Size abicim diyorsa zaten küçük görüyor demektir. Kendimizden küçüklere ablacım deriz ya mesela. Siz hiç hoşlandığınız birine ablacım diye hitap eder misiniz? Adamın size karşı düşündüğünüz gibi bir ilgisi yok.Arkadaş ortamında tanıştığım biri var. İlk bakışta farklı, bir başka elektrik almıştım. Hala rayına oturmamış sürüncemede bir ilişkimiz var. Normalde aramız iyi, aradığımda açar, açamasa geri döner, kendi de arayıp sorar. Yan yana geldiğimizde çarpıntı ve kafa karışıklığı yaşıyorum. Onun da arayıp konuşacakken kelimeleri seçemediği oluyor. Normal bir arkadaşlık gibi değil ama sevgililik hiç değil çünkü sürekli abim/abicim modundaUygun bi anını kollayıp güzel bi laf etsem ya da açılmaya niyetlensem hemen bi abicim yapıştırıverir. İlgi duyduğumu fark etti ve mesafe koyuyor ya da kibarca ilgisi olmadığını mı belli ediyor? Yoksa benden emin değil ve ben adım atana kadar durumu kurtarabileceği bir yerde mi duruyor? Bir türlü emin olamıyorum. İyice sinirlerim bozuldu, bozuntuya vermemeye çalıştıkça geriliyorum. Risk alıp açılmalı mıyım? Ben seni bacım olarak görüyorum derse çok bozulurum ama yıkılmam bence.
Hiç kendimden küçük birinden de hoşlanmadım ama demezdim bence de...Size abicim diyorsa zaten küçük görüyor demektir. Kendimizden küçüklere ablacım deriz ya mesela. Siz hiç hoşlandığınız birine ablacım diye hitap eder misiniz? Adamın size karşı düşündüğünüz gibi bir ilgisi yok.
Ciddi ciddi gidip açılmayı düşünüyorum ben deBence emin olamıyorsa ilginizden korkuyordur.
Bilemiyorum rahatlar mısınız yoksa ben seni kardeşim gibi görüyorum derse üzülür müsünüz. Ama içimde kalmasın diyorsanız açılın.Hiç kendimden küçük birinden de hoşlanmadım ama demezdim bence de...
Açılsam ruhen biraz olsun rahatlar mıyım?
Sanırım üzülmem. Denemekte fayda var en azından bir daha bu saatte bu konuyu düşünmemBilemiyorum rahatlar mısınız yoksa ben seni kardeşim gibi görüyorum derse üzülür müsünüz. Ama içimde kalmasın diyorsanız açılın.
Tanıştıktan itibaren abi diyen benim, en azından arkadaş grubuyla beraberken. Mevzunun başında muhabbet açan, ilgili görünen de oydu. Ben sadece arada bi alıcı gözle bakıp neyse abi dedik bi kere, hiç uğraşamam şimdi dediğimi hatırlıyorum. Sonra ben de etkilendiğimi fark ettim. Grup halinde değil daha bi izoleyken sinsice yürümeye çalışırken hitap problemi belirdiyani bir şey hissetse size, içerisinde arzu da olur, o zaman da abicim demez.. diyemez zaten.
acaba yanlış mı anladınız ? buradan sandığınız gibi bir flörtümsü yok gibi.
Tanıştıktan itibaren abi diyen benim, en azından arkadaş grubuyla beraberken. Mevzunun başında muhabbet açan, ilgili görünen de oydu. Ben sadece arada bi alıcı gözle bakıp neyse abi dedik bi kere, hiç uğraşamam şimdi dediğimi hatırlıyorum. Sonra ben de etkilendiğimi fark ettim. Grup halinde değil daha bi izoleyken sinsice yürümeye çalışırken hitap problemi belirdiHala emin olmadığım şeyler var ama açılıp kurtulacağım
Sakın açılmayın size abicim diyorCiddi ciddi gidip açılmayı düşünüyorum ben de
5 yaş var aslındaBen abi dedim ama kaç yaş vardı aramızda diye soruver sonra da aaa çok yokmuş abi demiycem artık dersin
Dene tabi kim tutuyo seni yüzüne diyemiyosan mesajla yürü5 yaş var aslındaOnu da deneyebilirim
Acilmaya niyetlendigini fark edip abicimi yapistiriyormus zaten.Arkadaş ortamında tanıştığım biri var. İlk bakışta farklı, bir başka elektrik almıştım. Hala rayına oturmamış sürüncemede bir ilişkimiz var. Normalde aramız iyi, aradığımda açar, açamasa geri döner, kendi de arayıp sorar. Yan yana geldiğimizde çarpıntı ve kafa karışıklığı yaşıyorum. Onun da arayıp konuşacakken kelimeleri seçemediği oluyor. Normal bir arkadaşlık gibi değil ama sevgililik hiç değil çünkü sürekli abim/abicim modundaUygun bi anını kollayıp güzel bi laf etsem ya da açılmaya niyetlensem hemen bi abicim yapıştırıverir. İlgi duyduğumu fark etti ve mesafe koyuyor ya da kibarca ilgisi olmadığını mı belli ediyor? Yoksa benden emin değil ve ben adım atana kadar durumu kurtarabileceği bir yerde mi duruyor? Bir türlü emin olamıyorum. İyice sinirlerim bozuldu, bozuntuya vermemeye çalıştıkça geriliyorum. Risk alıp açılmalı mıyım? Ben seni bacım olarak görüyorum derse çok bozulurum ama yıkılmam bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?