureligine de olsa bir kenara birakilmali bence.Bir arkadaşım vardı.Benim istediğimle bu arkadaşlık bitti.Kavga falan etmedik düşman değiliz sadece fikirlerimiz uymuyorduve görmüşmüyoruz.Şuan ailecek korona olmuşlar.Babaları yok.Anneannesi yakın onlara ama yaşlı bilmiyorum yardımcı olabilir mi ihtiyaç için.Sizce sosyal medyadan mesaj atıp geçmiş olsun bir ihtiyacınız var mı demeli miyim?Yoksa gereksiz mi olur?Derdim insanlık samimiyet kurmak değil...
Takibini yapmıyorum sosyal medyada dahi ekli değil çevremiz ortak öyle duydumBen msj atmazdim herhalde
Kindarimdir biraz
Bitmis bir arkadasliktan sonra hala takibini yapiyorsaniz akliniz kalmistir ama
Msj atin isterseniz siz
Ama sacma samimiyetsiz bir diyaloğa da hazirlikli olun
Böyle bir günde bunu düşünecek kadar kinli misiniz?? Bir geçmiş olsundan bir şey olmaz merak etmeyin aksine sevap alırsınız.Bir arkadaşım vardı.Benim istediğimle bu arkadaşlık bitti.Kavga falan etmedik düşman değiliz sadece fikirlerimiz uymuyorduve görmüşmüyoruz.Şuan ailecek korona olmuşlar.Babaları yok.Anneannesi yakın onlara ama yaşlı bilmiyorum yardımcı olabilir mi ihtiyaç için.Sizce sosyal medyadan mesaj atıp geçmiş olsun bir ihtiyacınız var mı demeli miyim?Yoksa gereksiz mi olur?Derdim insanlık samimiyet kurmak değil...
Demelisin tabiBir arkadaşım vardı.Benim istediğimle bu arkadaşlık bitti.Kavga falan etmedik düşman değiliz sadece fikirlerimiz uymuyorduve görmüşmüyoruz.Şuan ailecek korona olmuşlar.Babaları yok.Anneannesi yakın onlara ama yaşlı bilmiyorum yardımcı olabilir mi ihtiyaç için.Sizce sosyal medyadan mesaj atıp geçmiş olsun bir ihtiyacınız var mı demeli miyim?Yoksa gereksiz mi olur?Derdim insanlık samimiyet kurmak değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?