• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlık sitesinde sevgilime gönderilen mesajları buldum

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

MeDuSa

Ziyaretçi
Kızlar sevgilimle ikimiz msn adrelerimizi biliyoruz
Dün facebook hesabımızı ortak yapalım dedik,onun hesabından yaptım maillerde oraya geliyordu bende facebook maillerini açmak için hesabını açtım(normalde hiç takip etmek için bakmam güvenim sonsuzdur diye)
bi arkadaşlık sitesinden mesaj gelmiş eskidir dedim önce bakmadım ama şeytan dürttü işte
açtım şifreside vardı bi baktım gelen kutusunda bir sürü mesajlar kızlar daha yeni yollamış
inanamadım
ama telefon numarası 2sene önceki tel numarasıydı
mesajlarda bir kız mesajlarıma neden cevap vermiyorsun yazmıştı
ben bu üyeliği görünce aradım yazıklar olsun bana bunu nasıl yaparsın dedim.
Ağlamaya başladım elim ayağım titriyordu
Saçmalama kaç yıl önceki üyelik o hem bak istersen numaram bile farklıdır falan dedi.
Sana böyle bişi yaptığıma nasıl inanırsın diyor ama içim içimi yiyor sizce doğru mudur
Hatta yine mesaj çekti o sitede krşılıklı konuşmak için parayla kayıt gerekiyo.O mesajlar botlar tarafından gönderilen hayali kızlar.Dikkatli oku benim o sitelere girdiğim yada birileriyle konuştuğum yok. İnanmıyorsan ölen Annem'in üstüne yemin ederim.Falan yazmış bende baktım gönderilmiş mesajı yok ama ne bileyim çok kötüyüm napcam ben bilmiyorum :çok üzgünüm:

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm doğrudur. Benimkininde olmuştu böle bi üyeliği benden önce. Ama ben hala girer bakarım bakalım giriyomu msj atıyomu gibisinden. Seninki girip msj atmasa bile üyelik orda durduğu için kızlar hala msj atıyolar.

canım o msjlar otomatik olarak giriyor,
doğru söylüyordur erkek arkadaşın.
gidenlere bak birde o göndermiş mi hiç ?

canım ya eskı num vermış o num kullanmıyor mu artık..

.kendısının yazdıgı msj yok degıl mı

canım bence sevgiline güvenmelisin hem zaten numarada eskiymiş

ilişkinizi yıpratmayın böyle canım bnm yoktur öyle bişey eski olduğu belli zaten anlattıkların

onu gösteriyo:)

canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki..:teselli:
maalesef ben de bu tarz bir tecrübe yaşadım..
benim erkek arkadaşım da bi siteye üye olmuş, üstelik fotoğrafını koymuştu..:mymeka:
eski falan da değil, biz beraberken yapmış bunu..senağlama
ben de bilgisayarını karıştırırken görmüştüm..
o an, ondan nefret etmiştim..yanımda da değildi..hıncımı nerden çıkaracağımı bilememiştim..
sonra onu görünce ağlama başladım, hem sinirle, hem de hayalkırıklığı ile..
neyse sonra hatasını kabul etti,arkadaşımın gazına geldim dedi..
belki desana misilleme yaptım, bilmiyorum dedi (benim de nette bazı hatalrım olmuştu ama onunki kadar ağır değildi)
özür diledi, hatta ağladı..sonra hemen beni pc başına götürdü ve her şeyi sildi, iptal etti.
ben de affettim ama hala içim acır düşündükçe..

bence o da üyeliği ya da her ne varsa silsin ve senin içini rahatlatsın..
hem, ben de eski üyelik olduğunu düşünüyorum..
yine de alttanm alma, silsin, sana da ispat etsin alakası olmadığını..

mrb,

o mesajlar %100 otomatik geliyordur çünkü şikayetvar.com sitesinde okumuştum arkadaşlık sitesine üye olan erkeklere hergün bir sürü kızlardan mesaj geliyormuş ama o kişinin cevap verebilmesi için belli bir ücret yatırması gerekiyormuş ücreti yatırdıktan sonra o kızlardan asla mesaj gelmiyormuş dolayısıyla paralar boşa yani,,, ama o tarz arkadaşlık siteleri genellikle cinsel içerikli sitelerde falan oluyor oralara üye olduysa o da ayrı tabiii ama bence boşuna günahını alma üzülürsün sonra:-)

canım bende sevgılıne ınandım çünkü bıraz once mailimi açtım
erkeklere gelebilecek türden bir mail gelmiş halbuki ne alakam olurkafamçokkarıştı
benım sevgılımın maılımı acıp baktıgını bıle dusunemıyorum bu kız sapık mı dıyecek yoksa
bende boşuna yıpratma bak burdakı cogu kısı dogruladı bu olayı

öle sitelerde hesap kapatma diye bişi de yok ayrıca..benneyaptımki
ben de okul forumu sanıp öle bi yere üye olduydum, meğer okulun adı altında arkadaşlık sitesiymiş. öğrenince adminine mail attım böle böle diye, adam silmemişti. baktım geliyo bu mailler, ben de mail yollayan sitenin adresini engellemiştim yahooda. tek çözüm bu.

hmm doğrudur, ucretlı siteler ya erkeklerden para alsınlar dıye yapıyorlar bot mesjaıdır, cunku ben de ordakı kızlara bakıyorum gercek olmayacak kdr guzel ve seksıyler, :))

oşe sıtelerde otomatık mesaj geldıgını bılıyorum ama bılmıyorum umarım dogru soyluyordur cnm

Dert etme canım her genç kızın başına geliyo bu tür şeyler =)) üyelik eskiyse gönderilen msj yoksa sorun yok demektir =)) Bu arada facebook felan cok gereksız seyler ılıskılerı cok yıpratıo uzak durmak lazım :P

Kızlar hepinizin yazdıklarını okudum içim biraz daha rahatladı
Gönderilmiş mesajlara baktım bişey yoktu zaten gelen mesajlar vardı sadece
Kaydettiği telefon numarası ise şuan aradığımda kullanılmıyor diyor
Yani baya bi eski numara
Hatta arkadaşı adminmiş orada ve erkeklerin cevap yazması için parayla üye olması gerekiyormuş.Arkadaşıda her ay 9000lira falan kazanıyormuş bu işten.
Hem senden saklıcak bişeyim olsa başka adresten alırdım zaten işim çok yoğun internete girmeye zaman bulamıyorum birde onunla mı uğraşacam falan dedi.
Fotoğrafıda yok ve asla ben o siteyi kullanmadım diye yeminler ediyor.
Hatta sırf bu yüzden bitirirsen ilişkimizi ikimize de yazık olur falan dedi.
Neden iptal etmedin dedin uğraşmadım maillere bakmıyordum bile dedi.
Bi kaç gün internete giremeyebilirmiş benim iptal etmemi söyledi.
ışte böyle kızlar yaa ona sonsuz güvenim vardı eğer bunda da haklıysa güvenim devam ediyor. Çünkü yanımdan ayrılırken bile ağladı yani çoğu erkeğin yapmayacağı bişey belkide bu.
ınşallah yanılmıyorumdur hepinize çok teşekkür ederim. Sayenizde sakin düşünmüş oldum... a.s.

History haklısın cnm bizde o yüzden ikimizin hesabını birleştirdik ama yinede sorun çıkarsa iptal ederiz.

Dert etme canım her genç kızın başına geliyo bu tür şeyler =)) üyelik eskiyse gönderilen msj yoksa sorun yok demektir =)) Bu arada facebook felan cok gereksız seyler ılıskılerı cok yıpratıo uzak durmak lazım :P

evet canım katılıyorum sana..
biz de ilişkimizin refahı için facebook falan almadık..
bu yüzden de çok tartışan arkadaşlarımız oldu..
iyi ki de almamışız dedik hep..

Problemi çözmenize çok sevindim canım böle durumlarda anlamak dinlemek lazım =) Mutluluklar diliyorum =)

Bencede doğru dıyordur,bı gun bana 'ne demek istediğini anlamadım,tanısalım mı' dıye bı kız maıl atmış,başkasında görsem şüphelenırdım ama oluyo böyle şeyler..

konuyu halletmeniz güzel olmuş cnm. ınan bence. Doğru söylüyodur ama yinede takipte ol

Kızlar hepinize desteğinizden dolayı teşekkür ederim sayenizde içim şimdi daha rahat a.s.

canım ıcını rahatlamasına cok sevındım sen guvenmeye devam et ama tedbır her daım olsun tatlım

bır omur mutlu ool

aynen canım böyle şeyler için yıpranmayın güven sevgiline:)

hem bence doğruyu söylüyo sıkılma sende artık:)

Back
X