Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hiç birşey yok anlamadım ya bize ulaşın diyor o kısma giriyorum outlok muydu neydi o açılıyor ilerlemiyor teli filan olsa şikayete giriyorum güvenlik kodu çıkmıyor
hiç birşey yok anlamadım ya bize ulaşın diyor o kısma giriyorum outlok muydu neydi o açılıyor ilerlemiyor teli filan olsa şikayete giriyorum güvenlik kodu çıkmıyor
Ayyy bende cok merak ettim ne siteymus o bazwn birinin adini tiklayinca b ile baslayan bi site var orasi cikiyo arkadaslik sitesi mi degil mi bilmiyorumda bende o siteyi gorunce arkadaslik sitesi mi diye merak ediyorum eger oyleyse insanlarin ad soyad gerçek resimleriyle nasil uyelik yaptiklarina hayret ediyorum
Eğer Google aramalarında çıkıyorsa bir şey yapamazsınız. O izdir silinmez.
Eğer siteye girip arıyorsanız yöneticiyle iletişime geçin.
Eşiniz en azından mail adresini hatırlıyor olmalı.
Eğer Google aramalarında çıkıyorsa bir şey yapamazsınız. O izdir silinmez.
Eğer siteye girip arıyorsanız yöneticiyle iletişime geçin.
Eşiniz en azından mail adresini hatırlıyor olmalı.