arkadaşş

terliklerimlepijamam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2015
58
55
3
Merhaba sevgili kk bayanlarııı

Sizi çok sıkmadan direk konuya girmek istiyorum. Çok samimi olduğunuz, sevdiğiniz ama küstüğünüz görüşmediğiniz bir arkadaşınıza özlediğiniz için mesaj atar mısnız?? Sırf içinizden geldi diye.

Küsme sebebi ise 5 ay önce aynı evi paylaşıyor iken (3sene) eve aldığımız 2 3 aydr tanıdığımız bir kızla arkamdan konusulduğunu birebir duymam ve bunun üzerine 1 hafta içinde evi terketmem.

Ben helallik almak için yapmıştım.

O saçma davranıyordu ben de fevri hareket etmiştim.

Sonra özledim, onunla konuştuğum gibi konuşamayacakmışım gibi geldi kimseyle.

Mesaj attım, helallik istedik. Havadan, sudan sohbet ettik ama; anladım ki bazen dost kelimesini çok çabuk kullanıyoruz.

Bazı insanlarla olmuyor, hayırlısı deyip geçtim.

Çok kötü bir tartışma olmadıysa konuşun, aynı evin içinde insan akraba gibi oluyor zamanla. Anlayabilecek, yargılamayacak biriyse eski konuları açmadan hislerinizi anlatın. Helalleşin. Hayırlısı olsun.

Arkanızdan ne konuştular?

Diğer kızla anlaşamıyorduk zatn arkadaşımın hatrı için susuyordum onun tanıdığı biriydi güvendim. Hareket içeren şeyler yoktu ama aynı evin içerisinde dedikodumun yapılması zoruna gitti. Diğer kız birşeyler söylerken arkamdan arkadaşm dediğim gülerek kahkaha atarak haklısın vs. diyordu.

Ben olsam yola ciktigini yolda bulduguna degisene arkadas demezdim.sen msj atinca o hatasini anladi yine kendi geldi diye dusunebilir.

bu dünyalık düşünmüyorum hiçbirşeyi..
içimden geldiyse atarım..

Ben de aynı konuda geçen haftalarda o kadar zorlandım ki: benim arkadaş ben kürtaj olduğumda hastaneden ağlayarak aramama rağmen 1 ay sonra oturmaya geldi evime bu şekilde benim aracılığımla tanıştığı başka bir bayanla. O kadar içim acımıştı ki. Aradan aylar geçince ben de özledim ve mesaj atmak geldi içimden ama tuttum kendimi. Bu arada kendisi birçok defa yaklaşmaya çalıştı ama ben yapamadım. Bilmiyorum çok mu katıyım ama

Diger kizla arkandan ne konustuguna bagli. Bu verdigin tepkinim hakkını veriyor mu bu dedikodu?

Kendi adima birnkisiden sogudummu birdaha isinamam. Eskisi gibi olacagini dusunuyorsan neden olmasin? Küsluk iyi birsey degildir

Şu helallik işini benim de yapmam gerek...
İhmal ediyorum,farkındayım.
Kendime kızıyorum çok...

Ben bu tip bir durumda barıştım..
Ama bizim hikaye apayrıydı. Bizim peşpeşe yaşadığımız kötü bir olay vardı. O olayın üstüne bana çok ağır gelen bir düşüncesini paylaşmıştı ben de beni eleştirmesini sindirememiş küsmüştüm. Ama asla ağır sözler olmamıştı aramızda. Hatta annelerimiz de arkadaşlıklarına devam etmişti, o süreçte annelerimize bile çekiştirmedik birbirimizi hatta arkamdan anneme çok severim kardeşim gibidir dediğini de bilirim. Dolayısıyla bir sene sonra sinirler yatışınca adım attım o da sorun yoktu zaten dedi özür falan olmadan kaldığımız yerden devam ettik.
Ama ben dedikodunu kahkahasını yakalasam ne yapardım bilemedim. Yani biz de ters cümleler yoktu dediğim gibi.
Çok ağır cümlelerse yada sizde büyük laflar ettiyseniz bence gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…