Arkadaşlık bu mu ?

MIRA_26

A.Ş.K
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
245
115
En yakın arkadaşım dediğim insanla artık bir uçurum misali boşluk var aramızda. onu 1997 yılında tanıdım o gündür bugündür hep bir sözüm vardı nikah şahidim olucak ve her daim benimle kalacaktı. Ben sözümü tuttum o nikah şahidim oldu.

Ekimde Evlendim. Düğünden sonra beni hiç aramadı ben ara ara hep mesajlar attım oda kısa ve öz mesaj attı. ve Aradım çogu zaman kısa kesip kapattı. Biraz Önce aradım yine kısa ve öz konuştu ve hadi sonra görüşürüz dedi kapattı ben bu kadar mesafe girmesine anlam veremiyorum birbirimize meleğim deriz birbirimize hala meleğim diyor ama bu mesafe beni üzüyor. Ama eşim aramamı dahi istemiyor çünkü o beni aramıyor seni aramayını sen niye arıyorsun diyor haklıda ama bunca yıllık geçmişim var diyorum işte bide ben kimseye küsüp kırılamam.

Şunu anladım ki insanlar bir anda değişebiliryormuş :8

....................................................................................................

Bu konuyu ağustosda açmıştım şimdi son sayfada durumu acıkca anlatacağım.

Son düzenleme:
Belki sana anlatamadığı problemleri vardır. Ben de sıkıntılı ve mutsuz olunca aylarca kimseyi aramam, Çünkü insanlarla telde konuşup hayatımla ilgili yorum dahi yapmak istemem. Soracakları sorulara cevap vermekten korkarım. O durum geçince de tekrar arar sorarım, hayatım iyiye gidiyorsa anlatırım.

Bence hemen silip atmayın. Bekleyin bir süre..

En yakın arkadaşım dediğim insanla artık bir uçurum misali boşluk var aramızda. onu 1997 yılında tanıdım o gündür bugündür hep bir sözüm vardı nikah şahidim olucak ve her daim benimle kalacaktı. Ben sözümü tuttum o nikah şahidim oldu.

Ekimde Evlendim. Düğünden sonra beni hiç aramadı ben ara ara hep mesajlar attım oda kısa ve öz mesaj attı. ve Aradım çogu zaman kısa kesip kapattı. Biraz Önce aradım yine kısa ve öz konuştu ve hadi sonra görüşürüz dedi kapattı ben bu kadar mesafe girmesine anlam veremiyorum birbirimize meleğim deriz birbirimize hala meleğim diyor ama bu mesafe beni üzüyor. Ama eşim aramamı dahi istemiyor çünkü o beni aramıyor seni aramayını sen niye arıyorsun diyor haklıda ama bunca yıllık geçmişim var diyorum işte bide ben kimseye küsüp kırılamam.

Onca beraber geçmişiniz olduğunu "O" arkadaşınız bilmiyor mu ? Eşiniz haklı neden hep arayan siz oluyorsunuz. .. aramayın bakalım o çok değer verdiğiniz arkadaşınız size dönecek mi ?

Belki evlendikten sonra çok fazla aramak istememiş, çekinmiş olabilir.

Ya da farkında olmadan kırmış da olabilirsiniz.. Arkadasınızla konustunuz mu durumu?

Bunun bir sebebi var mı sordunuz mu ?
Sormuştum ? Ben eskisi gibiyim diyor.

Şehir dışında samimi olduğumuz bir arkadaşımız daha var onu sordu görüşüyormusun diye evet görüşüyoruz dedi oda senede 1 kere geliyor 1 kere görüşebiliyoruz dedi bende laf soktum kendisine biz aynı şehirdeyiz hiç görüşmüyoruz ki dedim sustu birşey demedi.

18 yıllık arkadaşınızı karşınıza alıp, aramızda neler oluyor, bir derdin mi var, bilmeden seni kıracak bir şey mi yaptım diye konuşabilirsiniz.

Belki kirmissinizdir farkinda olmadan

Zannetmiyorum . Çünkü evine kadar gitmiştim hatta ağlamıştım biz kardeş gibiydik noldu seni bilmeden üzdüm mü kırdın mı dedim. Ben Ms hastası olduğumu öğrenmiştim düğün aşamasında o zaman bile destek olmadı bana ama kırılmadım ona kendi sorunları vardır dedim geçtim. Sorun olmadığını söylüyor her seferinde kuruntu yapmadığımı düşünüyor.

Belki bir derdi vardır.Kestirip atmayın.Bu devirde arkadaşlıklar kolay oluşmuyor.Bu kadar yıllık arkadaşsınız çekinmeden soralabilecek kadar samimi olduğunu düşünüyorum.Neden böyle olduk diye sorabilirsin.

18 yıllık arkadaşınızı karşınıza alıp, aramızda neler oluyor, bir derdin mi var, bilmeden seni kıracak bir şey mi yaptım diye konuşabilirsiniz.

Konuştum. Ama inanın sonuç alamadım hatta ben ağlayınca oda bana sarıldı ağlamaya başladık. Ama Ekimden beri ben aramadıkça ben hadi görüşelim konuşalım demedikçe ne aradı ne sordu.

kim ne derse desin, ölümsüz arkadaşlıklara inanmıyorum. benzer olayı yaşadım. sonra öğrendim ki meğer fesatlığından yapmış herşeyi, 22 yıllık arkadaşım. kardeşten öteydik. kopardım ipleri kafam rahat. eğer benim hiç suçum yok diyor ve bundan emin oluyorsanız yol verin gitsin.

Düğün zamanı farkında olmadan gelin damat arkadaş veya yakın çevresini kurabiliyor. Kendi düğünümden biliyorum. Birincisi eşinizin bu konuda yorum yapmasına müsade bırakmayın o sizin yakın arkadaşınız. Ikincisi bu kadar yakınsanız arayıp arada soğukluk hissettiğinizi ve Yanlışlıkla birşey yapıp kırdıysanız öğrenmek istediğinizi söyelyin. Ben aynı hatayı yaptım inatlaştım o aramazsa bende aramam dedim. Bir gün açtım ağzımı yumdum gözümü şoyle aramadın sormadın vesaire. Meğer kına gecesi bi haa yapmışım farketmeden oda içerlemiş konuştuk çözdük

evli arkadaşını kıskanma sendromu :KK53::KK53::KK53:
bu yüzden 2 arkadaşımla görüşmem bitti.

tek taraflı da arama -sorma-ilgilenme inan bir yere kadar oluyor. Sonra sen de bıkıyorsun.

Bende böyle düşünüyorum açıkcası ben evlendikten sonra bu aşamaya geldik çünkü beni her fırsatta arayan. Hadi kalk tatile gidelim dediğinde gittiğim evinde ailesiyle yiyip içip güldüğüm insan.

Ama dediğiniz gibi insan tek taraflı olunca yoruluyor ve ben yorulmaya başladım. Kendine yeni arkadaş ortamı kurmuş. belkide o yüzden uzaklaştık bilmiyorum

kim ne derse desin, ölümsüz arkadaşlıklara inanmıyorum. benzer olayı yaşadım. sonra öğrendim ki meğer fesatlığından yapmış herşeyi, 22 yıllık arkadaşım. kardeşten öteydik. kopardım ipleri kafam rahat. eğer benim hiç suçum yok diyor ve bundan emin oluyorsanız yol verin gitsin.

Eminim Sare . Ama hazmedemiyorum böyle olmayı hele ki hiç suçum yokken.
Bu devirde zaten her ilişki çıkar ilişkisi biz ki böyle olmayacaktık sözlerimiz yeminlerimiz ama olmuyorsa olmuyodur zorlamanında manası yok sanırım ben kendimi üzülüyorum o gülüp eğlenip yoluna devam.. merak edip aramak sormak dahi yok.

Konuştum. Ama inanın sonuç alamadım hatta ben ağlayınca oda bana sarıldı ağlamaya başladık. Ama Ekimden beri ben aramadıkça ben hadi görüşelim konuşalım demedikçe ne aradı ne sordu.
Konuştum dediğinizi sonradan gördüm. Sizinle konuşamayacağı bir sıkıntısı olabilir mi acaba? Ya da evlendiniz, eşinizle vakit geçirmek istiyorsunuz diye böyle yapıyordur belki. Bir de kendisi evli mi? Evli değilse, bunu dert ediyor olabilir mi? Siz evli olduğunuz için farklı dünyaların insanıyız, beni anlamaz artık moduna girmiş olabilir. Aklıma gelen ihtimaller bunlar. Bence biraz daha zorlayın. Yine tek taraflı bir çaba olarak kalırsa, ne yazık ki yapılabilecek bir şey gibime geliyor.

Düzelti: Evli değilmiş. Bunu da sonradan gördüm. =) Sorun bundan kaynaklanıyor olabilir bence de.

Bende böyle düşünüyorum açıkcası ben evlendikten sonra bu aşamaya geldik çünkü beni her fırsatta arayan. Hadi kalk tatile gidelim dediğinde gittiğim evinde ailesiyle yiyip içip güldüğüm insan.

Ama dediğiniz gibi insan tek taraflı olunca yoruluyor ve ben yorulmaya başladım. Kendine yeni arkadaş ortamı kurmuş. belkide o yüzden uzaklaştık bilmiyorum
Bende senin gibi çok sorguladım.
Kaç kere buluşalım diye de aradım ,mesaj attım. Hatta buluşalım tamam dediği halde o gün gelmedi birşey uydurdu.
Sorun ne dersen sorun yokmuş.
Sadece hayat ,işte sen de evlisin farklı sorumlulukların var tabi. iyi sorumluluklarım var ama ben seni ihmal ettim mi? hayır.
hep görüsme ayarlamadım mı? ayarladın.
eeeee demek ki sana vakit ayırıyorum. ama yok .cidden zaten kafam böyle daha rahat.
kim nerde mutluysa . uğraşamayacağım artık. hep verici olmak hep arayan olmak zor.

Konuştum dediğinizi sonradan gördüm. Sizinle konuşamayacağı bir sıkıntısı olabilir mi acaba? Ya da evlendiniz, eşinizle vakit geçirmek istiyorsunuz diye böyle yapıyordur belki. Bir de kendisi evli mi? Evli değilse, bunu dert ediyor olabilir mi? Siz evli olduğunuz için farklı dünyaların insanıyız, beni anlamaz artık moduna girmiş olabilir. Aklıma gelen ihtimaller bunlar. Bence biraz daha zorlayın. Yine tek taraflı bir çaba olarak kalırsa, ne yazık ki yapılabilecek bir şey gibime geliyor.

Arkadaşım evli değil. Onun hayatında biri vardı sonra çocuk bunu terketti benim hayatımda o dönem kimse yoktu hep yanındayım hatta işten yalan dolanla izin alıp beraber tatile gitmiştik sırd kafası dağılsın diye.

Sonra eşimle tanıştım. Onunda hayatına birileri, girdi evleneceğiz dediler sonra hop ayrıldı ben eşimle evlendim. Onun hayatında şuanda başka biri var evlenin diyoruz 2yıl oldu çocuk ben evlenmeyi düşünmüyorum diyor ama arkadaşım o ilişkiye devam ediyorum hayırlısı diyip seviyorum diyor.

X