• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşsızlık

D denizormankum benim de pek kimsem yok bu yüzden gayet iyi anlıyorum seni. Bir sürü olumsuz şey yaşayınca soğudum insanlardan, hayat hep bize zor.
Ortak bir paydan olmayınca eski arkadaşlıkları sürdürmek çok zor, liseden üniversiteden vs boş. Kendi hayatını kuruyor insan arkadaşlık falan boş iş oluyor, sürdürmüyor. Yapışamam ben öyle insana aramayanı aramam, öyle olunca da yalnız kalıyor insan.
Senin en azından işin var, oradan farklı insanlarla tanışabilirsin, ortak alan bulmaya çalış bir çevre edinebilirsin. İşi olmayan ne yapsın. :KK42:
canım inşallah Allah sana da hayırlı bir iş kapısı açar.

Arkadaşlık tek taraflı olarak bişey degil.aramiyor sormuyorlarsa siz arayın.konuşmaya çalıştığınız kişiler sizi kısa cevaplarla geçiştiriyor ise ya samimi bulmuyorlar sizi ya da konunuz ilgi çekici gelmiyordur.her türlü sizde bitiyor durum.kendinizi geliştirin.ya da öncelikle kendi kendinize yetmeyi öğrenin,kendinize güveniniz olsun.sonradan kalıcı arkadaşlıklar kurabilirsiniz bence

evet ben de izlemiştim onu hatta youtubeden tekrar izlemiştim çünkü o, bu arkadaşları nasıl bulmuş ben de öyle bulayım diye ama yani şöyle bir şey oluyor:hani benimle görüşmek isteyen biryerlere çağıran arkadaşlarım olsun istiyorum sonra bu düşünceler bile hem bedenen he de ruhen yoruyor. zaten bayramdan sonra psikologdan randevu alacam inşallah olumlu sonuçlar alırım çünkü hep tek takıldığım için dışardan akıl almaya çoook ihtiyacım var.
Psikolog güzel bir başlangıç canım gelişmeleri yaz bize de

Arkadaş iyidir ama yoksa da zamana bırakılmalı çok güzel kitaplar var insana arkadaş, yabancı dizi izlenebilir.ilgilenirseniz kitap ve dizi isimleri önerebilirim.Sark görevini yaparken ben de yalnizdim herkes evli barklı olduğu için ortak noktamız pek olmuyordu, genelde eşleri ve çocuklarından bahsediyorlardı ama dertlenmedim kimse yok diye

Arkadaşlar önceki derdimin dermanını bulmak her baba yiğidin harcı olmadığından onu zamana bırakıyorum yinede yazılarınızı bekliyorum çünkü o derdim çözülmedi.

Neyse bugün ki hiç geçmeyen derdim de YALNIZLIK.
O kadar yalnızım ki ne çalıştığım yerde ne mahallede ne akrabaların içinde ne kuzenlerden-çünkü çok küçükler- ne de kenarda köşede bi kahve içeceğim 1 tane arkadaşım var.yani ben de 4 senedir arkadaşsız olduğum için artık kendi kendime arkadaşta edinemiyorum. Aslında iş yerinde bir çok arkadaş olabileceğim insan var ama onların yanına gittiğimde de hep birbirleriyle konusuyorlar,ben laf versem kısaca geçiştirip kaale almıyorlar.Üniversite ve lisedekilerde aramıyor,sormuyor,yalandan bi mesaj bile atan yok.Yani kurs vs. bunlarıda denedim ama kimse arkadaşlık kurmak istemiyor. tabi bende kimseyi sıkmıyorum ısrarcı ve yapışık falan da değilim. Niye hep böyle oluyor ya? internetteki arkadaşlıklarda yüzyüze olmayınca orda kalıyor ne anladım ben bu işten. Sizce nasıl arkadaş edinirim?
Aramıyor sormuyor demişsiniz ya bi siz arayın nolack ki

Aman bosver ben cok cabuk.ediniyorumda noluyor yemedigim kazik kalmadi su hayatta hep ben fedakarlik yapmiism donup baktigimda. O yuzden artik minimum insan aliyorum hayatima. Az insan cok huzur. Ama ille iatiyorsan girisken ol. Ara sor mesaj at. Karsidan beklememek lazim

Günümüzde siz nasıl yapıya sahip olursanız olun.dostluğu bırak arkadaşlığa uanaşan yok.çıkar yada para ortak nokta oluyor.onlarda bir yere kadar.iyi dostluk ve arkadaşlık mazide kaldı.acaba herkes aranmak mı istiyor?

Benim de hiç arkadaşım yok işin kötüsü çocuğumun da yok şöyle ya derdim var anlatayım kahveye çağırayım dediğim bir kişi dahi yok
Apartmanımdakileri de tanımıyorum çalışıyorum ve saatlerimiz uymuyor ayrıca onların burda çevresi var
Ama alıştım artık ne yapayım

Çok mu sessiz sakinsiniz acaba?
Dediklerinizi neden dikkate almıyorlar?
Neden dışlanıyorsunuz?
Bunu bilmek lazım. Sizce neden?

Ben de arkadaş bulurum surduremem ama burda paylaşım yapıyorum bir şey oluyor falan buradaki hanımlar kusurlarimi söylüyorlar düzeltmeye çalışıyorum ve işe yarıyor şu an buradaki arkadaşları dinleyerek iki arkadaşımı sabitledim en çok en yakın olan iki ardasimdan başladım ve düşündüm ki evet kadınlar kulübü haklı ben yeri gelmişken yine teşekkür etmek istiyorum teşekkürler hanımlar..
Arkadaş bulmam zor olmuyor çünkü çok güleç olduğumu söylüyorlar genelde eşime hakkımda öyle soyluyorlarmis yüzüme de diyen oluyor sanırım pozitif enerji yaymak bence anahtar yol.en azından ilk etapta. Sizin nasıl bir yapınız var bilemiyorum o yüzden kendimden yola çıktım umarım sizin gibi biri size bir yol bulur. Bu arada bu kadar kafaya takmayin kendimle vakit geçirmeyi o kadar çok seviyorum ki arkadaşlarıma çocuk nefes alsın diye gidiyorum . Kendinizi bulun her şeyden önemlisi de bu.

Vallahi sahte arkadaşlarla görüşüp zarar görmektense kaliteli yalnızlık geçirmeyi tercih ederim. Bu devirde bırak dost olmayı oturup normal sohbet etmeye bile pişman ediyorlar
demi? ben de biriyle rahatça konuşamıyorum çünkü söylediğim yanlış bi şey sonra koz olarak kullanılırsa diye.zaten lisede bunu da deneyimledim çok çok kötü duruma düşüyor insan.

Arkadaş iyidir ama yoksa da zamana bırakılmalı çok güzel kitaplar var insana arkadaş, yabancı dizi izlenebilir.ilgilenirseniz kitap ve dizi isimleri önerebilirim.Sark görevini yaparken ben de yalnizdim herkes evli barklı olduğu için ortak noktamız pek olmuyordu, genelde eşleri ve çocuklarından bahsediyorlardı ama dertlenmedim kimse yok diye
zaten varya kendimle o kadar kaliteli zamanlar geçiriyorum ki hatta kendimle çok güzel eğleniyorum,gittiğim yerlerde kendim bana öz güven veriyor, hep arkamda oluyor,destekliyor.anlatabildim mi. :D
Dizi,film,kitap önerisi çok iyi gelir.
Şark görevi demişsin de öğretmen misin?

Benim de hiç arkadaşım yok işin kötüsü çocuğumun da yok şöyle ya derdim var anlatayım kahveye çağırayım dediğim bir kişi dahi yok
Apartmanımdakileri de tanımıyorum çalışıyorum ve saatlerimiz uymuyor ayrıca onların burda çevresi var
Ama alıştım artık ne yapayım
işte aslında alışılmıyorda mecburen alışmışız gibi inandırıyoruz kendimizi.
Hadi sen çalışıyorsun da çocuğunun neden arkadaşı yok?

Çok mu sessiz sakinsiniz acaba?
Dediklerinizi neden dikkate almıyorlar?
Neden dışlanıyorsunuz?
Bunu bilmek lazım. Sizce neden?
evet çok sessizim,içe dönüğüm ve bunu neden atlatamıyorum çünkü insanların benim hakkımda ne düşündüklerini çok umursuyorum,insanlar beni gördüğünde mimiklerinden,konuşmanın gidişatından durumu çok hissediyorum. Aslında hissedemeseydim daha iyi olurdu çünkü gözlemlediğim kadarıyla umursamaz insanlar laubali olup hiç kimseyi düşünmeden mantıklı mantıksız konuşuyor rahat ediyor ama ben böyle olamıyorum. :(

zaten varya kendimle o kadar kaliteli zamanlar geçiriyorum ki hatta kendimle çok güzel eğleniyorum,gittiğim yerlerde kendim bana öz güven veriyor, hep arkamda oluyor,destekliyor.anlatabildim mi. :D
Dizi,film,kitap önerisi çok iyi gelir.
Şark görevi demişsin de öğretmen misin?
Hayır polistim ben ama sonra sağlık sorunları ortaya çıktı malulen emekli olmak durumunda kaldım.Ayse Kulin ve Elif Safak'ın kitaplarını öneririm.Dizi olarak Vikings, Dexter, Merlin, Chuck, Game of the thones, Walking Dead, The 100, The 4444, Person of the interest, Mentalist, Tepedeki Ev, The Originals hatırladıklarım. İlk bölümlerde belki sıkılırsınız ama sonra bağımlılık yapiyor.ve unutmayın az insan çok huzur

Ben de arkadaş bulurum surduremem ama burda paylaşım yapıyorum bir şey oluyor falan buradaki hanımlar kusurlarimi söylüyorlar düzeltmeye çalışıyorum ve işe yarıyor şu an buradaki arkadaşları dinleyerek iki arkadaşımı sabitledim en çok en yakın olan iki ardasimdan başladım ve düşündüm ki evet kadınlar kulübü haklı ben yeri gelmişken yine teşekkür etmek istiyorum teşekkürler hanımlar..
Arkadaş bulmam zor olmuyor çünkü çok güleç olduğumu söylüyorlar genelde eşime hakkımda öyle soyluyorlarmis yüzüme de diyen oluyor sanırım pozitif enerji yaymak bence anahtar yol.en azından ilk etapta. Sizin nasıl bir yapınız var bilemiyorum o yüzden kendimden yola çıktım umarım sizin gibi biri size bir yol bulur. Bu arada bu kadar kafaya takmayin kendimle vakit geçirmeyi o kadar çok seviyorum ki arkadaşlarıma çocuk nefes alsın diye gidiyorum . Kendinizi bulun her şeyden önemlisi de bu.
geçen yıl ki psikolog "sen kendini arıyorsun,bulmaya çalışıyorsun" demişti. Bence bulamamam özgür olmayışımdan kaynaklanıyor.

Back
X