• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslik konularindan sonra aklima gelen sey?

womaninlove

Çok aşık bir kadın ❤️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2021
331
547
53
Son zamanlarda arkadaslik konularını okudukça benim de aklıma birkaç şey geldi siz ne derdiniz, merak ediyorum.
Örneğin düğününüzde siz bir problem yaşadınız ve bu sizi çok üzdü, aylarca düşündünüz ve bu da onu biliyor. Arkadasiniz size gelip diyor ki "senin düğünden ders çıkardık sorun yaşamamak için sizin dugununuz gibi olmasın diye önceden hallettik, ayarladik" buna darılır miydiniz?

Ya da iş ile ilgili bir problem yaşadınız ve nasıl cozdugunuzu arkadaşına anlattınız, size kalkıp "vay be tam olarak bu şekilde çözülmesi gerektiğini söylerdim sana ve sen böyle yapmışsın, hiç senden beklemezdim böyle bir şekilde halletmemiz."

Kendisi aktif sürücü olmamasına rağmen size nasıl araba sürmeniz gerektiğini anlatıyor ve eleştiride bulunuyor vs vs

Bunlar için olsun sorun yok mu dersiniz yoksa tahammül edilecek şeyler değil mi dersiniz?

Benim için sorun yok alıngan değilim sevdiğim insanlar bunu sever biz bizi biliyorsak şaka espri bazen ciddi takiliriz bende onlara söylerim belki öyle iyi hissediyor söylesin çok absürt birşey olmadığı ve ben söyleyince oda sorun etmediği sürece olabilir.Yoksa zaten pek çevren kalmayadabilir

Son zamanlarda arkadaslik konularını okudukça benim de aklıma birkaç şey geldi siz ne derdiniz, merak ediyorum.
Örneğin düğününüzde siz bir problem yaşadınız ve bu sizi çok üzdü, aylarca düşündünüz ve bu da onu biliyor. Arkadasiniz size gelip diyor ki "senin düğünden ders çıkardık sorun yaşamamak için sizin dugununuz gibi olmasın diye önceden hallettik, ayarladik" buna darılır miydiniz?

Ya da iş ile ilgili bir problem yaşadınız ve nasıl cozdugunuzu arkadaşına anlattınız, size kalkıp "vay be tam olarak bu şekilde çözülmesi gerektiğini söylerdim sana ve sen böyle yapmışsın, hiç senden beklemezdim böyle bir şekilde halletmemiz."

Kendisi aktif sürücü olmamasına rağmen size nasıl araba sürmeniz gerektiğini anlatıyor ve eleştiride bulunuyor vs vs

Bunlar için olsun sorun yok mu dersiniz yoksa tahammül edilecek şeyler değil mi dersiniz?
Alınıyorsam he sen çok biliyorsun derim geçerim hayat insanlarla uğraşmak ve kafaya takmak için çok kısa ☺️

Merak ettiğim şey siz alınır misiniz takılmaz misiniz 🤗

Söyleyenlerin ne kadar yakın arkadaşın olduğuna bağlı. Çok yakınımsa ki bir iki arkadaşım çok patavatsızdır benim. Ama öyle kabul ettiğim için alınmam. Ama yeni yeni tanistigim bir arkadasimsa hayirdir derim yani

Alınmam ama terslerim araba konusunda senr daha şoför koltuğuna oturmadın bana akıl veriyorsun der gülerim mesela

Böyle kişilikler karşısında cennet mahallesindeki pembe çıkıyor içimden
Sen kim köpek oluyorsun

Anlık tepki vermediğimiz şeylere durup da üzülmeyi hak etmediğimizi düşünüyorum. Bu bir iki örnek aklınızda kalsın. Bir daha eleştiri kabul etmek istemiyorsanız anlık belirtirsiniz.

Bence iki tarafta hep haklıyım demezse ilişkiler güzel yürüyor iletişim çok önemli bende okuyorum konuları hep konu sahipleri haklı arkadaşlık konusunda karşıt görüşe tahammül yok işte böyle olmaz insan alınsa bile açık olacak ondan bazı insanların arkadaşlık ilişkisi sürüyor bazıları konuşacak insan bulamıyor etki tepki diye bişey var bir arkadaşın eşine sevgilisine şuna buna derdine aşırı ortak olmakta doğru değil bazen mesela siz alındığınız an beni uzuyorsun beni sevdiğini sanırdım niye bunu dedin derseniz iyi olur o anda .Mesela bu benim zaafım farketmeden kirarsam essek saatime denk gelip hemen gönül alırım yeterki dürtsün .Yoksa o ayrı alıngan ben ayrı çene olmaz bı yerde bazen insanız ya farketmeden de olur bazen

Bunları okuyunca darılacak kadar kayda değer konular değil benim açımdan. Fakat arkadaşlık seviyeniz nasıl. Karşıdaki insanın söyleyiş biçimi nasıl o önemli. Bu kelimeler bazılarının söylemesi teşekkürümü alır, bazılarının da tepkimi.

Back
X