aynen canım bende memnun oldum. hangi sayfaya not yazdın anlamadım. bende konu açtığın yere cevap yazdım.görüşürüz inşallah
ben burdaki sayfaları kastettim canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canım bende memnun oldum. hangi sayfaya not yazdın anlamadım. bende konu açtığın yere cevap yazdım.görüşürüz inşallah
sanada gunaydın canım gerci ben mesajını okudugmda ogleden sonra oldugu icin aynı zamanda iyi oglenler demeliyim canım napıyorusn derin hasta 2 gundur burun akıntısı oksuruk derken hic uyumadık allahtan annem burda.günaydın izmtli güzeller
sanada gunaydın canım gerci ben mesajını okudugmda ogleden sonra oldugu icin aynı zamanda iyi oglenler demeliyim canım napıyorusn derin hasta 2 gundur burun akıntısı oksuruk derken hic uyumadık allahtan annem burda.
gecmis olsun canım havalar tam hastalık havası gerci biz pek dısarı bile cıkamadan hastalandık ya neyse.Derin suan iyi ara ara oksuruk var ama atllattık sayılır.Bizdede durumlar aynı ev olayı bir ay kadar daha uzadı.haftasonu bakmaya gitiik usta anca ocak sonu subat bası diyor.Ev sahibide sıkıstırp duruyor bir yandanduruda hastalandı sonunda, yatıyor yavrum, iştah gitti yine, derin nasıl oldu. sen neler yaptın bakalım
benimde öyle görüştüğüm pek arkadaşım yok üstelik hiç görüştüğüm konuştuğum komşum filanda yok kimseler dışarda görünmüyo bi liseden beri görüştüğüm bi arkadaşım vardı onla da görüşmek istemiyorum artık çünkü beni çok kıskanıyo ben ne yapsam ne yapmayı düşünsem hemen aynısını yapıyo ilk evliliğimde ben evlendim bi kaç ay sonra o da evlendi evliliği kötü gidiyodu hem senin yüzünden evlendim diyodu bana o zamanlar kızmıştım ben saçlarımı röfla yaptırıcaktım güzel olmaz diye yaptırmıyodum benden önce koşa koşa gitti yaptırdı ondan önce aklından bile geçmiyodu ben ne yapsam aynısını yapıyo ben boşandım o da boşandı ben ikinciye evlendim o da şimdi hayatında kimse olmamasına rağmen yine evlenmeyi düşünüyo daha neler neler var saymakla bitmez diğerleriylede çok fazla görüşmüyorum evde yalnız başıma oturuyorum bütün gün bi işte arasıra eşimle beraber iş yerine gidiyoruz
anladım canım cocugunda yok sanırım eger huzurluysan yanlız hissetmiyorsan kendini zaten bu senin icin uzuntu kaynagı olmaz ama ben kendimi sık sık yanlız hissediyorum oyuzden uzuluyorum evliyim cocugum var ama bir arkadasın yeri farklı.Tabiiki kotu olcagına beni kıskanacagına hic olmasın daha iyi.Ama ben herkesin kotu olduguna inanmıyorum umudum var yani iyi arkadas sıfatını tasıyacak bircok insan var ama hayat onumuze daha cok kıskanc olanları daha azda iyi olanları cıkarıyor
gecmis olsun canım havalar tam hastalık havası gerci biz pek dısarı bile cıkamadan hastalandık ya neyse.Derin suan iyi ara ara oksuruk var ama atllattık sayılır.Bizdede durumlar aynı ev olayı bir ay kadar daha uzadı.haftasonu bakmaya gitiik usta anca ocak sonu subat bası diyor.Ev sahibide sıkıstırp duruyor bir yandan
kimse yok mu, topik ne kadar yal nız kaldı böyleeeeeeeeee
selam canım ben geldim![]()
duru nasıl oldu goturdunmu doktora? umarım iyilesmistir yılbasında bir değişiklik yapalım dedik ankarada gecirmeye karar verdik cumartesi yola cıkıppazar donucez ankaralı olarak nereleri tavsiye edersin gegci ben internettede arastırdım ama sanada sorayım dedim.
valla canım ben hiç dışarda kutlamadım. otele gidin desem çok pahalı olur.kızılayda ki yerlerde artık güzel değil. sen nerelere baktın. ona göre fikir vereyim. duru hal öksürüyor doktor şurub verdi ama henüz geçmedi.
bende yuvamda oturuyorum hala arkadaş arıyor musun ? bilmem ama bende aynı konudan muzdaribim girersen yaz lütfen.