• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlık ilişkisi yardım

sakuraa

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2022
75
43
8
28
Kızlar bizim 7li arkadaş grubumuz var ama hepsi birbirinin arkasından konuşuyor ağır laflar söylüyor bunu diğer arkadaşların yanında söyleyip sonra iyilik meleği rollerine giriyor yalan ortaya çıkıyor çıkmasına ama nedense kimse küsmüyor bu kıza. Ve hep seviliyor yalanını ortaya çıkardığım zaman ben kötü oluyorum herşeyi geçtim ben onun yalanını ortaya çıkardığım zaman herkes onun arkasından konuşuyor bunj nasıl yapar diye ama olan hep bana oluyor. Şimdi hepsi grup oldu benimle buluşmuyorlar konuşmuyorlar etkinliklere davet etmiyorlar ben ne yapabilirim bu konu hakkında. İnstagrama ne zaman beraber foto atsalar sinir oluyorum bana taktik verir misiniz

Ne taktiği verelim? Arkadaş grubu değil, fesatlık grubuymuş. Kendi isteğinizle ve onurunuzla çıkmanız gerekirken onlar sizi dışlayıp çıkarmış o kötü olmuş 😂
Göt etme taktiği istemiştim ama bu kadar gerçekliği yüzüme vurmasaydın iyiydi😂

7'li kız arkadaş grubu olupta böyle şeylerin olmaması imkansız zaten😂
10 senem geçti zaten herkes lafa gelince hatır gönül var diyor bana gelince tek kalemde sildiler o zoruma gitti üstelik yalanını ortaya çıkardım diye dedikoducuya çıktı adım

10 senem geçti zaten herkes lafa gelince hatır gönül var diyor bana gelince tek kalemde sildiler o zoruma gitti üstelik yalanını ortaya çıkardım diye dedikoducuya çıktı adım
Hata sende birazda herkes farkında kimin ne mal olduğunun sen neden onun bunun yalanını çıkartmaya çalışıyorsun ki?
Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar.
Senin yapman gereken sessizce onları kendi pisliklerinde bırakıp uzaklaşmaktı.
Son kez hepsinin kirli çamaşırlarını dök,bombayı salıp uzaklaş derdim de hepsi her şeyden haberdar zaten.

diğer kızlarda görüyorlardır onun gerçek yüzünü ama bi şekilde o kızın yalakası olmuşlar demek ki. yalakalara asla laf anlatamazsın. uzak dur onlardan en iyisi. yakınında tutarsan sana da zarar verebilirler. öylelerinin arkadaşlığından hayır gelmez. yakın zamanda birbirlerinin kuyularını kazmaya başlar onlar. sen onlardan kurtulduğun için sevin ve kendi yoluna bak.

Hata sende birazda herkes farkında kimin ne mal olduğunun sen neden onun bunun yalanını çıkartmaya çalışıyorsun ki?
Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar.
Senin yapman gereken sessizce onları kendi pisliklerinde bırakıp uzaklaşmaktı.
Son kez hepsinin kirli çamaşırlarını dök,bombayı salıp uzaklaş derdim de hepsi her şeyden haberdar zaten.
Tam olarak olay bu cidden salaklık bende herkes farkında hatta hepsi de aynı şeyi söyledi farındayız diye sonra olan bana oldu şu an 2 kişi arayıp soruyor geçen ay düşük yaptım kimse aramadı ama normalde böyle durumda ölümde olsa arıyorlar küs olsalar dahi. Sadece zoruma gitti yanlış bir hareket yapıp zoruma gittiğini belli etmemek için yardım istemiştim

diğer kızlarda görüyorlardır onun gerçek yüzünü ama bi şekilde o kızın yalakası olmuşlar demek ki. yalakalara asla laf anlatamazsın. uzak dur onlardan en iyisi. yakınında tutarsan sana da zarar verebilirler. öylelerinin arkadaşlığından hayır gelmez. yakın zamanda birbirlerinin kuyularını kazmaya başlar onlar. sen onlardan kurtulduğun için sevin ve kendi yoluna bak.
Teşekkürler 🙏🏻

Kızlar bizim 7li arkadaş grubumuz var ama hepsi birbirinin arkasından konuşuyor ağır laflar söylüyor bunu diğer arkadaşların yanında söyleyip sonra iyilik meleği rollerine giriyor yalan ortaya çıkıyor çıkmasına ama nedense kimse küsmüyor bu kıza. Ve hep seviliyor yalanını ortaya çıkardığım zaman ben kötü oluyorum herşeyi geçtim ben onun yalanını ortaya çıkardığım zaman herkes onun arkasından konuşuyor bunj nasıl yapar diye ama olan hep bana oluyor. Şimdi hepsi grup oldu benimle buluşmuyorlar konuşmuyorlar etkinliklere davet etmiyorlar ben ne yapabilirim bu konu hakkında. İnstagrama ne zaman beraber foto atsalar sinir oluyorum bana taktik verir misiniz
Böyle bir arkadaş grubu sizi davet etmiyorlar diye üzülüyorsunuz öyle mi?
Kaypak sevici milletiniz cidden, sizin de arkanızdan konuşuyorlardır yüzde yüz. Çok istiyorsan görüşün tabi yine de siz bilirsiniz.

Tam olarak olay bu cidden salaklık bende herkes farkında hatta hepsi de aynı şeyi söyledi farındayız diye sonra olan bana oldu şu an 2 kişi arayıp soruyor geçen ay düşük yaptım kimse aramadı ama normalde böyle durumda ölümde olsa arıyorlar küs olsalar dahi. Sadece zoruma gitti yanlış bir hareket yapıp zoruma gittiğini belli etmemek için yardım istemiştim
Yani ne yapabilirsin ki? Arayıp sayıp,sövsen seni haksız çıkarırlar,bir tarafları daha da kalkar.
Olurda eskaza bir yerlede karşılaşırsınız ne bileyim tekrar konuşurlar falan seninle o zaman söylersin içindekileri,oralı olmazsın.

Canım sen zaten intikamını almışsın. Ne kadar iyi gözükürlerse gözüksünler sen arkadaşlıklarının iç yüzünü biliyorsun. Bu saatten sonra onlardan sana ne köy olur ne kasaba. Yeni arkadaşlıklara inşallah

E ne güzel iste
Hiç anlamamisimdir birbirini sevmeyen arkadaşlar/akrabalar/sevgililer niye birbriinin dibinden ayrılmaz
Ben de anlamıyorum birbirini itip kakanların, laf getirip götürenlerin, yalan söyleyenlerin, birbirini çekemeyenlerin arkadaşlığını. Niye bırakamıyorsunuz bu tipleri? Siz karekterinizi düzgün tutun, en güzel arkadaşlıklar sizi bulacaktır.

sal gitsin belliki menfaatleri var birbirlerine sana bi faydası olmaz zaten o arakdaşlığın

En güzel intikam sessiz kalmaktır. Şuan hiç bir şey yapmayarak "acaba bu kız niye bir şey yapmıyor" diye deirtiyorsundur zaten. Öyle bir ortamdan kurtulduğun içinde sevin bence :)

Back
X