Arkadassizlik:(

Biz çocukken 11 e kadar sokakta kalabilirdik
Annem yoksa komşu teyzem vardı, eş değer güvendeydi
Babam yoksa komşu amcam vardı yine eş değer güvende

Gerçi annemde arkadaşlarımın annesiyle çekirdek çitlerdi kapının önünde
Bizim oyunlarımız değişirdi onların çekirdek seansları değişmezdi
Sek sek, ebelemece , tilki tilki saatin kaç , istop , ortada sıçan , yerden yüksek, dokuz aylık filan oynardık

Şimdi nerde 1 dk bırakamayız bizsiz çocukları kapıya
Komşu teyzeleri eskisi kadar tanımıyoruz tanısak ta sonra bir bit yeniği çıkıyo soğuyoruz ve kimse ile komşu olmamaya karar veriyoruz
Benim minik kızımın iyi ki anneannesi var, bi ona güvenip işe geliyorum işte

Karı koca boşboğazlarmış

Fazla değer vermeyeceksiniz.
Arkadaşlıkla dostluğu ayrı tutmak gerek.
Her insanın hayatında bir kaç dostu olur. Kalanı arkadaştır. Dostlar ile arada sen aradın ben aradım sen niye aramadın muhabbetleri olmaz. Dostlarla bir çok şey spontane olur. Hadi yürüyşe çıkalım. Hadi kahve içelim dersiniz daldan dala sohbet edersiniz. Arkadaşlar evet onlarlada benzer şeyler olabiliyor ama dost gibi değil. Arkadaşların biri hayatınıza girer biri çıkar. Ömrümüzün sonu olduğu gibi arkadaşlıklarında ömrü oluyor. Bu arada arkadaş, dost sadece hemcinsinizle olmak zorunda değil. Fikir olarak erkeklerle daha iyi arkadaşlık yapabiliyorum. Daha güzel sohbetleri oluyor benim için. Türkiye'de dahi artık cinselliğin hemcinslerle yaşadığı bir yerde arkadaşlığı dostluğu tek cinsle bağdaştırmamak gerekiyor.
Kız muhabbetlerini sevmiyorum belki ondandır.

Ev hanimiyim

Bide çocuğun var demi kaç yaşında komşular yok mu ayrı mi takılıyo lar yoksa cagirmiyolar mi sen hiç gitmiyo musun kek börek filan yaptığında vermiyo musun şimdi seni birebir tanımadığım için çok bişey diyemem

Ya kadınlar böyle canım cekememezkik oluyo ben bekarken kız arkadaşım azdi erkeklerle daha iyi anlaşıyordum ama belli bi mesafede tabi kadın kadina olunca frsatim oluyo illa napalım yalnızlık bazen daha iyi

Ya kadınlar böyle canım cekememezkik oluyo ben bekarken kız arkadaşım azdi erkeklerle daha iyi anlaşıyordum ama belli bi mesafede tabi kadın kadina olunca frsatim oluyo illa napalım yalnızlık bazen daha iyi

Ama ne cekememezlik, insan insana neden böyle davranir ya. Arkamdan isler .. sanki kocalarini ayarticam. Öyle bir istememezlik var. Güzel olmanin avantajindan cok dezavantajini yasiyorum hep. Güvenilmiyor da kimseye. Artik arkamdan ne konusacaklar diye düsünmüyorum yalniz evimde cocuguma bakiyorum. Yetti cünkü.

Aynen beni anlatmissin her arkadasligim husran oldu hep en sonda dislandim tamamen sucsuz olarak ustune ustuk pesimden kotu anildim bende kizimla esimle mutluyum ama arkadas ariyor insan

Durumumuz ayni. Ama iste hem iyi niyetli olup hem bu durumda kalmak zor. Bilsem sebebini tamam ben de söyle kötülük yaptim derim ama insanin zoruna gidiyor inan iyi niyetinin bu sekilde sonlanmasi. Kimseye verecek sevgim kalmadi artik. Hak etmedigim seyleri yasadim resmen. Görüsmüyorum kimseyle. Artik ugrasmiyorum. Yalnizim bu da benim kaderim diyorum artik. Elimden ne gelsin, canimi mi vereyim o kalbi kir tutmuslara.

[QUOTE="nimesay35, post: 45956366, member: 265788" bu arada herkesin Regaip kandili mübarek olsun[/QUOTE]
Sağ ol senin de
Duaların kabul olsun

istanbuldayım kızlar 26 yaşındayım gerçekten sevimli biriyim yaaaa neden bana yanlış yapıyor bu hemcinslerim anlamıyorum menfaat ve çıkar bitti mi dönüp gidiyorlar. halbuki benim mütevazi bir yaşantım var öyle hızlı yaşamam haftasonları gezerim. bazen şehirdışına çıkarım. hep isterim ki beraber gülüp delilik yapabileceğim bir dostum hadi onu da geçtim arkadaşım olsun. değişmeyen insan istiyorum kıskançlığın fesatlığın hasetliğin olmadığı bir sırdaşım dert ortağım olsun çok mu zor yaaa

Güzel sen evet bunu düşünüyolardir kıskançlık oluyodur bayan bayana gorusmuyomusun kocalariniz da mı oluyo görüşürken de öyle düşünüyorlar

D
Öyle bi insan var mı sanmıyorum herkes değişir zamanla kişilik değişmez belki ama ortama göre sekillnir insan

Maalesef çok zor. Bana garip gelen böyle düşünen insanlar olarak birbirimizi mi bulamıyoruz yoksa arkasına dönüp giden biz miyiz acaba? İnternet ve telefon yaygınlaştığından beri güzel sohbete hasret kaldım. Faceten whatsapptan hal hatır sorup yüzyüze gelmiyoruz. Herkes herkesin hayatını sosyal medyadan görüyor. Konuşacak birşey kalmıyor galiba. Bir yerde yanlışlık var.

teknoloji ilerledikçe insanların üşengeçliği artıyor bence bu da bir etken evet. geçen eski birimimden çalışan kızlarla bir toplaşalım dedik yer kadıköy olsun dediler ben beylikdüzünden kalkıp gittim ama kadıköye yakın oturan kızlar ortada yoktu herkesin herşeye bir bahanesi var

Güzel sen evet bunu düşünüyolardir kıskançlık oluyodur bayan bayana gorusmuyomusun kocalariniz da mı oluyo görüşürken de öyle düşünüyorlar

görüstügümüz zamanlarda eslerimiz oluyordu cogu zaman. Tek tek görüstügümüz de oluyordu ama cok degil . o zamana gelene kadar ben zaten sinir koydum arama. Eslerimiz sayesinde tanistik zaten ama o ortamdaki enerjiyi sen tahmin et. Her görüsmeden sonra kavga cikiyordu üzerimizde negatif enerji oluyordu gerilimden resmen. Artik istedigim kadar iyi davranayim kiz beni istemedi hatta tanistigi diger arkadasla birlik olup bana karsi degisik oyunlar yaptilar. Aninda sildim numarasini. Yardimci olmustum o kadar, hep destek olmayi calistim o kisa zaman icerisinde de. Anlattim sana da bak bu sekilde =) Aman gecti gitti ama esimd erdi cok kiskaniyorlar seni diye. Evet ortalamaya göre cekiciyim ama her cekiciye de bu sekilde davranmak kötü. Engelli birine nasil engelini hisettirmemen gerekiyorsa yaradilisindan dolayi da kimseyi yargilayamazsin. Allah yaratti hepimizi sonucta ben hicbir zaman bu özelligimi önüme koymadim . Aman yaa kime desem sacma konular. Kim inanir bunlara, ama gercek.

Antalya ya gel lütfen komşu olalım aynıyız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…