Arkadaşlık ve gönül alma...

Alışmış tabi hep sizin adım atmanıza nasılsa gelir garanti dost gözüyle bakmış. Bir defa da siz geri çekilin hiç oralı olmayın arayıp sormayın yokmuş gibi davranın. Eğer gerçek dost ise ve değer veriyorsa zaten adım atacaktır. Gelmeze de gelmesin artık önemi yok..
Tavsiyeniz için teşekkürler. Bu kez ben de. öyle yapmayı düşünüyorum. Direkt suray asmak, hiç konuşmamak değil de olabildiğince mesafeli durmayı planlıyorum. Umru olacağını sanmıyorum ama kendi değerimi yaratmak adına ihtiyacım var buna.

Tavsiyeniz için teşekkürler. Bu kez ben de. öyle yapmayı düşünüyorum. Direkt surat asmak, hiç konuşmamak değil de olabildiğince mesafeli durmayı planlıyorum. Umru olacağını sanmıyorum ama kendi değerimi yaratmak adına ihtiyacım var buna.

Sanki paspas altındaki anahtar olmuşsun, oradasın biliyor gitmeyeceğini de kimsenin almayacağını da biliyor.
Niye umursanmayışına üzülmek yerine işine gücüne bakmıyorsun
duyguların karşılıklı değil verdiğin değer karşılıklı değil bunu görmemen tuhaf

Sanki paspas altındaki anahtar olmuşsun, oradasın biliyor gitmeyeceğini de kimsenin almayacağını da biliyor.
Niye umursanmayışına üzülmek yerine işine gücüne bakmıyorsun
duyguların karşılıklı değil verdiğin değer karşılıklı değil bunu görmemen tuhaf
İyi olunca çok iyi çünkü, normal zamanlarda çok iyi anlaşıyoruz. Kaybetmek istemiyorum onu. Değerimi bilsin istiyorum . Onu değiştiremeyeceğim için de kendim ne yapsam derdindeyim.

Değiştiremeyeceğinizi bile bile ne bu diretme allah aşkına çok mu lazım insana iyi gün dostu değil kötü gün dostu lazım boşversene.İnsanın iyisinden bi dostu olsun yeter fazlası gerekmez.O yüzden kıymetinizi bilen insanlarla arkadaşlık yapın

Ve anladım ki biz sana Ne öğütler verirsek verelim sen yine onun kazıklarını yemeye devam edeceksin.Çünkü hoşuna gidiyor yoksa bi insan kendisine arkadaşlık yapmayan birinin poposunda niye dönsün ki

ıyıde arkadaslık bu degılkı
ınsan kalbını kırdıgı kısının gonlunu almaya tenezzul bıle etmıyorsa onu arkadas olarak gormuyordur
sız tek taraflı bır arkadaslık yasıyorsunuz kendı kendınıze uzgunum

Back
X