• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslikta ilk adim... Yardim edin lutfen...

soyasos

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2012
12
1
18
Gecen sene istanbul universitesini kazandim. toplandim, buyuk umutlarla gittim ama bosa cikti hepsi. 100 kisilik sinifta 15 kisi falan hazirligi atlayabiliyor anca, ben de malesef o atlayanlardandim. Hazirligi atlayip birinci siniftan basladim. Dolayisiyla sinifimdakilerin de cogu gecen sene hazirlik okuyup gelenlerdi. Hazirlik sinifimda arkadasliklar kurulmus, guruplar olusturulmustu. Zaten ben de oldukcancekingen bir kizim bir turlu yeni arkadas edinemedim. 1-2 tane yuzeysel, o kadar. Zaten ikinci donem de okula gidemedim pek ailevi sorunlar falan vardi. Zaten sinifta kaldim bu sene tekrar birinci sinifa basladim. Ve yine herkes birbirini taniyor, yine ben sap gibi ortadayim. Sorunlarim yok artik sinifa karisip arkadas edinmek istiyorum ancak bir turlu basaramiyorum. Ilk adimi atamiyorum. Dersle ilgili falan bir seyler sorsam da bir turlu sonu gelmiyor muhabbetim hemen bitiyor. Gecen sene yurttaydim orda cok iyi arkadasliklarim oldu ama evenciktim bu sene eskisi kadar sik gorusemiyoruz. Kafayi yiyecegim arik ben denuniversiteli hayati yasamak istiyorum, oyle bahcede oturup bos muhabbetler kurmak istiyorum. Asosyal olmak istemiyorum :/ yardim edin kizlar lutfen :/

30 yaşıma geldim, insanlarla ilgili öğrendiğim en önemli şey, milletle arkadaş olmaya çalışınca kendilerini geri çektikleri. iyi olsun kötü olsun her insan bunu yapar. onun için arkadaş olmaya uğraşma. sosyal topluluklara falan katıl, oralarda mutlaka yeni katılanlar olur veya yeni katılanlara daha ilgili davranılır.

ayrıca dersine git gel, çok meşgul görün, kimseye eyvallahım yok havasında ol, bu tavır mutlaka milletin ilgisini çeker, kendileri gelip seninle konuşur :34:

30 yaşıma geldim, insanlarla ilgili öğrendiğim en önemli şey, milletle arkadaş olmaya çalışınca kendilerini geri çektikleri. iyi olsun kötü olsun her insan bunu yapar. onun için arkadaş olmaya uğraşma. sosyal topluluklara falan katıl, oralarda mutlaka yeni katılanlar olur veya yeni katılanlara daha ilgili davranılır.

ayrıca dersine git gel, çok meşgul görün, kimseye eyvallahım yok havasında ol, bu tavır mutlaka milletin ilgisini çeker, kendileri gelip seninle konuşur :34:

Tesekkurler yorun icin. Ben de oyleyim az cok gidiyorum derslere cool ve yanliz yanliz takiliyorum :/ ama bir hayrini gormedim simdiye.

Kuluplere katilmak konusjnda haklisim. Bunsenengozumu karartip tiyatro kulubune girmeyi dusunuyorum. Hem aktif bir kulup hem de ister istemez dialogum olusacak herkesle.

Back
X