- Konu Sahibi manolya_1991
-
- #4.441
Şubatta gidiyo ya askere onun şafağıHangi şafak len ?Enee bunadım ben
Pekmeeeeeezzz tubanın mesajı bana göndersene
Maaşı bekliyoruz tatlım 1 ocakta alacak maaşını
desenlileri beğenmedi ne o öyle dantel gibi diyo :)
Şubatta gidiyo ya askere onun şafağı
Yav daha demin Tubişe mesaj attım 10 dakika dolsun gönderiyim canım
Teşekkürler canım... Sizde de mi var askerlik yoksa sen de mi başladın pekmez gibi saymaya
Başalamadan bitmiyor başlasın daha iyi... Ama hiç askerlik diye bir şey olmayaydı daha iyiydi tabe
Şubatta gidiyo ya askere onun şafağı
Yav daha demin Tubişe mesaj attım 10 dakika dolsun gönderiyim canım
Öyle olacak canım bilmiyorum işte gümüşçüye gidip arayıp anlatıcak böyle alıcaz yaniSiz de bizim gibi klasik seçeceksiniz sanırım
Len başlamayan askerliğin şafağımı olur dur hele bi
Oriii hoşgeldin kiii
Bizim daha uzun bekleyişler çok bizdeHenüz 3. sınıfta benim sevdicek önce okul bitecek sonra askerlik derken kaç yıl var saymıyorum ben napiim sayılacak gibi değil yıllar
Aaaah ah olmayaydı iyiydi evet
12 aya düşecek lafları var bakalım bi kesinleşse de düşse bayram ederim
Öyle deme o kadar çabuk geçiyor ki yıllar... İnanamazsın... Biz de diyorduk öyle nasıl olacak nasıl geçecek zaman da evleneceğiz diye bir de bizde çok sıkıntı vardı aileler yönünden ama şimdi o yılları düşünüyorum da ne çabuk geçmiş... Keşke geçmeseymiş bu kadar çabuk
Yok kuzum düşmez o her yıl aynı muhabbeti yapıyorlar... Hayalet gibi dolaşıyor ortalıkta....
2 oynayım mı sana kız
Kızlar neşemi yerine getirin :)
Kızlar neşemi yerine getirin :)
Kiz hiç keyfim yok sizinkini de kaçırmayım iyi geceler hepinize öpüyorum çok
Öyle deme o kadar çabuk geçiyor ki yıllar... İnanamazsın... Biz de diyorduk öyle nasıl olacak nasıl geçecek zaman da evleneceğiz diye bir de bizde çok sıkıntı vardı aileler yönünden ama şimdi o yılları düşünüyorum da ne çabuk geçmiş... Keşke geçmeseymiş bu kadar çabuk
Yok kuzum düşmez o her yıl aynı muhabbeti yapıyorlar... Hayalet gibi dolaşıyor ortalıkta....
Bişi dicemmm bi beyin fırtınası şeysi yapsak
Şimdi benim aşkımın doğum gününe bi kaç ay var bende şimdiden başlayıp ona bi şeyler yapmak istiyorum el emeği göz nuru
Şimdi altta saydıklarımı demeyin daha öncede yaptım
-Dünyanın en tatlı sevgilisi sertifikası
-Sevebileceği kitaplar
-Aşkımı anlatan kitap ayıraçları ve magnetler
-Sihirli kupa
-Kendi eşyalarımdan bişeyler
-Özel yapım kolyeler(aşk taşı vs gibi taşlardan yapılan her yerde olmayan kolyeler)
Aklıma gelenler bunlar :44:
Şimdilik ben benim aklımdaki şey şu ponpondan kalp yapmayı öğrendim gibi renkli renkli bi kaç ondan yapıcam :)
Geçen güzel kırmızı bi kutu alıp onun içine koymuştum aldıklarımı yaptıklarımı bu yıl daha büyük bi kutu istiyorum daha çok şey olsun istiyorum
Kiz hiç keyfim yok sizinkini de kaçırmayım iyi geceler hepinize öpüyorum çok
matilda atlı ör dicem ama örgüyü tez yap kış geçmeden
yada sade bi kol düğmasi al üzerini sen süsle
mendil işle kalpli felan...
ne bileyim aklıma geldikçe yazarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?