Arkadşlarrrr sadece yorum alabilirmyim?

_tuba_21

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2014
300
50
32
ya ortada herhangi birşey yok ama içim içimi yiyor bir zamandır yengem bana bir tanıdığını benimle yakıştırdığını söyledi ama bende öyle birşy olamayacağını söyledim sonradan çoçuk tanıdığımız olduğu için onların evinde düğünlerde karşılaştık geçen günde beni eklemiş ne paylaşsam beğeniyor ama hala herhangi birşey yazmadı sizce yengem gidip bişiler söylemişmidir yoksa çoçukda bişiler varmı?

ya ortada herhangi birşey yok ama içim içimi yiyor bir zamandır yengem bana bir tanıdığını benimle yakıştırdığını söyledi ama bende öyle birşy olamayacağını söyledim sonradan çoçuk tanıdığımız olduğu için onların evinde düğünlerde karşılaştık geçen günde beni eklemiş ne paylaşsam beğeniyor ama hala herhangi birşey yazmadı sizce yengem gidip bişiler söylemişmidir yoksa çoçukda bişiler varmı?

yangene sorsan daha net yanıt elbette alabilirdin. Ama sana söyleyen yengen kesin ona da söylemişdir.

Yengenin senin istekli olduğunu düşünmesini istemiyorsan, ona sorarken beden dilinle gayet soğuk bir izlenim bırakabilirsin. Mesela soru soruyorken gülümseme, hafif çatık kaşlı dur ve 'ne alaka' gibi bir ifade olsun yüzünde:KK20:

Yengenin senin istekli olduğunu düşünmesini istemiyorsan, ona sorarken beden dilinle gayet soğuk bir izlenim bırakabilirsin. Mesela soru soruyorken gülümseme, hafif çatık kaşlı dur ve 'ne alaka' gibi bir ifade olsun yüzünde:KK20:
sordum sordum gayet soğuk istemiyormuşcasına o söylememiş birşeyyy :)

Bence cocukta bi sey olmasa boyle davranmazdi yengen de hafif citlattiysa cesaret bulup hamle yapmistir
yani değilmi ama yengeme sordum o bişi dmemeiş sonuçta benide uzaktan tanıdıklarım var ve onlar eklemiyor ve bişilerimi sürekli beğenmiyorlar

Yengene sor boyle boyle oldu diye eger birsey dediyse bile o anda soyler bence

Ya o eklemiş zaten, bi selam ver bakalm nolucak nasıl gelişicek konuşma. Böyle beklemek pek zor yani:)))
ayyy doğru diyorsun salım gitsinn demiii geçende avm çıkısında karşılaştık annemler filanda var önce annemlerle konustu ayaküstü sonra bana döndü sen napıyorsun nasılsın dedi :KK70:

X