slm kızlar...yaşadığım yerde hatrı sayılacak derecede arkadaşım ve görüştüğüm insanlar var..arkadaşlarım arasında plan program yapan,organizasyonları ayarlayan genelde ben oluyorum,çünkü sosyal bi kadınım insanlarla vakit geçirmeyi seviyorumm.anlamadığım yada kafama çok takılan şeyler var,arkadaşlarım arasına birbirleriyle görüşmeyenler olunca her ortama herkesi davet edemediğimden bana karşı tavır alan yada hareketleri değişen,bu yüzden beni dışarda bırakıp yeni gün grubu kuran vs bi arkadaşım oldu,onu çağırmamamın nedeni ortamda istenmemesi ve zaten onunla ayrı bi gün grubumuzun 2.tura başlayacak olmasıydı.çağırdıkları arasında onlarla ilk turda gezdiğimiz arkadaşlarım da var,ve konuşmadığım biri daha davet edilmiş,zaten 2.turuna başlayacağımız o gün de iptal olmuş oluyor...Yani bu durumda dışarda bırakılan ben oluyorum.oturup konuşsam b dert,konuşmasam ayrı kafaya takıyorum..sizce ne yapmalıyım??planlar yapan değil,davet edilmeyi bekleyen taraf olsam daha mı mutlu olurum?ya da yerimde olsanız o arkadaşınıza karşı nasıl bir tavır alırdınız ya da tavrınız değişirmiydi..çok kafam karışık kızlar NE OLUR BANA BİRŞEYLER SÖYLEYİN