• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlık ilişkilerimdeki başarısızlık için öneriniz var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kadar nazik olma. Çok kırarlar. İçine kapandığında da bunu kendilerine yormaz seni tuhaf ilan ederler.
Öyle oldu gerçekten. Nasıl bu kadar sahteydi arkadaşlıkları anlamadım. Şimdi insanlar bana garip bakıyor. Aynı lojmanda olunca daha da zor o insanlarla. Ama özür bile dileseler dönüşü yok bunun. İstemiyorum sahte insanları

hep ciddi sorunlarla geldim buraya bu da mı dert demeyin ne kazalar ne ölümler yaşadım artık dingin normal bir hayata adım atıyorum . sanırım anormallik içinde normal yaşamayı unuttum.
arkadaşlık ilişkilerim hep zor oldu. çok çok iyi dostlarım oldu ama farklı şehirler ayırdı. ya da dost sandığım insanlar benim başarımda ( öss, kpss) değil yanımda olmak kendileri kayıp etmişşe yüzüme bakmadılar. ( en yakın dediğim 2 arkadaşımı ben sınavları kazanıp onlar kazanamayınca kayıp ettim)
sonraki yıllarda da çok çekingen içine kapanık oldum. yeni iş yeni şehir sebebiyle sürekli değişti ortamım.
tüm arkadaşlarımla hemen samimi olduk . ama bu seneki yakın bir arkadaşımı başka birinin sırrını açığa koymamak adına kaybettim. beni tanısa zaten anlardı .
peki şimdi ne yapmalı? çok iyi anlaştığım birileriyle tanıştım. en ufak bir hastalıklarına yemek yapar koşarım nereye diyorlarsa getirip götürürüm falan elimde ne varsa paylaşırım yapımda bu var.
sizce yeni iş ve ev ortamımda ne yapmalıyım?
inanın kaybetmekten korkuyorum. sevdiklerimi kırmak en büyük korkum. beni sevmeleri ve saygı duymaları için ne yapmalıyım. eskisi gibi eve kapanmak istemiyorum. neler önerirsiniz bana. fedakarlık ne kadar olmalı. görüşmeler nasıl olmalı?
Uzun yıllardır dostun olmayan birine fedakarlık yapma ..sırtından vurur ,görmezsin ,kim vurduya gidersin ...

Sürekli buna odaklanırsanız olmaz. Ayrıca ben de aynı durumdayım ama dert etmedikçe her şey daha iyiye gidiyor. Hani aşkı beklemeyin beklemediğinizde gelir derler ya onun gibi aynen.

Uzun zamandır göremediğiniz arkadaşlarınıza yazın bir de iyi oluyor.
Dün yazdım birine aman Allah ım seneler geçti ama bugün yan yana gelsek her şey yeniden başlar sanki.

İyi anlamda mı?
Evet . O kadar samimi ki mesafeler ve seneler engel olmamış bize. Hani seneler geçse de aynı yerden devam edersin bir şey değişmemiş gibi aynen öyle. Hata yapma korkun yok . Hatta hep söylerdi arkadaşım ben yanındayken cesur ol istediğini yap daima arkandayım diye.
ben ondan 10 yaş küçüktüm ama hep olgun olmak zorunda kalmıştım. İlk kez onunla böyle bir zorunluluğum olmadı. Düğününe gidemedim sadıç olduğum halde ama bu bile sorun olmadı. Arkamda durdu her zaman. Hastalığımda günlerce başımda bekledi anne gibi.

Evet . O kadar samimi ki mesafeler ve seneler engel olmamış bize. Hani seneler geçse de aynı yerden devam edersin bir şey değişmemiş gibi aynen öyle. Hata yapma korkun yok . Hatta hep söylerdi arkadaşım ben yanındayken cesur ol istediğini yap daima arkandayım diye.
ben ondan 10 yaş küçüktüm ama hep olgun olmak zorunda kalmıştım. İlk kez onunla böyle bir zorunluluğum olmadı. Düğününe gidemedim sadıç olduğum halde ama bu bile sorun olmadı. Arkamda durdu her zaman. Hastalığımda günlerce başımda bekledi anne gibi.

Demek ki dostluklar edinebiliyormuşsunuz. Biliyorum herkes yanında birilerini ister ama şu an yaşadığınız yerde karakterinize uygun biri Yok demek ki. Sırf olsun diye de gereksiz arkadaşlıklar kurmayın. Yalnızlık da güzel. Doğal olarak gelişir gelişecek olan arkadaşlık.

Demek ki dostluklar edinebiliyormuşsunuz. Biliyorum herkes yanında birilerini ister ama şu an yaşadığınız yerde karakterinize uygun biri Yok demek ki. Sırf olsun diye de gereksiz arkadaşlıklar kurmayın. Yalnızlık da güzel. Doğal olarak gelişir gelişecek olan arkadaşlık.
haklısınız teşekkür ederim güzel yorumlarınız için.

en ufak bir hastalıklarına yemek yapar koşarım nereye diyorlarsa getirip götürürüm falan elimde ne varsa paylaşırım yapımda bu var.

sevdiklerimi kırmak en büyük korkum.

benim arkadaşım olsana.. beni kırmayacak insanlara çok muhtacım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X