arkadastan sevgili olur mu?

Benim bundan 4 sene once hayatima biro girdi. Bu kisiyle cok kötü bir iliski yasadim.aldatildim ve daha anlatmak istemedigim bir sürü sey var.ama sanki bir hastaliga yakalanmis gibi ondan vazgecemedim.uzak durdum durmasina ama ben bastirdikca icimdeki ask ofkeye dönüştü. Sonunda bu kisi evlendi ve ben öldüm dirildim adeta.cok zor günler gecirdim.hala icimde sevgisi.attigimi soylesem yalan soylemis olurum.bu süreçte bir arkadasim vardi.bazen dertlerimi anlattigim.son zamanlarda kendisinden hoslanmaya basladim.gecmisi unutup yeni bir sayfa acmak istiyorum. Ama gecenlerde biz arkadasiz sevgili degiliz gibi birsey soyledim ona.ondan beri mesafeli sanki.kafam cok karisik gecmisteki kisiyi cok sevdigimi biliyor.Onu mutsuz etmek istemiyorum. Bu konuyu icimi dokmek icin açtım sadece....

kız kardeşim 5 yıllık en yakın arkadaşıyla bu akşam sözleniyo.demekki oluyormuş :))))

Bunlar güzel yani en azından ilerde olmayacaksa bile geçmişindekini büyük acıyı unutturur. Bn bitirmiştim ama o olmasaydı bu kadar kolay atlatamazdım. Düşün kendince onu sevmek istiyor musun istiyorsan olur unutma bunu

iPhone 'dan gönderildi
Cok istiyorum onu sevmek ..ama eskisini sever gibi sevebilir miyim bilmiyorum. ..

Cok istiyorum onu sevmek ..ama eskisini sever gibi sevebilir miyim bilmiyorum. ..

Daha çok seversin. Ve dersin ki bn öncekini sevmemişim meğerse körü körüne bağlanmışım meğerse. Çünkü hoşlanıp başladığında gözün kötü taraflarını görmüyor.

iPhone 'dan gönderildi

Arkadaştan sevgili tabii ki olabilir, bir arkadaşım eski sevgilisinden ayrıldığında arkadaşı ona destek olmuş dostça dinlemiş falan - şimdi evliler çocukları bile var ve çok mutlular.
Olmayacak şey değil, karşılıklı anlayış ve sevgi olduktan sonra arkadaşlığın aşka dönüşmesiyle bence ilişki daha da sağlam olur. Çünkü birbirinizi tanıyorsunuz, o senin acılarını biliyor ve onun desteğini istiyorsun yanında, bu bir erkeğin gururunu da okşar diye düşünüyorum. Uygun bir ortam oluştuğunda konuşun derim:34:

Benim bundan 4 sene once hayatima biro girdi. Bu kisiyle cok kötü bir iliski yasadim.aldatildim ve daha anlatmak istemedigim bir sürü sey var.ama sanki bir hastaliga yakalanmis gibi ondan vazgecemedim.uzak durdum durmasina ama ben bastirdikca icimdeki ask ofkeye dönüştü. Sonunda bu kisi evlendi ve ben öldüm dirildim adeta.cok zor günler gecirdim.hala icimde sevgisi.attigimi soylesem yalan soylemis olurum.bu süreçte bir arkadasim vardi.bazen dertlerimi anlattigim.son zamanlarda kendisinden hoslanmaya basladim.gecmisi unutup yeni bir sayfa acmak istiyorum. Ama gecenlerde biz arkadasiz sevgili degiliz gibi birsey soyledim ona.ondan beri mesafeli sanki.kafam cok karisik gecmisteki kisiyi cok sevdigimi biliyor.Onu mutsuz etmek istemiyorum. Bu konuyu icimi dokmek icin açtım sadece....

kesinlik tecrübe ile sabit canım
arkadaşın olarak gördüğün ve değer verdiğin kişiye aşık olmaya uğraşma
olmaz çünki
kırılırsa kırılsın mesafeyi açarsa açsın gelme bu psikolojik baskılara
emin ol sonradan pişman olursun

kesinlik tecrübe ile sabit canım
arkadaşın olarak gördüğün ve değer verdiğin kişiye aşık olmaya uğraşma
olmaz çünki
kırılırsa kırılsın mesafeyi açarsa açsın gelme bu psikolojik baskılara
emin ol sonradan pişman olursun

Evet ama bunu yasayan ve cok mutlu olan arkadaslar yazmış. Bende eskiden kesinlikle olmaz diyordum..
.

Evet ama bunu yasayan ve cok mutlu olan arkadaslar yazmış. Bende eskiden kesinlikle olmaz diyordum..
.

Ben de şu yönden olmasını doğru bulmuyorum kendi adıma, ayrılırsak ya da aramız açılırsa arkadaşlığımız da sekteye uğrar. Yani bence böyle. Tabii güvendiğim ve beni mutlu edeceğine inandığım birine de şans verirdim.

Ben de şu yönden olmasını doğru bulmuyorum kendi adıma, ayrılırsak ya da aramız açılırsa arkadaşlığımız da sekteye uğrar. Yani bence böyle. Tabii güvendiğim ve beni mutlu edeceğine inandığım birine de şans verirdim.

Evet arkadasligimizin bozulmasini hic istemem ...

tanıştığı an flörte başlamıyo ki insanlar önce arkadaş olup birbirleirni tanıyolar

zaten arkadaştan sevgili olur.

en azından gerçek karakteriyle tanıma fırsatı buluyorsun arkadaşken. ama iş diren sevgililğe geldi mi oynuyor insanlar.

Back
X