M
MeDuSa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MeDuSa
Kızlar sevgilimle ikimiz msn adrelerimizi biliyoruz
Dün facebook hesabımızı ortak yapalım dedik,onun hesabından yaptım maillerde oraya geliyordu bende facebook maillerini açmak için hesabını açtım(normalde hiç takip etmek için bakmam güvenim sonsuzdur diye)
bi arkadaşlık sitesinden mesaj gelmiş eskidir dedim önce bakmadım ama şeytan dürttü işte
açtım şifreside vardı bi baktım gelen kutusunda bir sürü mesajlar kızlar daha yeni yollamış
inanamadım
ama telefon numarası 2sene önceki tel numarasıydı
mesajlarda bir kız mesajlarıma neden cevap vermiyorsun yazmıştı
ben bu üyeliği görünce aradım yazıklar olsun bana bunu nasıl yaparsın dedim.
Ağlamaya başladım elim ayağım titriyordu
Saçmalama kaç yıl önceki üyelik o hem bak istersen numaram bile farklıdır falan dedi.
Sana böyle bişi yaptığıma nasıl inanırsın diyor ama içim içimi yiyor sizce doğru mudur
Hatta yine mesaj çekti o sitede krşılıklı konuşmak için parayla kayıt gerekiy
mesajlar botlar tarafından gönderilen hayali kızlar.Dikkatli oku benim o sitelere girdiğim yada birileriyle konuştuğum yok. İnanmıyorsan ölen Annem'in üstüne yemin ederim.Falan yazmış bende baktım gönderilmiş mesajı yok ama ne bileyim çok kötüyüm napcam ben bilmiyorum :çok üzgünüm:
Dün facebook hesabımızı ortak yapalım dedik,onun hesabından yaptım maillerde oraya geliyordu bende facebook maillerini açmak için hesabını açtım(normalde hiç takip etmek için bakmam güvenim sonsuzdur diye)
bi arkadaşlık sitesinden mesaj gelmiş eskidir dedim önce bakmadım ama şeytan dürttü işte
açtım şifreside vardı bi baktım gelen kutusunda bir sürü mesajlar kızlar daha yeni yollamış
inanamadım
ama telefon numarası 2sene önceki tel numarasıydı
mesajlarda bir kız mesajlarıma neden cevap vermiyorsun yazmıştı
ben bu üyeliği görünce aradım yazıklar olsun bana bunu nasıl yaparsın dedim.
Ağlamaya başladım elim ayağım titriyordu
Saçmalama kaç yıl önceki üyelik o hem bak istersen numaram bile farklıdır falan dedi.
Sana böyle bişi yaptığıma nasıl inanırsın diyor ama içim içimi yiyor sizce doğru mudur
Hatta yine mesaj çekti o sitede krşılıklı konuşmak için parayla kayıt gerekiy

Son düzenleyen: Moderatör: