Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadşlar törpüleme yöntemiyle ameliyat yapan doktorlar varmı?(kırmadan) yada olanlar
bende düşünüyorum ama kırmadan olsun istiyorum.çünkü çok deforme istemiyorum.hassas bir yapım var.onun için törpüleme yapan doktorların isimlerini öğrenmek istiyorum?
bende düşünüyorum ama kırmadan olsun istiyorum.çünkü çok deforme istemiyorum.hassas bir yapım var.onun için törpüleme yapan doktorların isimlerini öğrenmek istiyorum?
Selam, foruma yeni üye oldum. 1 ay önce burundan operasyon geçirdim, ameliyatımı Dr Kemal Ekberoğlu yaptı, kemiği kırmadan törpüleyerek, yüzümede uygun bir burun yaptı, genelde doğal burun yapmaya özen gösteriyor, fiyatlarıda uygun, internet sitesine bir bak istersen, bir görüş, fikrin olsun derim.
Bu arada operasyonumu gerçekleştiren Dr. Kemal Ekberoğlu'na da çok teşekkür ederim.
merhaba,
ben de kemal bey 'e ameliyat olacağım haftaya. çok korkularım var. gerçekten istediğin gibi oluyor mu yoksa kendi istediği gibi mi yapıyor? fotoğrafın var mı paylaşabileceğin
arkadaşlar merhaba.Gözünüz kapali kendinizi teslim edebiliceginiz bir doktorun,hasta yorumlarini okumaktasiniz suan.. Yillardan beri istedigim bir ameliyattı ve sonunda karar verdim.sonucu gördükten sonrada en doğru kararı verdiğimi anladım çooooook mutluyum,başlarda çok korkuyordum ya yapay durursa ya yüzüme yakışmazsa diye,fakat kesinlikle cok doğal yüzüme öyle çok yakıştı kii=))..ameliyat olalı 3 ay oldu ;fakat burnumu görüp çok beğenen ve kime yaptırdığımı soran en az 20 kişi =) sihirli parmaklara sahip olduğu kadar bir okadar da hastalarından ilgisini hiçbir zaman esirgemeyen DR KEMAL EKBEROĞLUNA gönül rahatlığı ile gidip fıssstık gibi bir burna kavuşabilirsiniz=) benden söylemesi (DYG)
Selam, foruma yeni üye oldum. 1 ay önce burundan operasyon geçirdim, ameliyatımı Dr Kemal Ekberoğlu yaptı, kemiği kırmadan törpüleyerek, yüzümede uygun bir burun yaptı, genelde doğal burun yapmaya özen gösteriyor, fiyatlarıda uygun, internet sitesine bir bak istersen, bir görüş, fikrin olsun derim.
Bu arada operasyonumu gerçekleştiren Dr. Kemal Ekberoğlu'na da çok teşekkür ederim.
merhaba ben burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum ,yakın zamanda ameliyat için dr.kemal ekberoğlu ile görümeği düşünüyorum , sizin burnunuz nasıl oldu ffotoğrafınız varmı??