- 24 Nisan 2015
- 252
- 103
herkese iyi geceler.......Lisede cok samimi oldugum yedigim içtigim ayrı gitmeyen bir arkadaşım vardı.sonra aramıza mesafeler girdi aynı şehrdeydk ama semtler cok uzaktı v.s ama ne zaman bir araya gelsek sanki hic ayrılmamışız gbi arkadaşlıgmz devam ederdi.tabi ben bazı şeyler yaşadm eve kapandm oda o dönemde üni hazırlanıyodu kazandı gitti.....yaz tatillerdne görüştük ettk ama yine araya sogukluk girdi nedensiz...hayat telaşımı desem ne desem...neyse her hafta cuma mesajı atardı sagolsun.bende bu hafta kandil msjı attım beni aradı aynı anda bende şaşırdım sevinerek actım telefonu sonra aaa senmiydnn ya diye bi tepkiyle karşılaştm.madem benim numaram oldgunu bilmiyosun ne diye her cuma kandil msjı atıyosun degilmi...cok zoruma gitti..evet benim nasılsın v.s fazla uzatamadım konuşamadm cünkü .telefonu aglamaklı kapattım ......cpk üzüldüm.ayrı şehirlerdeyz diye görüşemiyoruz düşüncesindeydim ama megerse benm en yakın arkadaşım değilmiş artk.... facedende silsemmi diye düşündüm.valla o kadar üzüldümki eşime anlatmadm halimi hatrımı sormak icin aradı dedim.bi anneme anlattm oda takma sil gitsin dedi.