Arkadaşlık kartı oynayan adam

Cinsel sorun kimdeymiş ben en çok bunu merak ettim. Bence evliliğin bu sebeple bitmesi detaylıca bilinmeli. Ayrıca evinizi falan filan söylemeyin ve güvenmeyin de ben hoşlanmadım
Eşinde. Tamamen isteksiz olduğunu, artık dayanamayacak duruma geldiğinde boşanmak istediğini söylemiş. Bunun üzerine eski eşi tedavi olmuş son zamanlarda düzelmiş ama gururuna yedirememiş. Çözümü olan bir problemi yıllarca çözmedi beni bekletti, boşanma söz konusu olunca konfor alanından çıkmamak için tedavi oldu. Benim için değil dedi. Hazmedememiş.

Eşinde. Tamamen isteksiz olduğunu, artık dayanamayacak duruma geldiğinde boşanmak istediğini söylemiş. Bunun üzerine eski eşi tedavi olmuş son zamanlarda düzelmiş ama gururuna yedirememiş. Çözümü olan bir problemi yıllarca çözmedi beni bekletti, boşanma söz konusu olunca konfor alanından çıkmamak için tedavi oldu. Benim için değil dedi. Hazmedememiş.
Peki buna ne kadar eminsiniz? Size cinsel olarak yaklaşmak istiyor mu arkadaş kalalım derken?

Olanak sunuyorum diyemem. Sadece çok uyumluyuz bakış açılarımıza kadar. Dün açıkça ona seçeneklerini değerlendirmek istiyorsan anlarım, benim için de geçerli bu dediğimde; herkesin daha iyisi mutlaka vardır ben o kumarı oynamam, arayışa geçmem, zıpır bi adam değilim dedi.
erkekler menfaati için yapmayacağı şey yok madem arkadaşı olarak konuşmaya devam etmişsiniz öpmeye çalıştığını söylemişsin çok tezat söyledikleri ile yaptıkları bir değil tamda söylediği gibi de bana göre zıpır . Zaman çok kıymetli yaşınızı bilmiyorum ama evlilik düşünmeyen bir adamla zaman kaybetmenızı istemem

erkekler menfaati için yapmayacağı şey yok madem arkadaşı olarak konuşmaya devam etmişsiniz öpmeye çalıştığını söylemişsin çok tezat söyledikleri ile yaptıkları bir değil tamda söylediği gibi de bana göre zıpır . Zaman çok kıymetli yaşınızı bilmiyorum ama evlilik düşünmeyen bir adamla zaman kaybetmenızı istemem
31 yaşındayım. Evliliği bırakalım adam normal ilişkiyi olduramadığını söylüyor. Zaten evlilik fikri bende de yok, dediğim gibi sağlıklı güzel bir ilişki istiyorum.

31 yaşındayım. Evliliği bırakalım adam normal ilişkiyi olduramadığını söylüyor. Zaten evlilik fikri bende de yok, dediğim gibi sağlıklı güzel bir ilişki istiyorum.
evlilik fikri yoksa birşey diyemem ama arkadaşcayı biraz ileri götürüp sonra arkadaşız diyebilecek kapasitede bir adam dengesiz

Emin olmam mümkün değil. Daha 2 aydır tanıyorum, onun anlattığı bu.
Evet bana çekildiğini bir iki defa söyledi ve öpmek istedi işte.
Ya bu erkekler boşanmış kadınlarla işte arkadaş olalım ama arada sevişelim de diye bakıyorlar maalesef. O yüzden kendinizden asla ödün vermeyin. Ben olsam şutlarım.

Ya bu erkekler boşanmış kadınlarla işte arkadaş olalım ama arada sevişelim de diye bakıyorlar maalesef. O yüzden kendinizden asla ödün vermeyin. Ben olsam şutlarım.
Boşanmış olmamıza gerek yok, şu dönemde erkeklerin çoğu kadınlara kaçıyla yatsam kâr gözüyle bakıyor. Boşandığımı bilmeyenler de yatmak istemişti.

Bilmiyorum ya bence bu tarz durumlarda 2 tip insan var
İlki, cidden gelişimini tamamlamamış, diğer seçenekleri de değerlendirmek isteyen, karşısındakini ilgi için kullanan
İkincisi, değer verdiği birini iyice tanımak isteyen, sevgili etiketi takıp hemen kopacak bir bağa atılmak istemeyen.
Bu kişiyi siz tanıyorsunuz, hisleriniz ne söylüyorsa ona göre hareket edin derim.

Adam dengesiz değil, en baştan söylemiş ciddi ilişki istemediğini hazır olmadığını. Ama belli ki sizinle zaman geçirmekten de zevk alıyor, kaybetmek istemiyor. Hazır olmayan adamı zorlayarak hata etmişsiniz. Akışa bıraksaydınız belki çok güzel olacaktı.
Neyse bacim sağolasin sen yazmişsın adamla eğleniyorsunuz zaten arkadaş gibi takılıyorsunuz ama artik gercekten kadınlarında bu arkadaşlik işini yurutemediğini düşünuyorum adam yeni bosanmış ciddi bir ilişki istememek hakkı illa ben öyle istiyorum diyip bide iletişimi kesmişsiniz çok garip geldi bana

aşırı ilgisiz olduğu için ben yine konuşmayı kestim
Konunun bu kısmı ne yapman gerektiğini anlatıyor zaten. Arkadaş olmayı kabul etmeyin. İletişimi de kesin.
Ayrıca evliliğinin cinsellik yüzünden bittiğini söylüyor fakat bu cinsel sorunlar ondan kaynaklanıyor olabilir. En iyisi bu adamı tamamen elemeniz.

Neyse bacim sağolasin sen yazmişsın adamla eğleniyorsunuz zaten arkadaş gibi takılıyorsunuz ama artik gercekten kadınlarında bu arkadaşlik işini yurutemediğini düşünuyorum adam yeni bosanmış ciddi bir ilişki istememek hakkı illa ben öyle istiyorum diyip bide iletişimi kesmişsiniz çok garip geldi bana
Ama Bibi konu sahibi 2 kez istediğim bu değil demiş, iletişimi kesmiş. Ona rağmen adam yine de iletişimde kalmakta ısrarlı. Madem istediği bu değil ne diye gelip duruyor?

Back
X