Arkadaşlık...

Curgul

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2013
8
0
16
Ankara
Merhabalar,
Şu an Ankara'da okuyorum. Memleketimde çok iyi arkadaşlarım var, hepsi okul kazanıp başka yerlere gittiler. Onlarla harika zamanlar geçirdim. Daha sonra Ankara'yı kazanıp buraya geldim, şanslıydım çünkü sevgilim de buradaydı. Ama kaldığım yurtta olsun, okulumda olsun kafa yapıma uygun arkadaşlarım hiç olmadı. Henüz erken olabilir ancak insan yeni geldiği bir şehirde her şeyini paylaşabileceği birileri olsun istiyor. Sevgilin olabilir elbette ama arkadaşın yeri de ayrı.

Hep çok sosyal bir insandım, ama aynı düşünce yapısında arkadaşlarım olmadığını gördükçe erkek arkadaşımla dışarı çıkmaktan başka bir şey yapmaz oldum. Ya da bir sıkıntıya düştüğümde yanımda olacak bir arkadaş yoktu...

Sırf bu yüzden evden Ankara'ya gelmeyi hiç istemedim. Yurt odasında 6 kişiyiz acaba yurdumu değiştirsem nasıl olur diye düşündüm, yüksek ücretli 3 kişilik yurtlara çıkma kararı aldım ama onun için de iyi bir torpil gerekiyormuş. Anlayacağınız, insanın yanında her anlamda anlaştığı bir arkadaşı olunca meğerse ne kadar şanslı oluyormuş. Ben de o şanslı insanlardanım ama hepsiyle aramızda yollar var... :)

Back