- 24 Haziran 2011
- 7.844
- 16
- 108
- Konu Sahibi manolya_1991
-
- #1.281
Ben de artık kalan kanallarda ne varsa onlara talim ediyorum mecbur
Bi yandan sinir oluyorum of sümsük tipsiz diye yorum yapıyorum bi yandan izliyorum
Ben de artık kalan kanallarda ne varsa onlara talim ediyorum mecbur
Bi yandan sinir oluyorum of sümsük tipsiz diye yorum yapıyorum bi yandan izliyorum
Demi çok malca nası amatör
Bu arada ben sana pc den girince anlatırım her bişeyi mi
kızz valla daha evlenme bekarlıgın tadını cıkar .öle bi özeniyorumki sizlere .ooh gez toz eglen arkadaslarla takıl havanı at ne guzel .bide ben evlendim evde outuyorum karnım burnumda corabımı bile giyerken zorlanıyorum hava atsam bi kocam yakalar eskıden ölemiydi liselıydık havalıydık hep bi havamız vardı .şimdi aldilar onuda
Ben de öyleyim yaa of şu kızı ağlatmasınlar buhranlar geçiriyorum diye dolanıyorum
Neyse canlarım ben gidiyorum gece gelirim ama yinee kaybolmayıın
Hoşgeldin sendeee
Hoşbulduk canım :)
Niye öyle diyosun ki ya bak ne güzel bebiş geliyo bebişşş
En büyük hayalimdi benim
Burdan yaziim canım Özdilek var gitmişsindir belki gerçi Migros daha yakındır sana
evet bebiş geliyo ablasımı olurum annesımı .hayırlısıyla gesınde .nebilim ya bende cok hevesle ve sevinle hamıle kaldimgaliba hormonlar yüzünden ya bazen ne istedigimi bilmiyor eski halime dönemek istiyorum :26: :26:
Özdileğe 2 sene önce gitmiştim canım değişmiştir şimdi sanırım.
Evet Migros yakın otobüsle 10 dk falan.
Ayrıca tuuubaa cevap vermemişim ona kız cidden çok malca ama izliyorum işte bende bi sorun var galiba
O Elif'i bi bulsam konusmayı öğretcem önce
Kaç yaşındasın
Hormonlar yüzündendir o değişkenliği yaşaman, olsun yine de güzel bedeninde bi can taşıyorsun.
Bana da nasip olsun bir gün
Bende giyinmeyi öğretecem
Izlerken saydıriyorum annem diyo izleme yavrum
Eee hani izleyecek ne var
inşaallah canım .20 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?