- Konu Sahibi manolya_1991
-
Sevgilin arkadaşınla mı çıkıyor yanikızlar demiştim ya hoşlandığım çocuk vardı diye o arkadaşımla tanışıyormuş teklif etmiş iki gündür konuşuyorlar
Bu günleri ararsınız söylim size
En güzel günleriniz bu sevgili, olduğunuz günler olcek bacım,güzel güzel yaşaa
ben ankaralıyım bitanesi.evet istanbul güzel şehir
Leyn iş başka duygular başka,sonra prety e kıyak geçiyomuş,ondan para almıyomuş diye mahalle isyan etmesin deNe biliyim oğlum daha önce gazetecilik yaptım sankiiii
Gurur yapıp almıyomuş bi dee
Bizim ennn berbat günlerimiz sevgililik dönemiii. Yüzünü göremiyorum ki danamııınBu günleri ararsınız söylim size
En güzel günleriniz bu sevgili, olduğunuz günler olcek bacım,güzel güzel yaşaa
Takar takar ohee söyleyince süpürüz oluur :))
len takar o gitmeden bişiy öle olur yanii genelde :)
kızlar demiştim ya hoşlandığım çocuk vardı diye o arkadaşımla tanışıyormuş teklif etmiş iki gündür konuşuyorlar
len özledim ya ben istanbul u gelimde eminönüne gidek kız :)
Leyn senin gibi rahat olup da sevgişlisini günlerce göremeyeni de ilk defa görüyom he,evde tek başına ama göremiyor sevdiceğiBizim ennn berbat günlerimiz sevgililik dönemiii. Yüzünü göremiyorum ki danamııın
Takar takar o
Heyecan yaptım hee:122::122:
ee yuuuhhh ., ne desem bilemedim
Bizim ennn berbat günlerimiz sevgililik dönemiii. Yüzünü göremiyorum ki danamııın
Takar takar o
Heyecan yaptım hee:122::122:
Canım benim bildiğim senin sevdi,ğin adamdı,hatta fotoğrafını bile annene göstermişsin,adama da olmaz diyemiyomuşsun üzülmesin diye,yanlış mı okumuşumhayır sevgilim değil hoşlanıyordum sadece arkadaşımla görüşmeye başlamış
Hoşlandığın çocuk mu vardıııkızlar demiştim ya hoşlandığım çocuk vardı diye o arkadaşımla tanışıyormuş teklif etmiş iki gündür konuşuyorlar
he anası bacısı bi karışsında asıl o zaman görcez biz ..
amaan yüzüksüzde seviyom len ne olcaak :)
Etmezler yaaa kim nerden duycakLeyn iş başka duygular başka,sonra prety e kıyak geçiyomuş,ondan para almıyomuş diye mahalle isyan etmesin de
Ben de yanımdaki manava parasını veririm geldiğinde ver derim,almak zorunda kalır,çareler tükenmez bizde oğlum ne sandın
nasıl anlamadım
valla olur süper olur hem de :)))) gelirsen haberim olsun çok ciddiyim bebişko
hahahaa danaaa :))
bende yüzünü rahat göriyim diye gel tanış diyorum bizimkilerle..
yoksa napcam yüzüğüü
Hoşlandığın çocuk mu vardıııbunu bilmiyodumm.. İyi olmuş bence arkadaşınla başlaması yoksa kötüye giderdi durumlar
Ana bacı dedin dee ben görümcemlen konuştum düüün sabah 4e kadar
Leyn senin gibi rahat olup da sevgişlisini günlerce göremeyeni de ilk defa görüyom he,evde tek başına ama göremiyor sevdiceği
gelcem kuzucumm görüşürüzz gezeriizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?