Arkadaşlık böyle mi olur?

O zaman sen yine eskisi gibi alınmaya başladın hani degismistin her şeye darilma huyunu bırakmıştım demeler.para etmiyor çok denedim
“Belki çocukken ‘alıngansın’ dediğinizde inanıyordum fakat şu yaşa geldik; hala düşüncelerim ve rahatsızlığım stabil. Demek ki sorun bende değil” deyin
Ayrıca madem alınganmışsınız, bunu bile bile üzerinize gelmek nedenmiş?
Ben olsam bu arkadaşlarımla görüşmezdim uzun bir süre

Kendinizi kötü hissettiren kim olursa olsun bence görüşmeyin,
Tamam dostluk iyi hoş güzel ama size oynamalarına müsaade etmeyin
Iste kendimi çok kötü hissediyorum boyle olunca.iyiki yılda bir iki görüşüyoruz.laf sokmayı da beceremiyorum ki ahh

Whatsapp grubundan cik bence oralarda daha cok geyik olur.

Kirk yilda bir gorusuyomussun zaten cok yüz verme. Demek ki biraz laubali tipler. Size kasit oldugunu sanmiyorum.

Bulancak'a selamlar:halay:

valla ben artık x senelik arkadaşım diye kimseyi alttan almıyorum. biri gider biri gelir. sanki arkadaş dediğin anan baban mı sanki vazgeçilmez olsunlar? sohbet muhabbet etmeye gezmeye insan çok bulunur. eğer senin dostun değilse sana iyi gelmiyorsa bi insan şutla gitsin bir şey kaybetmezsin. hayat aptal insanları çekmek için çok kısa. yeni arkadaşlar edin. elini sallasan insan dolu.

insanlar zamanla gelişiyor ve değişiyor. uzun süredir arkadaşsın diye aynı kalacaksın diye bir durum yok. eğer artık birbirinize uymuyorsanız zorlama oluyorsa bir şey uzaklaşın. valla insana çooook iyi geliyor. böyle çok insan yolladım ben. çok da mutluyum kararlarımdan.

Merhaba hanımlar bende mi sorun var,yoksa alınganim bilmiyorum.
Benim liseden beri birlikte oldugum bir takım arkadaşlarım var.5 kişiyiz ve 15 yıllık arkadaşız.eskiden beri ortamlarda benim üzerime çok geliniyor.yani laf sokmalar,ardı dan beni bozduklari için gülmeler kahkahalar vs.önceden de aliniyordum,küsüyordum.bana da sen çok alingansin muhatleri yapılıyordu.aradan zaman geçti evlendim tabiki olgunlastik falan derderken dun gece beraber iftar yaptık ama aynı moddalar.ben anlamıyorum.tamam ben de onların yanında rahatım diye konusuyorum falan hemen yine eski muamele.
Geceden beri çok canım sıkkın.bazen de abartiyorsun eski alınganlık huyuna dönme diyorum.bakıyorum grupta en fazla benim üzerime böyle çocukça şakalar yapılıyor.
Ya grubun safı benim iste herkes bana oynuyor.ben de kimseyi kıracak laf dahi etmiyorum.onların böyle yapması da canımı açılıyor.laf cambazı değilim onlar gibi.

Bilmiyorum içim çok fena bir şeyler söyleyin bana.30 yasindayiz artık çocukça muhabbetlerden sıkıldım ya.onlar ise hala ayni
Size huzur veren insanlar olsun hayatınızda. İyi gün dostu her yerde var. Gerçek dostlarınız olsun. 15 sene diyorsunuz. Sizi biliyorlardır, alındığınızı görüyorlardır. Israrla aynı şeyleri yapıyorlarsa değer vermiyorlardır.

Hiç bir örnek vermediğiniz için tahmin ediyorum. Kaç yıllık arkadaş dediğiniz ve bir türlü kendilerini bırakmadığınız insanlar olduğuna göre arkadaşlıkları iyi. Siz hala denilen her şeye alınıyorsanız yüksek ihtimal aşırı alıngansınız. O kadar kötülerse 15 yıldır neyin arkadaşlığını yapasınız, değil mi ama... Sorunu kendinzide arayabilirsiniz. Hepsi birden sizin alıngan olduğunuzu söylüyorsa doğrudur muhtemelen.

Hiç bir örnek vermediğiniz için tahmin ediyorum. Kaç yıllık arkadaş dediğiniz ve bir türlü kendilerini bırakmadığınız insanlar olduğuna göre arkadaşlıkları iyi. Siz hala denilen her şeye alınıyorsanız yüksek ihtimal aşırı alıngansınız. O kadar kötülerse 15 yıldır neyin arkadaşlığını yapasınız, değil mi ama... Sorunu kendinzide arayabilirsiniz. Hepsi birden sizin alıngan olduğunuzu söylüyorsa doğrudur muhtemelen.
Peki şöyle bir örnek vereyim.iftardan sonra namaz için camiye gittik ve hanımlar için namaz yeri ararken.biraz acele ettim vakit geçmesin diye.hızlı hareket ediyorum.arkadaş da 'ya cami özürlüsu gibi davranma' dedi.
Geçen sene arkadaşın yazlığına gitmiştik.hasemayla girmiştim denize.bu sene de kiraladiniz mi ay gideriz falan dedim.hee giyersin şeylerini gelirsin hehehee dedi yani.aklısira düşük görüyor gibi beni
Ama ben kimsenin şahsına ne hakaret ederim ne de kırıcı konuşurum. Ben hata o zaman
başka bir grup arkadaşlarım da var onlarla da muhabbetlerimizde gayet iyiyiz vs.kimsenin bana karşı hakaretvari durumları olmuyor.
Ben anlamıyorum

Whatsapp grubundan cik bence oralarda daha cok geyik olur.

Kirk yilda bir gorusuyomussun zaten cok yüz verme. Demek ki biraz laubali tipler. Size kasit oldugunu sanmiyorum.

Bulancak'a selamlar:halay:

Bi ara çıktım.arayıp sormalara başladılar.tekrar eklendim ama yorum yazmıyorum.ya da tek tük.şahsıma soru sorulursa ancak.anlasınlar diye.
Anlamazlar sanırım. Biraz zaman geçsin tekrar çıkacağım ve bu sefer kirildigimi söyleyeceğim.ha dalga gecmeler,laf sokmalar,hakaretvari sözler alinganliksa ben alinganim tamam der yoluma bakarım
Bu arada aleykumselam.siz de mi buralardansiniz

valla ben artık x senelik arkadaşım diye kimseyi alttan almıyorum. biri gider biri gelir. sanki arkadaş dediğin anan baban mı sanki vazgeçilmez olsunlar? sohbet muhabbet etmeye gezmeye insan çok bulunur. eğer senin dostun değilse sana iyi gelmiyorsa bi insan şutla gitsin bir şey kaybetmezsin. hayat aptal insanları çekmek için çok kısa. yeni arkadaşlar edin. elini sallasan insan dolu.

insanlar zamanla gelişiyor ve değişiyor. uzun süredir arkadaşsın diye aynı kalacaksın diye bir durum yok. eğer artık birbirinize uymuyorsanız zorlama oluyorsa bir şey uzaklaşın. valla insana çooook iyi geliyor. böyle çok insan yolladım ben. çok da mutluyum kararlarımdan.
Haklısınız gerçekten ama bu insanlarla tek gorustumuzde bu durum olmuyor hepimiz bir araya geldiğimizde kendilerini benim üzerimde resmen eglence aracı olarak görüyorlar
Şimdi bu söylenir mi bilmiyorum ama bunlar lise arkadaşlarım ve içlerinden bir ben bir de biri lisans yaptık.hatta ben üniversite okurken onlara destek oluyordum acikogretimden yapabilirsiniz diye gaz veriyordum. Aynı özveriyi onlardan göremeyince yine tamam eskisi alınganlık yapıyorsun diyordum kendi kendime

Size huzur veren insanlar olsun hayatınızda. İyi gün dostu her yerde var. Gerçek dostlarınız olsun. 15 sene diyorsunuz. Sizi biliyorlardır, alındığınızı görüyorlardır. Israrla aynı şeyleri yapıyorlarsa değer vermiyorlardır.
Zaten ben hepsine ayrı değer veriyorum ve onlardan göremeyince zoruma gidiyor haklısınız
Başka grup arkadaşlarım da yine değer veriyorum amaa değer de görüyorum
Işte sorguluyorum 15 senedir.hata ben de mi?
Ki sanırım ben de

Ben bu foruma 8 senedir uyeyim ve böyle saçma bir konu açıp milleti rahatsız ettiğim için de kendimi kotu hissediyorum
Insanların ne dertleri var bendeki derde bak diye

Benim de tavsiyem görüşmelerinizi azaltmanız yönünde. Canınızı sıktığınıza hiç değmez inanın
Bunun farkındayım biliyorum ama artık canım tam etti ve Türkiyenin her yerinden farklı insanlardan yorum istedim buraya konu açarak
Gerçekten alıngan miyim diye?

“Belki çocukken ‘alıngansın’ dediğinizde inanıyordum fakat şu yaşa geldik; hala düşüncelerim ve rahatsızlığım stabil. Demek ki sorun bende değil” deyin
Ayrıca madem alınganmışsınız, bunu bile bile üzerinize gelmek nedenmiş?
Ben olsam bu arkadaşlarımla görüşmezdim uzun bir süre
Ben de laf sokmaya çalışayım karakterime ters
Eskiden söylüyordum peşinden üzülüp darildin mi bak şaka yapıyorum diyordum.ondan dolayi da dalga geciliyordu
Demekki ağzıma geleni söyleyeceğim.benden iyisi olmaz

Her arkadaş grubunda herkesin ayrı bir özelliği,ayrı bir yeri var.az değil 15 yıllık arkadaşız diyorsunuz,eskiden kalma bir alışkanlık olmalı arkadaşlarınızın tavırları.çok uzuluyorsaniz tatlı tatlı söyleyin bu kadar abartmayın diye

Her arkadaş grubunda herkesin ayrı bir özelliği,ayrı bir yeri var.az değil 15 yıllık arkadaşız diyorsunuz,eskiden kalma bir alışkanlık olmalı arkadaşlarınızın tavırları.çok uzuluyorsaniz tatlı tatlı söyleyin bu kadar abartmayın diye

Işte o zaman da her şeye aliniyorsun demeler
Ben haksiz oluyorum yani

Ay bu ne karaktersizlik
Benim evimde bana bu yapılsa iftar miftar dinlemez kovardım. Yol vermek için ne duruyorsunuz?
Alıngansam alınganım beni salak mı sandınız yeter eğlendiğiniz haydi güle güle deyin. Emin olun siz de rahatlayacaksınız.

Back
X