• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadlar puregondan sonu aln yok mu??

asyacan7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2008
794
2
96
42
Konya
Arkadaşlar,ben 16 mayısta hasta oldum ve 17'sinde 100 dozla puregona başladım 6 gün kullandım ve gelişmedi yumurtalar 4 günde 150 kullandım.26 mayısta da ovitrelle çatlatma vuruldum ve doğal yolla denedik.O hafta çok kötü ağrıdı yumurtalıklarım şimdi de beklemedeyim,vucudumdaki tek belirti göğüslerimin şişliği ve bi kaç gündür belim ağrıo çok kötü.Hasta mı olacağım yoksa tuttumu bilmiorum.bu tedaviden sonuç alan oldu mu?

slm bende bu ay puregon kullanıyorum neden geliştirmedi acaba ayyyy boşunamı vuruyorum ben şimdi bu igneyi......
inşallah hamilesindir iyi düşün ki iyi olsunn sonun...

slm bende bu ay puregon kullanıyorum neden geliştirmedi acaba ayyyy boşunamı vuruyorum ben şimdi bu igneyi......
inşallah hamilesindir iyi düşün ki iyi olsunn sonun...

yok canım gelişti ama 6 gün 100 100 vurmuştum o yetmedi,sonra 4 gün 150 vuruldum onunla gelişti,gelişmeseydi çatlatma vurulamazdım zaten.18 mm oldu.Şimdi bekliorum.Şöle biri deseki ben de işe yaradı çok rahatlayacağım vallahi.
Umarım bu ay işe yarar..
Sen ilk kez mi kullanıosun?dozajın ne?öncesinde klomen tedavisi mi gördün sen de?:teytey:

canım benim bu ay 2. aşılamam yapılacak geçen ay gonal-f kullandım yumurtalıklarım 23 mm oldu ama tutmadı aşılamam şimdi puregon ve menogon kullanıyorum inşallah işe yarar ben meram tıpda ALİ ACAR'a gidiyorum 9 ay oldu ama bu ay da olmazsa dr degiştirecegim sen kime gdiyorsun özel selçuklu tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyorum sence ordaki dr. iyimidir duydunmu? yardımcı olursan sevinirim şimdiden saol

canım benim bu ay 2. aşılamam yapılacak geçen ay gonal-f kullandım yumurtalıklarım 23 mm oldu ama tutmadı aşılamam şimdi puregon ve menogon kullanıyorum inşallah işe yarar ben meram tıpda ALİ ACAR'a gidiyorum 9 ay oldu ama bu ay da olmazsa dr degiştirecegim sen kime gdiyorsun özel selçuklu tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyorum sence ordaki dr. iyimidir duydunmu? yardımcı olursan sevinirim şimdiden saol

Yumurta için 23 çok büyük deil mi ki?ben idealinin 18 mm olduğunu duymuştum.
Ali ACAR iidir derler hep ama çok kalabalık oluyomuş galiba.Ben Oğuzhan GÖNENÇ'e gidiyorum,meram araştırmada doktor,muayenehanesine gidiorum.O da çok başarılıymış.
Değiştireceksen telini veririm,ya da bekle bakalım ben başarılı olursam sana haber ederim ona gidersin.
Benimde 8 ay oldu,klomenle başladım 5 ay, sonra rahim filmi ve daha yeni bu ay geçtim puregona.Bu ay doğal yolla denedik,olmazsa biz de aşılamaya geçecegiz.Umarım tutar ve hamile kalırız en kısa zamanda..Vallahi durup durup daralınca soluğu Mevlana da alıyorum sırnaşık şey.
Vucudunda değişiklik oldu mu bu iğnelerden sonra?Adetine kaç gün var?Banım bi hafta var sadece göğüslerim şiş o kadar bi de arada belim ağrıo adet sancısı gibi,sabırsızlanıorum..

Back
X