arkadaşlık böyle mi olmalı??

Ben ne yaparım biliyomusunnnn
amman ürüsünler dursunlar derim...
benim gercek dostum onun bunun birşeyler demesine inanmayandır
inanıyorsalarda kapı orda defolup giderler:umursamaz:
herkese kendimi kanıtlıcak degilim hiçzemuszemus

ama arkamdan konuşan o kişiyle hep yüzyüzeyiz.yüzüme gülüpte arkamdan konuşmasına sinir oluyorum

ama arkamdan konuşan o kişiyle hep yüzyüzeyiz.yüzüme gülüpte arkamdan konuşmasına sinir oluyorum

arkadan asılsızca konuşuyor galiba...
ceker bi köşeye kızım senin derdin nedir derim kolundan tutar canının acımasını saglarım:mymeka::mymeka:
düşmanımsan düşmanım ol kartını acık oyna derim:mymeka::mymeka:
kuyruk acısı var galiba:umursamaz:

peki ne tars konuşmalar yapıyor iftira gibi falan mı?

arkadan asılsızca konuşuyor galiba...
ceker bi köşeye kızım senin derdin nedir derim kolundan tutar canının acımasını saglarım:mymeka::mymeka:
düşmanımsan düşmanım ol kartını acık oyna derim:mymeka::mymeka:
kuyruk acısı var galiba:umursamaz:

peki ne tars konuşmalar yapıyor iftira gibi falan mı?

aynen öyle benim yapmadığım şeyleri yalan katarak başkasına söylüyomuş etrafımdakileri benden soğutmaya çalışıyo ona öyle biders vermeliyimki yaptığının farkında olmalı

aynen öyle benim yapmadığım şeyleri yalan katarak başkasına söylüyomuş etrafımdakileri benden soğutmaya çalışıyo ona öyle biders vermeliyimki yaptığının farkında olmalı

ders vermekle bence olmaz
1. zaman kaybı olur
2. sabırlı olman ve adımını iyi atman gerekicek

bence al karşına acık acık konuş... arkamdan iftira atıyorsun bunları duycagımı o kuş beynin hiç mi düşünmedi de...
dost görünen yılanmışsın meger de

ilk karşı karşıya geldiğiniz anda sacını başını yol
iki tenede agzının üstüne geciralsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

yapamam diyosan ver telini adresini paralıyım şarmıtayı:mymeka::mymeka:
tahammül edemedigim şeylerden biriÇok üzgünüm çoook

çok doğru diyosun aslında keşke senin gibi yapabilsem ama denicm bunualsanaalsanasmile

çok doğru diyosun aslında keşke senin gibi yapabilsem ama denicm bunualsanaalsanasmile

sen sustukca iftira seviyesini akıl almaz seviyeye getirir terbiyesiz şahıs:mymeka:
o sanıyorki ben atıyorum attıgı civcivlerde yiyor o civcivler sana duyurmuyor sanıyor:mymeka:kaydirigubbakcemile
senin duydugunu ve iftiranın kolay olmadıgını iyi ve etkili bir dille anlat(cat pat küt gibikaydirigubbakcemile)
ancak bu dilden anlar:umursamaz:

12 yaşında falandım
köydeydim anneannemlerde...
orayada diğer evli olan ortancıl teyzemin görümü gelmişti
hemen hemen aynı yaşlardayız..
bir şeyler yiyorduk... beni sinir etti elimden bi kaç kez aldı
seslenmedim seslenmedim
calı tarsında odunlar vardı yanımızda
onlardan birini aldım dövdüm kızı:roflol::roflol:

ondan bu yana korkar bendenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cesaretlen diye yazdımlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

kız karakola falan düşersen tanımıyosun beni emi :icecream:

sen sustukca iftira seviyesini akıl almaz seviyeye getirir terbiyesiz şahıs:mymeka:
o sanıyorki ben atıyorum attıgı civcivlerde yiyor o civcivler sana duyurmuyor sanıyor:mymeka:kaydirigubbakcemile
senin duydugunu ve iftiranın kolay olmadıgını iyi ve etkili bir dille anlat(cat pat küt gibikaydirigubbakcemile)
ancak bu dilden anlar:umursamaz:

12 yaşında falandım
köydeydim anneannemlerde...
orayada diğer evli olan ortancıl teyzemin görümü gelmişti
hemen hemen aynı yaşlardayız..
bir şeyler yiyorduk... beni sinir etti elimden bi kaç kez aldı
seslenmedim seslenmedim
calı tarsında odunlar vardı yanımızda
onlardan birini aldım dövdüm kızı:roflol::roflol:

ondan bu yana korkar bendenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cesaretlen diye yazdımlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

kız karakola falan düşersen tanımıyosun beni emi :icecream:

çok güldüm valla anlattıklarınla bianda derdimi unuttum..evet haklısın onu durduramayacağım hale getiriyo bile.insanlarla anlaşması ne zor ya CADIARZU

çok güldüm valla anlattıklarınla bianda derdimi unuttum..evet haklısın onu durduramayacağım hale getiriyo bile.insanlarla anlaşması ne zor ya CADIARZU

zor değil...
herkese sana takıntıgı tavır doğrultusunda hareket ediceksin:umursamaz:

umarım hallede bildin haber etolumunekankayizsmile

kız haberlere cıkan bi dayak maduru görürsem senden bilirim haberin ola :roflol::roflol:

canım, bence birincisi arkadaşım beni arkadaşlarımdan kıskanıyo demişsin ya arkadaşlar arkadasını kıskanır birde tek samimi arkadası sensen işler daha kötü büyük ihtimalle işin icinde cekememzlikte vardır.Bişrinci kural kesinlikle bir arkadasını tamamen güvenmden diger arkadasınla tanıstırma ve diger arkadaslarının yaptıklarından sözetme onlarla gecirdigin güzel vakitlerden yada senin onlara ayırdıgın zamandan falan cunku ne kadar bahsedersen sana soylemesede onlara daha cok vakit ayırdugını dusunup kıskanacaktır.İkinicisi cekip karsına konusman pek fayda vermeycektir cunku mutlaka inkar edecektir.Söylemedigini iddaa edecektir.oyüzden iyisimi özel seylerini kesinlikle bu saatten sonra ona anlatma.

kız haberlere cıkan bi dayak maduru görürsem senden bilirim haberin ola :roflol::roflol:

ohaoldumsmile görüştüm sana haber vereyim ilk.görüştüm ama bisonuca varamadım dediği gibi inkar ediyo iyce sinirlerim bozuldu herşeyi söyleyince yüzüne panik yaptı hemen özür dilemeye diğer arkadaşlarınla olan bağı kıskandım seni kırmak değildi amacım falan demeye başladı ama yalan söylüyo asıl amacı beni herkesten soğutmak iftira atarak ama o bunu kabullenmio offf:oklava:

canım, bence birincisi arkadaşım beni arkadaşlarımdan kıskanıyo demişsin ya arkadaşlar arkadasını kıskanır birde tek samimi arkadası sensen işler daha kötü büyük ihtimalle işin icinde cekememzlikte vardır.Bişrinci kural kesinlikle bir arkadasını tamamen güvenmden diger arkadasınla tanıstırma ve diger arkadaslarının yaptıklarından sözetme onlarla gecirdigin güzel vakitlerden yada senin onlara ayırdıgın zamandan falan cunku ne kadar bahsedersen sana soylemesede onlara daha cok vakit ayırdugını dusunup kıskanacaktır.İkinicisi cekip karsına konusman pek fayda vermeycektir cunku mutlaka inkar edecektir.Söylemedigini iddaa edecektir.oyüzden iyisimi özel seylerini kesinlikle bu saatten sonra ona anlatma.

çekememezlik hepsi var okadar karışıkki yani yeteri kadar anlatamıyorum.siz deyince farkettim aynen başka yaptıklarımızdan bahsediyoduk hep bu sebep oldu sanırım ama akıllandım artık nekadar geç olsada..ayrıca aynen inkar etti başka şeyler uyduruyo.:1no2:benneyaptımki.acaba böyle saçma bisorun sadece bendemi var

ohaoldumsmile görüştüm sana haber vereyim ilk.görüştüm ama bisonuca varamadım dediği gibi inkar ediyo iyce sinirlerim bozuldu herşeyi söyleyince yüzüne panik yaptı hemen özür dilemeye diğer arkadaşlarınla olan bağı kıskandım seni kırmak değildi amacım falan demeye başladı ama yalan söylüyo asıl amacı beni herkesten soğutmak iftira atarak ama o bunu kabullenmio offf:oklava:

hasbinallahhhhh
eline ne gecmiş sormadın mı? böyle yaparak neyini tatmin etti kaydirigubbakcemile

fazla muhatab olma...
allah ıslah etsin de cekil kenara canımolumunekankayizsmile

haset insanlara neler yaptırıyor yaa
bakarmısın kıskanmış mış.
ama izlenimim;
sen ondan daha güzelsin,
belki çok daha cana yakınsın,
daha kaliteli bir insansın, çevrende tutuluyorsun,
o ise bunlardan, birinden veya hepsinden yoksun ki
sana böyle yapmış.
ondan uzak dur bence,
sinsi bir düşmanın varmış diye hep aklında olsun, tedbiren.madem hep biraradasınız.
kolay gelsin.
senin güldüğün gibi, beni güldüren yorumcu arkadaşa da teşekkürler.bu arada.

çekememezlik hepsi var okadar karışıkki yani yeteri kadar anlatamıyorum.siz deyince farkettim aynen başka yaptıklarımızdan bahsediyoduk hep bu sebep oldu sanırım ama akıllandım artık nekadar geç olsada..ayrıca aynen inkar etti başka şeyler uyduruyo.:1no2:benneyaptımki.acaba böyle saçma bisorun sadece bendemi var

yok canım sadece sende böyle bir sorun yok.Hepimiz hayatımızda en az bir kez boyle bir arkadasla karsılasmısızdır.Bende sana tavsiye yazarken zaten boyle insanlarla cokca karsılastım :çok üzgünüm: deneyimlerden yola cıkarak yazmıstım.Ne kadar samimiyetin var bilmiyorum o arkadasınla ama soyle diyeyim.nasıl olsa artık herseyi bildigini biliyor.Pek fazla birsey yapmana hic gerek yok hatta hicbir sey yapma.hic arama sorma onu.Biraz yanlız kalsın aklıllansın hatasını anlasın ve kapına gelip ozur dilesin. :Saruboceq:Ozur dileyince ne yapacgını sen bilirsin o vakit.:mymeka:vereliniortak

hasbinallahhhhh
eline ne gecmiş sormadın mı? böyle yaparak neyini tatmin etti kaydirigubbakcemile

fazla muhatab olma...
allah ıslah etsin de cekil kenara canımolumunekankayizsmile

aynen çekildim zaten allah nasıl biliyosa öyle yapsın

haset insanlara neler yaptırıyor yaa
bakarmısın kıskanmış mış.
ama izlenimim;
sen ondan daha güzelsin,
belki çok daha cana yakınsın,
daha kaliteli bir insansın, çevrende tutuluyorsun,
o ise bunlardan, birinden veya hepsinden yoksun ki
sana böyle yapmış.
ondan uzak dur bence,
sinsi bir düşmanın varmış diye hep aklında olsun, tedbiren.madem hep biraradasınız.
kolay gelsin.
senin güldüğün gibi, beni güldüren yorumcu arkadaşa da teşekkürler.bu arada.[/QUOTE

hep biarada durduğumuz arkadaş dediğimz insanlarda düşmanımız çıkarsa ki çıktı zaten hiç beklemediğim biarkadaştan ben artık kendime bile güvenmem şu saatten sonra.uzak durmam lazım evet kim bilir başka neler yapcak artık herşeyi bekliyorum benneyaptımki

Back
X