Valla can havliyle uc bes saniye icinde geri cekip engelledimonline sa görür canım ama sen hemen engellemişsin görmemiştir bence
Bana geliyor. Eski sevgilim eklemişti beni uyanır uyanmaz sabah görmüştüm telefonumda bildirimini. Açtığımda yoktu bildirim. Adını arattım engellemiş beni. Ama bildirimlerde kesin görmüştüm. Telefonda bitiyor iş.Maile kesin bakmiyordur eskiden bakmiyordu yeni adetler cikarmamistir insallah
Bana arkadaslik istegi bildirimleri gelmiyor girince goruyorum insallah ona da oyle oluyodur
Merhabalaar,
Facebookta birine yanlislikla arkadaslik istegi gonderdim ve istegi geri cekip engellemem uc saniye falan sürdü sanirimbu onda bir sekilde gozukur mi kizlar ya valla icime dert oldu cok buyuk rezil olmus olacagim eger gozukurse
Anam rezil oldum valla cok pis rezil oldum gecmis olsunBence görür yani başıma geldi benim bir arkadaşım vardı aa dedim bu kız bana atmaz !! ama atmış dur bir kabul edeyim dedim gıcıklık ya boğazımda kaldı sonra ediyorum olmadı meğersem geri çekmiş teklifiniartık bu teklif geçerli değildir dedi
Hic iletisimimiz yok bende engelliydi zaten yeni facebook acmis ben de onerilerde gorunce sasirdim bastim basmaz olaydim lanet olsunSormadan bilemezsin,arayıp sormalısın,görüp görmediğini
Neler diyorsunBana geliyor. Eski sevgilim eklemişti beni uyanır uyanmaz sabah görmüştüm telefonumda bildirimini. Açtığımda yoktu bildirim. Adını arattım engellemiş beni. Ama bildirimlerde kesin görmüştüm. Telefonda bitiyor iş.
Actim elleri dua ediyorum insallah neti acik değildirBana da oldu bu.İstemediğim birisi beni ekledi,demekki profilimde geziyormuş.Sabah uyandım telefonda bildirim var,şu şu size arkadaşlık isteği gönderdi diye.Açtım ama istek yoktu.Yani telefonda görünüyor net açıksa..
Simdi engeli kaldirdim gittiyse bari bak salaga bi de engellemis diyip dalga gecmesintelefonunda face kurulu ise istek anında iletiliyor :) o arkadaşlık isteğini kabul etmek için tıklarsa herhangi birşey bulamıyor.
O esnada online değilse görmez, en fazla mailde görebilir. Ben maillerime bakıyorum mesela, artık girip bakmadığım ama halen açık olan facebook hesabımla ilgili bana mail geliyor fakat nasıl diyeyim, istekleri toplu halde yolluyor. Yani "6 arkadaşlık isteği, 2 yeni mesaj" falan gibi. Öyle xx yy sana arkadaşlık isteği yolladı tarzında bir mail almadım sanırım şimdiye kadar. Mail de olsa çok dikkat çekici bişey değil bildiğim kadarıyla. Ama sizin için bi kontrol etmek istiyorum.
Böyle bir e-posta alma ihtimali varmış yahu. Ben almadım sanırım demiştim, demek ki hiç dikkatimi çekmemiş.
Mesela birkaç tane arkadaşlık isteği varsa da böyle bir e-posta gelmiş.
Kendim ettim kendim buldum daha bu adamin profiline girip kendimi gostermeden cikamadigim olmadi bu nedir yaBana geliyordu geri cekse bile karşıdaki. Telefonuma bildirim geliyordu x kişisi arkadaşlık istediği gönderdi diye ad soyad bariz belliydi. Bildirimi actigimda kimse gözükmüyordu lakin ben gormus oluyodum o kisiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?