Çok samimi olmayın bence beni dışlayanlarla eşim samimi olsa bozulurdum,ama iş hayatı gereği bi iletişim tabi ki olmalı,medeni insanlarız sonuçta,bi de ne kadarlık sevgilisiniz üç beş aylık bi ilişkiyse yarın sevgilinizle kötü olursanız bi de arkadaşsız kalırsınız bu tarz bi fedakarlığı sağlam bi ilişki için yapardım ancakErkek arkadaşımla farklı birim, aynı işyerindeyiz. Onun bulunduğu birimde benim de bir kız arkadaşım var. Ve ordaki tek kız olduğu için ona karşı daha fazla hassasiyet gösterebiliyorlar. Erkek arkadaşımla geçmişte bi takım sorunlar olduğundan genelde bulunduğu birimden soyutlanıyor, garip bir şekilde dışlanıyor ordaki belli kişi-, kişiler tarafından. Diğerleri de bazen onun ekseninde kalıyor, gerçi bu konular biraz uzun. Örnek; 6 kişilik bi wp grupları var ve ordan aktif konuşuyorlar, erkek arkadaşım yazdığında diğerleriyle konuştukları gibi konuşmuyorlar. (bu kişilerden 2si dışarıda görüştüğümüz kişiler.)
Aslında düşününce ben de hak verdim ama arada kalan hep benim. Dışarıda görüşüldüğünde eğlensekte işler işyerindeki olaylara dönünce.. Erkek arkadaşımdan dışlandığımı bile bile samimi oluyorsun- oluyoruz lafları işitiyorum, hem de çok huzursuz hissediyorum. Geçmişte sorun yaşanılan olaylarda benim herhangi bir etkim yok evet ama erkek arkadaşımın sorunu benim sorunum deyip kesip atmalı mı sizce?
Çok samimi olmayın bence beni dışlayanlarla eşim samimi olsa bozulurdum,ama iş hayatı gereği bi iletişim tabi ki olmalı,medeni insanlarız sonuçta,bi de ne kadarlık sevgilisiniz üç beş aylık bi ilişkiyse yarın sevgilinizle kötü olursanız bi de arkadaşsız kalırsınız bu tarz bi fedakarlığı sağlam bi ilişki için yapardım ancak
konuştuk, tam da onun üzerine açtım konuyu. sanırım benm de kendmi soyutlamam gerek ama bariz şekilde değil.Bence bu konuyu Konuşun etkek arkadaşınızla .
Dışlamak ne demek ya çok sinir oldum .
Aynen . Konulunca me oldukonuştuk, tam da onun üzerine açtım konuyu. sanırım benm de kendmi soyutlamam gerek ama bariz şekilde değil.
Mesafeli olalim vs. Konuşmalar geçti iste ama aynı ortamda oldugumuzda nereye kadar işte. Çok tuhaf bu iliskiler ya vallaAynen . Konulunca me oldu
Bende anlayamadım . Acaba saklamak istediğ bşy mi varMesafeli olalim vs. Konuşmalar geçti iste ama aynı ortamda oldugumuzda nereye kadar işte. Çok tuhaf bu iliskiler ya valla
Yok sanmiyorum ne nitelikte olacak zatenBende anlayamadım . Acaba saklamak istediğ bşy mi var
Dışlama deyince biraz da o geldi aklımaYok sanmiyorum ne nitelikte olacak zaten
onların biriminde onun odasındaydm biraz evvel. Sonra parası bendeydı onu vereyim die kız arkadaşın olduğu odaya geçtim ve başlarındaki büyükleri odaya intikal etti.. normal otururken kurumla ilgili yok mevzuat okuyo musun yok aşağıda calısan yok şöyle böyle diye bi konu geçti.. bana göre resmen gömdü beni (adamın konusma tarzı mıdır nedir) diğer arkadaşlar da sustular öyle.. odadan çıktım bende.. sonra cıktıgım için arkadaş msj atmış. demek ki anlasıldı bozulduğum. cok farklı yaklasımları var kırıldım, hiçte tahammül edemem kendini öven insanlara dedim arkadaşta yok öyle değil dese de, peki bakalım demiş.. ay kimse arkadaş falan değilDışlama deyince biraz da o geldi aklıma
Işyerinde arkadaşlık mı aman Allah'ım kesinlikle uzak durulmalıonların biriminde onun odasındaydm biraz evvel. Sonra parası bendeydı onu vereyim die kız arkadaşın olduğu odaya geçtim ve başlarındaki büyükleri odaya intikal etti.. normal otururken kurumla ilgili yok mevzuat okuyo musun yok aşağıda calısan yok şöyle böyle diye bi konu geçti.. bana göre resmen gömdü beni (adamın konusma tarzı mıdır nedir) diğer arkadaşlar da sustular öyle.. odadan çıktım bende.. sonra cıktıgım için arkadaş msj atmış. demek ki anlasıldı bozulduğum. cok farklı yaklasımları var kırıldım, hiçte tahammül edemem kendini öven insanlara dedim arkadaşta yok öyle değil dese de, peki bakalım demiş.. ay kimse arkadaş falan değil
Sizin icin önceliginiz erkek arkadasiniz olmali. İş arkadasliklari cogu zaman kalici olmaz. Yarin o is yerinden ayrilirsaniz o insanlar sizi en fazla 3 5 ay daha ararlar. Sonra unuturlar. Hele ki ciddi bir iliskiniz varsa kimse icin onu kirmaniza degmez.Erkek arkadaşımla farklı birim, aynı işyerindeyiz. Onun bulunduğu birimde benim de bir kız arkadaşım var. Ve ordaki tek kız olduğu için ona karşı daha fazla hassasiyet gösteriyorlar, iletişimleri de çok güçlü. Erkek arkadaşımla geçmişte bi takım sorunlar olduğundan genelde bulunduğu birimden soyutlanıyor, garip bir şekilde dışlanıyor ordaki belli kişi-, kişiler tarafından. Diğerleri de bazen onun ekseninde kalıyor, gerçi bu konular biraz uzun. Örnek; 6 kişilik bi wp grupları var ve ordan aktif konuşuyorlar, erkek arkadaşım yazdığında diğerleriyle konuştukları gibi konuşmuyorlar. (bu kişilerden 2si dışarıda da görüştüğümüz kişiler.)
Aslında düşününce ben de hak verdim ama arada kalan hep benim. Dışarıda görüşüldüğünde eğlensekte işler işyerindeki olaylara dönünce.. Erkek arkadaşımdan dışlandığımı bile bile samimi oluyorsun- oluyoruz lafları işitiyorum, hem de çok huzursuz hissediyorum. Geçmişte sorun yaşanılan olaylarda benim herhangi bir etkim yok evet ama erkek arkadaşımın sorunu benim sorunum deyip kesip atmalı mı sizce?
Bu arada ikimiz de ailelerden farklı bir ilde çalışıyoruz. Bi şekilde arkadaşlık ilişkileri de önemli bi yer tutuyor. Tüm günümüz de burada geçtiğinden yaşanan şeyler ister istemez etkiliyor. Erkek arkadaşım kendi birimi dışındaki diğer arkadaşlarımızı samimi buluyor sadece,ama görüşmelerimiz genelde ortak oluyor ayrı ayrı değil, bu saatten sonra ayrı ayrı görüşmek çözüm mü onu da bilmiyorum.
öyle yapacağım, ama cok yıpratıcı sinir bozucu bir durum ya vallahiSizin icin önceliginiz erkek arkadasiniz olmali. İş arkadasliklari cogu zaman kalici olmaz. Yarin o is yerinden ayrilirsaniz o insanlar sizi en fazla 3 5 ay daha ararlar. Sonra unuturlar. Hele ki ciddi bir iliskiniz varsa kimse icin onu kirmaniza degmez.
Erkek arkadaşınızı neden soyutluyorlar anlamadım. Arkadaş ortamına yaptığı bir yanlıştan dolayı soyutlanıyorsa bırakın kendi hatasının ceremesini kendi çeksin. Zaten yazınızda erkek arkadaşınızın geçmişte bir takım sorunlar yüzünden soyutlandığını belirtmişsiniz. Bu yüzden ben olsam olaya karışmam. Samimi olduğum arkadaşlarımla da arama mesafe koymam.
Mesela benim küs olduğum arkadaşımla eşim konuşabilir görüşebilir. Aynısı benim için de geçerli.
Tabi bunun da bir sınırı olmalı. Karşı taraf erkek arkadaşınıza haksız yere bir şey yapıyorsa ve ortada itham edici bir olay varsa o zaman durum değişir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?