Arkadaşlıkla flört arası garip durum

Aigerim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
361
172
103
30
Arkadaş ortamında tanıştığım biri var. İlk bakışta farklı, bir başka elektrik almıştım. Hala rayına oturmamış sürüncemede bir ilişkimiz var. Normalde aramız iyi, aradığımda açar, açamasa geri döner, kendi de arayıp sorar. Yan yana geldiğimizde çarpıntı ve kafa karışıklığı yaşıyorum. Onun da arayıp konuşacakken kelimeleri seçemediği oluyor. Normal bir arkadaşlık gibi değil ama sevgililik hiç değil çünkü sürekli abim/abicim modunda Uygun bi anını kollayıp güzel bi laf etsem ya da açılmaya niyetlensem hemen bi abicim yapıştırıverir. İlgi duyduğumu fark etti ve mesafe koyuyor ya da kibarca ilgisi olmadığını mı belli ediyor? Yoksa benden emin değil ve ben adım atana kadar durumu kurtarabileceği bir yerde mi duruyor? Bir türlü emin olamıyorum. İyice sinirlerim bozuldu, bozuntuya vermemeye çalıştıkça geriliyorum. Risk alıp açılmalı mıyım? Ben seni bacım olarak görüyorum derse çok bozulurum ama yıkılmam bence.

Size abicim diyorsa zaten küçük görüyor demektir. Kendimizden küçüklere ablacım deriz ya mesela. Siz hiç hoşlandığınız birine ablacım diye hitap eder misiniz? Adamın size karşı düşündüğünüz gibi bir ilgisi yok.

Hiç kendimden küçük birinden de hoşlanmadım ama demezdim bence de...
Açılsam ruhen biraz olsun rahatlar mıyım?

Hiç kendimden küçük birinden de hoşlanmadım ama demezdim bence de...
Açılsam ruhen biraz olsun rahatlar mıyım?
Bilemiyorum rahatlar mısınız yoksa ben seni kardeşim gibi görüyorum derse üzülür müsünüz. Ama içimde kalmasın diyorsanız açılın.

Bilemiyorum rahatlar mısınız yoksa ben seni kardeşim gibi görüyorum derse üzülür müsünüz. Ama içimde kalmasın diyorsanız açılın.
Sanırım üzülmem. Denemekte fayda var en azından bir daha bu saatte bu konuyu düşünmem

yani bir şey hissetse size, içerisinde arzu da olur, o zaman da abicim demez.. diyemez zaten.
acaba yanlış mı anladınız ? buradan sandığınız gibi bir flörtümsü yok gibi.
Tanıştıktan itibaren abi diyen benim, en azından arkadaş grubuyla beraberken. Mevzunun başında muhabbet açan, ilgili görünen de oydu. Ben sadece arada bi alıcı gözle bakıp neyse abi dedik bi kere, hiç uğraşamam şimdi dediğimi hatırlıyorum. Sonra ben de etkilendiğimi fark ettim. Grup halinde değil daha bi izoleyken sinsice yürümeye çalışırken hitap problemi belirdi Hala emin olmadığım şeyler var ama açılıp kurtulacağım

yani öyle rahat olacaksanız açılın :)

Çok yakın bir erkek arkadaşım var, 20 yıllık dost diyeyim. Ben boşanınca uzun süre şansını denedi. Hoşlandığını çok iyi anlıyordum. Bakışından, konuşmasından anlamamaya imkan yoktu zaten. Ama asla aramızda bir şey olamaz. Bunun önünü kesmek için “ sağ ol kardeş, eline sağlık kardeşim, kızımın ne iyi bir dayısı var, Allah karşından iyi bir eş adayı çıkarsın” diyordum ki mesajı alsın ve olayı uzatmasın. Açık dille reddedersem dostluk da bozulacak çünkü. Velhasıl olayı anladı ve bu hareketlere bir son verdi.

Bence sizin durumunuzun farkında ve devam etmemeniz için bunu yapıyor.

Tam olarak böyle olmasa da benzer bir durum yasadım. Şöyle ki ne arkadaş ne flört. Arkadaş desem aramızda farklı bir enerji var, flört desem asla değil. Bu arada derede durum devam etti. Ben bazen cesaretlenip belli etmeye kalksam da bir şekilde olmuyordu. Ben mi yanlış anlıyorum diye düşünüyordum. Her neyse böyle zaman geçti ve bir gün başka birinden hoşlandığını dedi. İlk zaman oldukça şaşırdım. Yani hiç böyle bir şeyin olacağını düşünmedim ama aramızda somut bir sey de olmayınca kararsız kaldım ve içime dert oldu. Bende gidip ona acildim, yalnızca bilmeni istiyorum beklentim yok dedim. O da direkt ben seni arkadaş olarak gördüm falan dedi. Yalniz ona olan ilgimi de fark ettiğini de tepkilerinden anlamış oldum.

Dolayısıyla yorumlarınızı da okudum ve bence de söyleyin. Erkekler bazen anlamazlıktan geliyor. Siz söyleyin durumu netleştirin diğer türlü olan zamanıniza olur. Ben çok çekindim derken ama şu an bakıyorum da iyiki açılmışım sonuç olumsuz olsa da kafam rahatladı ☺ Ve dünyanin da sonu değil. Kimse de hint kumaşı değil. Unutulur elbet.

Ben abi dedim ama kaç yaş vardı aramızda diye soruver sonra da aaa çok yokmuş abi demiycem artık dersin

Üzülmeyeceksen şansını dene ama ne zaman ilgi göstersem abicim diyor diyosun belki mesafe koymak için bunu yapıyordur

Acilmaya niyetlendigini fark edip abicimi yapistiriyormus zaten.
Sorunun icinde yanitinida vermissin.
Ben acilmazdim.
Resmiyet istiyorum,tasdik bekliyorum,kulaklarimda isiteyim diyorsan sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…