Arkadaştan sevgiliye

aysegul1262000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2014
90
5
24
Merhaba arkadaşlar. 3 senedir arkadaşça konuştuğum bir çocukla çıkmaya başladık. bugün10. günümüz. Şu ana kadar her şey güzel. Yalnız ben aşık değilim o da değil sadece seviyoruz. Bunun nedeni sevgimizin temelinde arkadaş olmak mı yatıyo bilmiyorum. Daha önce de çok sevdiğim bir çocukla çıkmıştım. Beni sevmedi güvenim kırıldı belki de güvenemediğimden ya da hala o çocuğu unutamadığımdandır. İlişkimizi güzel yaşabilmek için bence biraz aşkın da olması gerek. Düşünce ve önerilerinizi alabilir miyim ?
-Teşekkürler.

haklısınız. Nasıl olucak bilmiyorum. Seviyorum, mutluyum belki zamanlaa aşık olurum ama belkilerle ve keşkelerle yaşanmazki bana biraz fikir verin ne yapabilirim.

Zamana bırak bence su an yasamadan bilemezsin, zamanla birbirinizke bir şeyler paylaştıkca ona aşık olucaksın belki de

Bir ilişkinin yürümesi için sadece sevgi yetmez ama zamanla o sevginin aşka dönüşüp dönüşmeyeceğini de bilemezsiniz. Zamana bırakıp ilerde düşünmek lazım bunları, 10 gün çok kısa bir süre..

evet aşk bir gün biter hatta ortalama ömrü 17 aymış. Ama sevgi bitmez. Sevginin temelinde güven yatar. Ve üç yıldır konuştuğumuz için birbirimize güvenimiz tam bence en azından ben öyle düşünüyorum. Birbirimizin sırlarını bir çok şeyi biliyoruz. Sadece düşündüm ki belki de aşktan sevgiye dönüşse daha tutkulu olurdu diyorum. Sonuçta herkes ilişkisinde heyecan ister. Zaman ne gösterecek bakalım. Kim bilir belki aşık olurum. Ve ben şu an tatildeyim o yüzden buluşamıyoruz onun internetinde de sorun oldu bu ara pek konuşamıyoruz. Belki birlikte vakit geçirsek daha iyi olacaktır.

Merhaba arkadaşlar. 3 senedir arkadaşça konuştuğum bir çocukla çıkmaya başladık. bugün10. günümüz. Şu ana kadar her şey güzel. Yalnız ben aşık değilim o da değil sadece seviyoruz. Bunun nedeni sevgimizin temelinde arkadaş olmak mı yatıyo bilmiyorum. Daha önce de çok sevdiğim bir çocukla çıkmıştım. Beni sevmedi güvenim kırıldı belki de güvenemediğimden ya da hala o çocuğu unutamadığımdandır. İlişkimizi güzel yaşabilmek için bence biraz aşkın da olması gerek. Düşünce ve önerilerinizi alabilir miyim ?
-Teşekkürler.
aşık olduğun bi ilişkide hırpalanma olasılığın her daim vardır. ama sevgiyle giden bi ilişkiden endişelenilmez. herşey zamanla yoğunlaşır. daha tazesiniz

X