Arkadaşlık böyle mi olur?

bulancak28

#freemuslim ✌️
Pro Üye
1 Haziran 2010
5.024
2.168
698
36
Merhaba hanımlar bende mi sorun var,yoksa alınganim bilmiyorum.
Benim liseden beri birlikte oldugum bir takım arkadaşlarım var.5 kişiyiz ve 15 yıllık arkadaşız.eskiden beri ortamlarda benim üzerime çok geliniyor.yani laf sokmalar,ardı dan beni bozduklari için gülmeler kahkahalar vs.önceden de aliniyordum,küsüyordum.bana da sen çok alingansin muhatleri yapılıyordu.aradan zaman geçti evlendim tabiki olgunlastik falan derderken dun gece beraber iftar yaptık ama aynı moddalar.ben anlamıyorum.tamam ben de onların yanında rahatım diye konusuyorum falan hemen yine eski muamele.
Geceden beri çok canım sıkkın.bazen de abartiyorsun eski alınganlık huyuna dönme diyorum.bakıyorum grupta en fazla benim üzerime böyle çocukça şakalar yapılıyor.
Ya grubun safı benim iste herkes bana oynuyor.ben de kimseyi kıracak laf dahi etmiyorum.onların böyle yapması da canımı açılıyor.laf cambazı değilim onlar gibi.

Bilmiyorum içim çok fena bir şeyler söyleyin bana.30 yasindayiz artık çocukça muhabbetlerden sıkıldım ya.onlar ise hala ayni

Yanında rahat olmadığım aman dalga geçilir miyim diye düşüneceğim bir ortamda arkadaşlık olmaz. Hele ki siz çok eski arkadasmissiniz. Küçük şakalar olur ama sizi rahatsız edecek boyuttaysa belki de samimiyeti azaltmak gereklidir.

Evlenip başka ile gittim ve daha dün sabah geldim.watsaptan konuşurken gayet iyi hoş ama yüzyüze gelince hepsi birden laf sokma ve beni küme düşürme persindeler
Biraz mesafe koyacağım dediğiniz gibi
Demekki onların dediği gibi ben ve şeye darilmıyor musum.
O yüzden burda konu açtım.ben de hi sorun var diye

15 yıllık arkadaşlıkta rahatsız oluyorsanız bir sıkıntı vardır
Samimiyetleri size sahte mi geliyor ?
Ya ilk zamanlardan beri rahatsız oluyorum ama tutturmuşlar sen yanlış anlıyorsun.alınmasın demeler.içlerinden bir tanesi çok uğraşıyor ya

Kendi lise arkadaş grubum geldi aklıma, sanmıyorum ki bu saatten sonra değişsinler.. Böyle gelmiş böyle gider gibime geldi.. Her defasında uyarıp "artık lisede değiliz, bu kadar gırgır yeter" diyin.. Bir süre kendilerine çeki düzen verirler belki.

Evlenip başka ile gittim ve daha dün sabah geldim.watsaptan konuşurken gayet iyi hoş ama yüzyüze gelince hepsi birden laf sokma ve beni küme düşürme persindeler
Biraz mesafe koyacağım dediğiniz gibi
Demekki onların dediği gibi ben ve şeye darilmıyor musum.
O yüzden burda konu açtım.ben de hi sorun var diye

Söyledikleri şeylere örnek verirseniz gereksiz alınganlık yapıp yapmadığınızı daha iyi anlayabiliriz. Herkesin eşiği farklı. Gelen yorumlardan ortalamanın neresinde olduğunuzu anlarsınız.

Nasıl şakalar yapıyorlar? Belki siz tetikte olduğunuz için yanlış anlıyorsunuzdur. Ama gerçekten moralinizi bozuyorlarsa görüşmelernizi seyreltin. Herkesi çekmek zorunda değilsiniz sonuçta
Hayır gayet aklı başında biri olarak dertlerini dinlerim yorum yaparım yaptığım yorumu dalgaya vururlar.ben de hata bunu anladım

Arkadaşlarınıza “artık biraz büyümeleri gerektiğini; zamanında bir şekilde idare ettiğinizi lakin artık evli barklı kadınlar olduğunuzu, ergen muhabbetlerin hiç çekilmediğini” söyleyin.
Aksi takdirde, buluşmaktan zevk almadığınızı, böyle giderse görüşme sıklığınızı epey azaltacağınızı da ekleyin.

Kendi lise arkadaş grubum geldi aklıma, sanmıyorum ki bu saatten sonra değişsinler.. Böyle gelmiş böyle gider gibime geldi.. Her defasında uyarıp "artık lisede değiliz, bu kadar gırgır yeter" diyin.. Bir süre kendilerine çeki düzen verirler belki.
Bazen söylüyorum ama yok ya.bulmuşlar benim gibi safi eğleniyorlar ışte.ben de hata

Merhaba hanımlar bende mi sorun var,yoksa alınganim bilmiyorum.
Benim liseden beri birlikte oldugum bir takım arkadaşlarım var.5 kişiyiz ve 15 yıllık arkadaşız.eskiden beri ortamlarda benim üzerime çok geliniyor.yani laf sokmalar,ardı dan beni bozduklari için gülmeler kahkahalar vs.önceden de aliniyordum,küsüyordum.bana da sen çok alingansin muhatleri yapılıyordu.aradan zaman geçti evlendim tabiki olgunlastik falan derderken dun gece beraber iftar yaptık ama aynı moddalar.ben anlamıyorum.tamam ben de onların yanında rahatım diye konusuyorum falan hemen yine eski muamele.
Geceden beri çok canım sıkkın.bazen de abartiyorsun eski alınganlık huyuna dönme diyorum.bakıyorum grupta en fazla benim üzerime böyle çocukça şakalar yapılıyor.
Ya grubun safı benim iste herkes bana oynuyor.ben de kimseyi kıracak laf dahi etmiyorum.onların böyle yapması da canımı açılıyor.laf cambazı değilim onlar gibi.

Bilmiyorum içim çok fena bir şeyler söyleyin bana.30 yasindayiz artık çocukça muhabbetlerden sıkıldım ya.onlar ise hala ayni
Sizin grubun dinamiği öyle demek ki, bikaç kez haşlarsanız olay normale döner bence,alttan almayın sizde

Arkadaşlarınıza “artık biraz büyümeleri gerektiğini; zamanında bir şekilde idare ettiğinizi lakin artık evli barklı kadınlar olduğunuzu, ergen muhabbetlerin hiç çekilmediğini” söyleyin.
Aksi takdirde, buluşmaktan zevk almadığınızı, böyle giderse görüşme sıklığınızı epey azaltacağınızı da ekleyin.
O zaman sen yine eskisi gibi alınmaya başladın hani degismistin her şeye darilma huyunu bırakmıştım demeler.para etmiyor çok denedim

Sizin grubun dinamiği öyle demek ki, bikaç kez haşlarsanız olay normale döner bence,alttan almayın sizde
Işte ben de laf peşin değil bazen dedikleri lafta kalıyorum böyle.anlama din mi? Bak bunu demek istiyorum.hani anlaması kıt biriymisim gibi davranıyorlar

Back
X