arkadaşlık sitesi

Ayyy bende cok merak ettim ne siteymus o bazwn birinin adini tiklayinca b ile baslayan bi site var orasi cikiyo arkadaslik sitesi mi degil mi bilmiyorumda bende o siteyi gorunce arkadaslik sitesi mi diye merak ediyorum eger oyleyse insanlarin ad soyad gerçek resimleriyle nasil uyelik yaptiklarina hayret ediyorum
oda değil caanım yazsam silinir miyim ki acep :D yazamoyorum ondan :D bu "n" ile başlıyor

hiç birşey yok anlamadım ya bize ulaşın diyor o kısma giriyorum outlok muydu neydi o açılıyor ilerlemiyor teli filan olsa şikayete giriyorum güvenlik kodu çıkmıyor
Outlook çıkınca bir mail adresi görünmüyor mu?
Ayrıca hesap aktif mi pasif mi anlamadım. Google'da eşinizin adını yazınca mı çıkıyor?

Outlook çıkınca bir mail adresi görünmüyor mu?
Ayrıca hesap aktif mi pasif mi anlamadım. Google'da eşinizin adını yazınca mı çıkıyor?
hesap pasif diyor ama resim nal gibi ortada adını yazınca bilgileri dahil herşeyi çıkıyor

hesap pasif diyor ama resim nal gibi ortada adını yazınca bilgileri dahil herşeyi çıkıyor
Eğer Google aramalarında çıkıyorsa bir şey yapamazsınız. O izdir silinmez.
Eğer siteye girip arıyorsanız yöneticiyle iletişime geçin.
Eşiniz en azından mail adresini hatırlıyor olmalı.

Eğer Google aramalarında çıkıyorsa bir şey yapamazsınız. O izdir silinmez.
Eğer siteye girip arıyorsanız yöneticiyle iletişime geçin.
Eşiniz en azından mail adresini hatırlıyor olmalı.
malesef google aramalarında çıkıyor. bence de maili hatırlaması lazım ama hatırlamıyor

benim de var ya ergen de fotoğraflarım ne mailimi ne şifremi hatırlıyorum kaldı öyle :D
aman nolacak

Back
X