• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlık ilişkilerinde oldum olası başarısızım

Pestososlumakarnam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.579
Puanlar
133
Yakın zamandaki yurt dışı seyahatimden sözde samimi arkadaşıma bi kaç parça hediye aldım. Oranın adı yazan bi kaç hediyelik, sigara tükettiği için sigara. Kendime krem almıştım aynısından ona da aldım. Öyle tanınmış bi marka değil. Lidl dan aldım. Bi süre önce verdim.
ellerim çok kötü oldu deyip bendeki diğer kremi istedi. Aldığın kremi hiç sevmedim çok kötü bilmemne markası bile daha iyidir dedi.

Böyle bi kaldım.

İç sesim beğenmesen bile at çantana bu kadar kırıcı şekilde söylemesine gerek yoktu dedi.
Madem beğenmedin fayda sağlayacak yarayacak birine veririm deyip geri aldım. Eczaneden şu meşhur el kreminden aldım. Bep….l marka. Al dedim bunu kullan.
Kremi almışsın masamdan, kremin bile zoruna gitmemiştir bu kadar deyip güldü takıldı. Zoruma gitmedi fayda sağlayacak birine veririm sana yaramadıysa dedim. Doğru dedi.

Biri bana heleki yurt dışından düşünüp edip bişi alacak baş ucuma koyarım kullanmasam bile. Bana kırıcı geldi bilmiyorum ben mi abartıyorum.
Ama şu yaşta arkadaşlık kurmak olanı sürdürmek bana zor geliyor ya.

Yurt dışından arkadaşınıza bir sürü hediye getirmişsiniz bence bir daha bu kadar zahmete girmeyin. Böyle bir arkadaşa bu kadar masraf emek yazık olmuş. Ben ailem harici kimseye bir şey getirmiyorum artık, geçmişte benim de acı tecrübelerim oldu

O zaman hediye ettiği şeyi geri aldı olacaktı. Kendi ettiği lafın ayıbını örtecekti
Ne alaka ya iç sesinizi dinleyip tam olarak içinizden geçenleri söyleyip geçseydiniz.
Kremi geri alıp tutup birde pahalı bir marka krem almaya falan ne gerek var ?
Hiçbir şey diyemiyorsanız param bu kadarına yetti arkadaşım sen yurt dışına çıkınca bana da kendine de daha iyilerini alırsın deyip geçin bi de kahkaha patlatın bu kadar büyütmeyin kimseyi gözünüzde .

Keşke yeni krem almasaydınız bu arada. Sonuçta kimseye krem borcunuz yok hediye etmişsiniz beğenmemiş kendi bilir. Beğenmediyse geri verir olur biter. Biraz fazla alttan alıyosunuz bu kişiyi ve o da bu duruma alışmış iyice sizi kullanmaya başlamış

Kremi geri alip baska bir krem almak mi? Cok sacma degil mi ya. 'Guzel iste kullan avrupa mali nerde gorcen bi daha' de gec. Niye icerlediniz bu kadar

O zaman hediye ettiği şeyi geri aldı olacaktı. Kendi ettiği lafın ayıbını örtecekti
Her türlü kendi ettiği lafın ayıbını örtecek hatta ayıbını görmeyecek birisi ki bu kişi.

Boşa bosa elinizi avucunuzu yedirmissiniz

Back
X