- Emoji Skoru
- 99
- Puanlar
- 28
- Konu Sahibi simsirellaa
Şimdi benim iş yerinde samimi olduğum bir kız var. Şu an doğum izninde. Biz bununla işte benim grubuma geldiğinden beri samimiydik. O bana yanaştı. Ben Çok yüz vermedim. İşte biraz o ara yalnızdı ben yalnızdım öyle bir samimiyet oldu yokluktan diyeyim. O kendi işte dışarı çıkalım, şunu yapalım, gezelim falan diye kendi teklif etmişti. Ondan öncesinde bizim aramız iyi değildi. Hiç konuşmuyordu yüzüme bakmiyordu ben de ayni şekilde yani. Beni mesela beni sevmeyen, benim arkamdan konuşan insanlarla samimiydi ki o da bunlarla bir olmuş. Ben etraftan öyle duymuştum. Hani yalan söylemeyecek aynı masaya oturmuş insanlar. Uyardılar hatta beni sen nasıl samimisin bu kızla diye. Ondan sonra onlarla arası bozulunca bana yanaştı. Ya şimdi biz onunla o kadar gezdik, tozduk, yedik, içtik falan filan. Dün de bu kızın o eski zamanda samimi olduğu insan dün bana çok kötü bir bakışını gördüm ve Hani kız benim hakkımda o kadar kötü şeyler söylemiş. Benim yakın arkadaşım dediğim kız hâlâ onun arkasından Hâlâ onu övüyor. O benim en yakın arkadaşımdı, kafa dengim olan tek kişiydi falan diyor. Böyle deyince benim artık bu kıza karşı bir içimden bana olan yakınlığı da samimi gelmiyor. Sorgulamaya başladım doğum iznine ayrıldığında araya mesafe girince. Yine arayıp soruyorum falan ama benimle vakit öldürme gibi takıldığını düşünüyorum. Bebek görmeye de çok gidesim yok açıkçası. Yani ne yapabilirim hani? Ya soğudum çünkü kızdan gerçekten hani bilmiyorum. Ne yapmam lazım. Kimseyle de kötü olmak istemiyorum