• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlık sitesinde sevgilime gönderilen mesajları buldum

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim benim kiyamam sana neden bu kadar dert ediyorsun üzüyorsun kendini
hem numarasi eskiymis dogru söylüyordur eski üyeligidir, siteden üyelik tarihine bakamadinmi?
Bence kendini üzmene gerek yok güvenim soncuz duyorsun güveninin sonsuz olan birisi ölmüs annesini üzerine yemin etmezki tatlim benim, hic dert etme, tabi ilk anda neler düsünebilmis olacagini tahmin edebiliyorum, ama eger gercekten gizli sakli birseyler cevirseydi facebooku ortak kullanma fikrini kabul etmezdi

Canım aslında üyelik tarihime bak 2004yada 2005yılı olmalı falan dedi ama ben o sinirle bakmadan üyeliği iptal ettim
Güvenim var evet şimdi de bana nasıl güvenmedin de inandın olanlara diye tafra yapıyo mesajlara cevap yazmıyo fazla
Ne bileyim işte insan ister istemez düşünüyor benneyaptımki

Senin arkadaş-sevgili olayı noldu bu arada :jeyyar:

haklisin tabiki insan ister istemez düsünüyor ama acikca ortada zaten hersey artik dert etmne gerek yok, demekki biraz darilmis sana ki tafra yapiyor, bu da düzelir insallah, hic merak etme bitanem

benim olayda pek bisi yok, bugün dogum günü, demin aradim kutladim, pazar günüde dogum günü kutlamasi var oraya gidecegim ;-))

bence doğru söylüyor tel.i eskiymiş zaten..ayrıca eski üyelik de olsa devam ediyorlar mesajlara takma..

Back
X