Arkadaşlıklarda yalan oldu gecen zaman gibi:(

hazel18

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
252
103
herkese iyi geceler.......Lisede cok samimi oldugum yedigim içtigim ayrı gitmeyen bir arkadaşım vardı.sonra aramıza mesafeler girdi aynı şehrdeydk ama semtler cok uzaktı v.s ama ne zaman bir araya gelsek sanki hic ayrılmamışız gbi arkadaşlıgmz devam ederdi.tabi ben bazı şeyler yaşadm eve kapandm oda o dönemde üni hazırlanıyodu kazandı gitti.....yaz tatillerdne görüştük ettk ama yine araya sogukluk girdi nedensiz...hayat telaşımı desem ne desem...neyse her hafta cuma mesajı atardı sagolsun.bende bu hafta kandil msjı attım beni aradı aynı anda bende şaşırdım sevinerek actım telefonu sonra aaa senmiydnn ya diye bi tepkiyle karşılaştm.madem benim numaram oldgunu bilmiyosun ne diye her cuma kandil msjı atıyosun degilmi...cok zoruma gitti..evet benim nasılsın v.s fazla uzatamadım konuşamadm cünkü .telefonu aglamaklı kapattım ......cpk üzüldüm.ayrı şehirlerdeyz diye görüşemiyoruz düşüncesindeydim ama megerse benm en yakın arkadaşım değilmiş artk....:KK43: facedende silsemmi diye düşündüm.valla o kadar üzüldümki eşime anlatmadm halimi hatrımı sormak icin aradı dedim.bi anneme anlattm oda takma sil gitsin dedi.

o kadar cok anımız varki cocuklugumuzu gencliğimizin ilk çaglarını paylaştık şimdi böyle bi tepki üzdü beni .....teşekkürler yorum icn
Haklısın canım benim de var liseden süregelen bi dostluğum
7 yıl olucak.. aynı universitedeyiz fakat çok sık gorusemiyoruz
10 günde bir aradigimiz bile oluyor birbirimizi
Eskisi gibi gorusulmuyo. .

Ohoooo anı dediğiniz nedir ki. Insanları hayatımızdan eleye eleye olgunlaşiyoruz. O polyanna dusuncelerimiz ve arkadasliklar uçup gidiyor zaten. Cok da üzülmeyin bence. Silin gitsin bence.

Bir yanlış anlaşılma, alınna, kırılma durumu olabilir. Önce bir sor, derdi neymiş. Ona göre bakarsın.

Yıllarca en iyi arkadaşım dediğim insanlardan darbe yemiş birisi olarak artık böyle üzülüp hayal kırıklığına uğramamak için tüm arkadaşlarımla arama mesafe koydum. Bundan sonra en iyi arkadaşım, dostum, sırdaşım eşim ve ailem. Onların dışında kimseyi öyle görmemeye karar verdim. Bırakın kalsın listenizde. O ne zaman silmeye karar verirse o zaman silsin. Ama siz o iyi arkadaşınız olduğunu kafanızdan komple silin. İnanın böyle daha da huzurlu oluyor insan. Size de tavsiye ederim :KK66:

Yıllarca en iyi arkadaşım dediğim insanlardan darbe yemiş birisi olarak artık böyle üzülüp hayal kırıklığına uğramamak için tüm arkadaşlarımla arama mesafe koydum. Bundan sonra en iyi arkadaşım, dostum, sırdaşım eşim ve ailem. Onların dışında kimseyi öyle görmemeye karar verdim. Bırakın kalsın listenizde. O ne zaman silmeye karar verirse o zaman silsin. Ama siz o iyi arkadaşınız olduğunu kafanızdan komple silin. İnanın böyle daha da huzurlu oluyor insan. Size de tavsiye ederim :KK66:
haklısınzz...galiba insanın ailesinden ve sevdiginden başka arkadaşı olamıyor.......teşekkür ederimm

Yaşadığımız her dönemeçte hayatimiza yeni insanlar girer. Bunların bazıları bizle birlikte gider, bazıları silinir. Buna alışman lazım.

Senin durumunda ise, basit bi numara silinme durumu olabilir. Belki hayatin bir köşesinde yeniden karşilaştiğinizda kaldiğiniz yerden devam edersiniz, belki de gercekten çoktan kopmuşsunuzdur. Yapman gereken kafana takmamak. Birak zaman göstersin.

ben de en iyi Arkadaşımın en iyi Arkadaşı Değilim. ama öyle kabul ettim senede bir görüşüyoruz ancak

Arkadaş canlısı polyanna olarak arkadaşa verdiğim değeri eğitimime verseydim şu an uçup gitmiştim, kendinizi üzmeyin, insan bu devirde kendine yatırım yapmalı, başkaları nasılsa kasıtlı olsa da üzüyor, canım arkadaşım diye bir şey yok mesela , boşuna hırpakanmak sebebi.

X