Karı koca boşboğazlarmışKonu acmistim canım, sağolsun kkbayanlari da yardımcı olmuştu. Özetle eşimle bi kavgamdan bahsettiğim arkadasim kocasına anlatmış bunu ve kocası da benim esiminde gittigi bi cafede gulerek dalga geçerek bunu anlatmış buda benim kulağıma kadar geldi. İşte böyle insana yalnizlikta iyidir dedirtiyorlar
Arkadasliga dostluga bukadar deger veren ben neden arkadassizim ? Neden kimse kiymetimi bilmiyor? Yalan dolan sahtekarlik herseyin dolu oldugu bi devirde ben butun saf kalbimle hemcinslerime yanasiyorum ama neden sonunda yalnizim etrafda begenilen sevilen biriyim ama neden hadi kalk suraya gidelim , bana gel kahveye bile diyebilecegim kimsem yok ..olanlarda uzak...carsida koluna girip vitrin bakacagim bir candosta oyle cok susadim kiinsanlarmi degisti bende mi hata var cozemiyorum cunku icimdeki safligi biliyorum benden kimseye zaar gelmez peki herkezmi yanlis ozaman bu yalnizligin sebebi ne? Acaba diyorum dogrucu davut olmamdanmi kaynaklaniyor buyuzden mi hayatimda var olanlari belkide itiyorum ...carsida gezerken hemcinslerimin gozunun icine bakiyorum gulumsese bana diye belki cogunuzw sacma gelecek ama cok candanim cok..bulundugum sehirde 2 tane fslsn arkadasim var onlarda gecen sene gorustuyduk diyebilirim insanlari bende iten biseymi var cozemedimki
Ev hanimiyimSana yakın olana yakın ol ve sana uygun kişilerle takıl herkese göre sekjllenirsen memnun etmeye çalışırsan herkesi kendi kişiliğinden odun verirsin ve kimse de istemez seni bırak seni olduğun gibi kabul etsinler ne iş yapıyosun? ?
Bide çocuğun var demi kaç yaşında komşular yok mu ayrı mi takılıyo lar yoksa cagirmiyolar mi sen hiç gitmiyo musun kek börek filan yaptığında vermiyo musun şimdi seni birebir tanımadığım için çok bişey diyememEv hanimiyim
Ya kadınlar böyle canım cekememezkik oluyo ben bekarken kız arkadaşım azdi erkeklerle daha iyi anlaşıyordum ama belli bi mesafede tabi kadın kadina olunca frsatim oluyo illa napalım yalnızlık bazen daha iyiAyni durumdayim. Enerjim cok iyidir, insanlari gülümsetirim. Fakat yalnizim. Simdiye kadar hep hüsran oldu kurdugum arkadasliklar. Hep sonunda beni istemediler, resmen bunu biliyorum. Nedeni ise karanlik. Bilmiyorum. Esim kiskanclik diyor ama buraya yazsam ayy egoya bak derler. Kac kez karsilastim ya kac kez. Usandim artik resmen kadinlar beni istemiyor artik böyle düsünmeye basladim. Artik sinirliyim, samimi olabilecegim kimsey yok. HErkes beni süzüyor resmen. Biktim bende iki senedir kimsem yok, kahve icmeye muhabbet etmeye.. Aslinda kizimla esimle cok mutluyuz, esim her dedigimi yapar. Bunun disinda hicbir sorunum yok.
Istiyorum, cok kez denedim, hep iyi yaklastim sifir kötü düsüncem oldu ama yine de olmadi. Eskiden de bilirim her yerde sevilirdim ama büyüdükce isler degisti.
Bu böyle, degistiremiyorum. Bu düsmanligi cözemedim.
Ya kadınlar böyle canım cekememezkik oluyo ben bekarken kız arkadaşım azdi erkeklerle daha iyi anlaşıyordum ama belli bi mesafede tabi kadın kadina olunca frsatim oluyo illa napalım yalnızlık bazen daha iyi
Aynen beni anlatmissin her arkadasligim husran oldu hep en sonda dislandim tamamen sucsuz olarak ustune ustuk pesimden kotu anildim bende kizimla esimle mutluyum ama arkadas ariyor insan
Güzel sen evet bunu düşünüyolardir kıskançlık oluyodur bayan bayana gorusmuyomusun kocalariniz da mı oluyo görüşürken de öyle düşünüyorlarAma ne cekememezlik, insan insana neden böyle davranir ya. Arkamdan isler .. sanki kocalarini ayarticam. Öyle bir istememezlik var. Güzel olmanin avantajindan cok dezavantajini yasiyorum hep. Güvenilmiyor da kimseye. Artik arkamdan ne konusacaklar diye düsünmüyorum yalniz evimde cocuguma bakiyorum. Yetti cünkü.
Öyle bi insan var mıistanbuldayım kızlar26 yaşındayım gerçekten sevimli biriyim yaaaa neden bana yanlış yapıyor bu hemcinslerim anlamıyorum menfaat ve çıkar bitti mi dönüp gidiyorlar. halbuki benim mütevazi bir yaşantım var öyle hızlı yaşamam haftasonları gezerim. bazen şehirdışına çıkarım. hep isterim ki beraber gülüp delilik yapabileceğim bir dostum hadi onu da geçtim arkadaşım olsun. değişmeyen insan istiyorum kıskançlığın fesatlığın hasetliğin olmadığı bir sırdaşım dert ortağım olsun çok mu zor yaaa
istanbuldayım kızlar26 yaşındayım gerçekten sevimli biriyim yaaaa neden bana yanlış yapıyor bu hemcinslerim anlamıyorum menfaat ve çıkar bitti mi dönüp gidiyorlar. halbuki benim mütevazi bir yaşantım var öyle hızlı yaşamam haftasonları gezerim. bazen şehirdışına çıkarım. hep isterim ki beraber gülüp delilik yapabileceğim bir dostum hadi onu da geçtim arkadaşım olsun. değişmeyen insan istiyorum kıskançlığın fesatlığın hasetliğin olmadığı bir sırdaşım dert ortağım olsun çok mu zor yaaa
Güzel sen evet bunu düşünüyolardir kıskançlık oluyodur bayan bayana gorusmuyomusun kocalariniz da mı oluyo görüşürken de öyle düşünüyorlar
istanbuldayım kızlar26 yaşındayım gerçekten sevimli biriyim yaaaa neden bana yanlış yapıyor bu hemcinslerim anlamıyorum menfaat ve çıkar bitti mi dönüp gidiyorlar. halbuki benim mütevazi bir yaşantım var öyle hızlı yaşamam haftasonları gezerim. bazen şehirdışına çıkarım. hep isterim ki beraber gülüp delilik yapabileceğim bir dostum hadi onu da geçtim arkadaşım olsun. değişmeyen insan istiyorum kıskançlığın fesatlığın hasetliğin olmadığı bir sırdaşım dert ortağım olsun çok mu zor yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?