ARKADAŞSIZLIKKK:((

AdasuU-

Şükür olsun seni görmeden sevdirene..
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
1.949
1.006
163
29
Kızlaarrr ben 2 senedir başka şehirde yaşıyorum hiiç arkadaşım komşum yok tek eşim var oda 12 saat çalışıyo akşam 10 da geliyo bende çalışıyordum ama hamile olduğumdan çalışamıyorum artık :( haliyle çoook sıkılıyorum her dk evdeyim tv izlemekten öğğ geldi bütün programları ezberledim çook sosyal biriydim biiisürü arkadaşım vardı diğer şehirde ama burda hiç kankim yook napmalıyım nasıl zaman geçirmeliyim tavsiyeleriniz varmı :KK14:

bebek doğunca kimseyi gözün görmeyecek zaten, kanki manki hak getire... :KK48:

bebek büyüyünce biraz dışarı çıkmaya başlayınca parklarda falan arkadaş edinirsin belki, yaşıt çocuklarınız olan.

komşu da mı yok apartmanda?

bebek doğunca kimseyi gözün görmeyecek zaten, kanki manki hak getire... :KK48:

bebek büyüyünce biraz dışarı çıkmaya başlayınca parklarda falan arkadaş edinirsin belki, yaşıt çocuklarınız olan.

komşu da mı yok apartmanda?
Site burası herkesin burnu havalarda asansörde iyi akşamlar dahi demiyorlar karşı komsumun yüzünü göremedim bile daha :mad:

Kızlaarrr ben 2 senedir başka şehirde yaşıyorum hiiç arkadaşım komşum yok tek eşim var oda 12 saat çalışıyo akşam 10 da geliyo bende çalışıyordum ama hamile olduğumdan çalışamıyorum artık :KK43: haliyle çoook sıkılıyorum her dk evdeyim tv izlemekten öğğ geldi bütün programları ezberledim çook sosyal biriydim biiisürü arkadaşım vardı diğer şehirde ama burda hiç kankim yook napmalıyım nasıl zaman geçirmeliyim tavsiyeleriniz varmı :KK14:
hangi şehirdesin belliki pek daralmışsın gelip kankin olayım ;)

hangi şehirdesin belliki pek daralmışsın gelip kankin olayım :KK66:
Hahahah valla daralma ne kelime insan yanında bi arkadaş arıyo dertleşcek dedikodu yapcak bi kahve içicek bir anda boşluğa düştüm İstanbuldayım canjım sen :D

Evet kimse yok apartman da herkes en az üç cocugu var yasitim yok esimi bekliyorum bütün gün oda isten gelir tvye kosuyo

al bak İstanbullu ben iş ve hava koşullarından daha gidemedim yanlarına ama siz İstanbul ekibi kanka panpa olun işte :KK59::KK59:
İstanbulda kendi içinde pek büyük
bakalım nerede oturuyorz
aynı mahalleysek filan güzel olur :D

Evet kimse yok apartman da herkes en az üç cocugu var yasitim yok esimi bekliyorum bütün gün oda isten gelir tvye kosuyo
Ayneeen yaaaaa böyle oluncada eşlerden bi beklentiye giriyoruz onlarda yorgunum deyip takılıyo :63:

Ayneeen yaaaaa böyle oluncada eşlerden bi beklentiye giriyoruz onlarda yorgunum deyip takılıyo :63:
ben senın yerınde olsam 10da klakarım 12 kadar kahvaltı
1-2 saat ev ısı
sonra alırım örgümü otururum tv karsısına
aboovv cok ararsın bu gunlerı :D

Back
X